reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@asia669 brzuszek cudowny ♡ ale @lamia78 do twojego juz się przytulam :p

@motylek1234 papierki lakmusowe na pewno mają ale sama też kupisz bo ja tak kupowalam.
Te dwa zastrzyki domiesniowo to może być steryd. Posiewy ci pobierali żeby wykluczyć infekcje?

A wiecie że moje spotkanie (pamietacie) z @bea25ta było w jej owulację? :D nie wydaje wam się to podejrzane :p

@bertha mówi się trudno ale wiesz ze cykl nie był taki idealny na 100% i tak sobie to tłumacz :D

A teraz prywata ( @mickey* ) nie ma mnie trochę bo mam trochę depresyjke taka już coraz mniejsza ale jednak. Nic strasznego się nie stało bo są gorsze pewnie rzeczy. Chodzi o pracę. . tak w skrócie nie mam do czego wracac. Ludzie są bezwzględni i bardzo stracilam wiarę w jakakolwiek bezinteresowność i życzliwość (oprócz mojej :D ) W takich chwilach ciesze się ze mam dwóch synów, im zawsze będzie łatwiej, bez poronień, aż takiego leczenia bez wytykania macierzynstwa itp itd po prostu będzie im łatwiej ...

Nafoczka nie pobierali mi posiew tylko mocz miałam rano dać do badania a no domiesniowo ale to nospa 3x dziennie teraz o 22 mam mieć a lipa mojemu auto coś siadlo i nie może mi kupić tych pasków ani że mną tu być:-(

To nasz 35t3d
Zobacz załącznik 800974

Brzuch też jakiś niski.

@beatka, też czekamy na foto testu.

@bertha, z tego co pamiętam to Ty w tym cyklu brałaś antybiotyk - Deoksycyline i szczerze mówiąc jak przeczytałam informacje, że u Ciebie teraz tylko jedna kreska to odetchnełam z ulgą. Tego antybiotyku nie mogą brać kobiety starające się. Nie jest on obojętny dla życia i zdowia takiego maleństwa. Także trzymam mocno kciuki za następny cykl i podejście!

Brzusio cudny!!
Tak, metronidazol brałam. Ale skończyłam w terminie potencjalnego zagnieżdżania wiec tak próbowałam sie uspakajać ze gdyby sie pojawił cud to nie bedzie tragedii.

Śliczności!!! :)

A wiecie że moje spotkanie (pamietacie) z @bea25ta było w jej owulację? :D nie wydaje wam się to podejrzane :p

@bertha mówi się trudno ale wiesz ze cykl nie był taki idealny na 100% i tak sobie to tłumacz :D

A teraz prywata ( @mickey* ) nie ma mnie trochę bo mam trochę depresyjke taka już coraz mniejsza ale jednak. Nic strasznego się nie stało bo są gorsze pewnie rzeczy. Chodzi o pracę. . tak w skrócie nie mam do czego wracac. Ludzie są bezwzględni i bardzo stracilam wiarę w jakakolwiek bezinteresowność i życzliwość (oprócz mojej :D ) W takich chwilach ciesze się ze mam dwóch synów, im zawsze będzie łatwiej, bez poronień, aż takiego leczenia bez wytykania macierzynstwa itp itd po prostu będzie im łatwiej ...

To zamawiam takie owocne spotkanie :D

Tak, generalnie czekam na ivf, ale jakby sie udało wczesniej to bylaby miła niespodzianka :)
Dzisiaj śniły mi sie trojaczki... :):)

Kurczę, ale doopa z tymi pracodawcami... przykro.. ale jestes fajna babeczka, bardzo zaangażowana, wiec na pewno dasz sobie radę!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po usg dzidzia żyje wody płodowe są ale troszkę szyjka mi się skrócila i musze dużo leżeć obserwować wkładki i brać zastrzyki domiesniowe Nospa teraz o 14 mam 2 zastrzyk i tyle wiem mówił oby się nie skrócala
To dobrze, że wiesz na czym stoisz. Teraz pewnie założą szew lub pessar i pewnie będzie trzeba leżeć. Wszystko będzie dobrze.

@bertha, ale lepiej w cyklu starań nie brać antybiotyku i potem nie myśleć i się nie zamartwiać, że mógłby zaszkodzić. Chyba, że z grupy antybiotyków dozwolonych w ciąży.

Ostatnia edycja:
Nafoczka nie pobierali mi posiew tylko mocz miałam rano dać do badania a no domiesniowo ale to nospa 3x dziennie teraz o 22 mam mieć a lipa mojemu auto coś siadlo i nie może mi kupić tych pasków ani że mną tu być:-(

Motylek bardzo się cieszę że jest już lepiej i dzidzia żyje ale weź się ogarnij nie bądź ciepłe kluchy ( wybacz ) musisz bardziej walczyć o siebie o o dziecko !!! .
Ja ciebie czytam to normalne denerwujesz mnie !!! Ty nie wiesz tego , nie wiesz tamtego !!! Lekarz cię zbywa a ty nic z tym nie robisz nawet nie wiesz co to za woda ci leci co to w ogóle jest !!!

Ty masz być silne i asertywna to jest walka o życie twojego dziecka a ty się zachowujesz jakbyś przyszła do sklepu po chleb . Ty masz lekarza gnębić pytaniami masz do tego prawo !! A on musisz ci odpowiedzieć .
Kuźwa motylek weź się w garść !!!
Bo pojadę tam i cię własnoręcznie uduszę !!!

Bertha to twoje kreseczki czy Beatki bo się pogubiłam ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry