reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja leżę z czerwoną kichawą - trzeci katar w tej ciąży!!! Jutro chyba do rodzinnego muszę iść bo gardło też mnie boli :-(
@bea25ta zrób bete jutro :-) a o dzidziola będziesz bała się do końca, nawet jak będą objawy i lekarz będzie mówił że jest oki - taki to nasz los!!! Głowa do góry!!!
@motylek1234 napisz jak u Ciebie!?
@nafoczka wiesz co moja szefowa też chyba myśli, że wezmę pół roku macierzyńskiego, chyba pora ją już uświadomić, że będzie to dużoooo dłużej, ile się da!!! Wiem jaką walkę toczę o to dziecko, dlatego chcę być w domu jak najdłużej!!!
Szukanie pracy to trudna sprawa ale jak Cię znamy z forum;-) jesteś silną i dzielną babeczką i pewnie znajdziesz coś lepszego!!
@fondie napiszesz do nas coś w końcu!!!???jak się czujesz, jak Mała...??
Miłego popołudnia dla wszyskich!!

reklama
Nafoczka takich ludzi jest mnóstwo !!! Albo i więcej !!! Dlatego ja mam bardzo ograniczony dostęp przyjaciół - fałszywe mordy - !! .
Niektórzy to by się dali pociąć za 10 zł dla nich nie jest ważna przyjaźń czy lojalność .

Właśnie zwiększyła ci się lista posłania tych ludzi do piekła ! !! I niech diabła robią w ch..a
A ty kochana nie przejmuj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , teraz przynajmniej wiesz jacy to ludzie . Czym prędzej się ujawnili tym lepiej , nie będziesz tracić dla nich swojego cennego czasu . Masz piękna wspaniała rodzine i tam przyjaźń jest najważniejsza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze mam pytanko jesli mam mutacje genu MTHR C667t mam metylowany kwas to wit b6 i b12 tez powinnam brac w formie metylowej? Bo lekarz przepisal mi zwykle i gdzie mozna je zamowic zeby dlugo nie czekac?

Witam się :)

1:0 dla przeziębienia :( leżę pod kocem i telepie mnie zimno :( boli mnie głowa i gardło, mam katar i kaszel...więc ogólnie czuję się do d...

Nafoczka takich ludzi jest mnóstwo !!! Albo i więcej !!! Dlatego ja mam bardzo ograniczony dostęp przyjaciół - fałszywe mordy - !! .
Niektórzy to by się dali pociąć za 10 zł dla nich nie jest ważna przyjaźń czy lojalność .

Właśnie zwiększyła ci się lista posłania tych ludzi do piekła ! !! I niech diabła robią w ch..a
A ty kochana nie przejmuj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , teraz przynajmniej wiesz jacy to ludzie . Czym prędzej się ujawnili tym lepiej , nie będziesz tracić dla nich swojego cennego czasu . Masz piękna wspaniała rodzine i tam przyjaźń jest najważniejsza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To prawda, @nafoczka Foczusiu Hitlerusiu Mój Kochany [emoji8] nie przejmuj się już, bo od zamartwiania zmarchy się robią, a przecie nie o to tu chodzi :) jesteś fajną babką i szukaj terminu w połowie maja na spotkanie ze mną, bo, wtedy będę mieć owu [emoji1]

Ja tez niestety
w zadnej ciąży nie zobaczyłam zarodka, ale wracam wlasnie z weekendu nad morzem naladowana pozytywną energią od następnego cyklu zaczynamy starania pozdrawiam Was wszystkie :)
Ja też ruszam w kolejnym cyklu :) o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem ;)

Ja siedzę w domu i macam sie czy mi objawy nie przeszły i sie martwię bo cyce nie bolą już :-(
Beatko, ja na samym początku tez tak mialam! A od macania przestawaly bolec:D reraz bolą non stop i nawet nie sprawdzam, bo je czuje. Ale do 7 tyg. to raz bolal jeden, raz drugi, raz oba, raz wcale.
My bylismy ma lodach :) bez podtekstów:p

Hej wam wszystkim jutro zaczynam nową pracę zobaczymy jak będzie. Będę opiekować się maluszkami w żłobku. Wcześniej byłam wychowawca w grupie przedszkolnej ale jak pamiętacie mój pracodawca był a raczej jest nie szczery. Zapominał o moich zwolnieniach ZUS nie zanosił :( później dwa zgubił o_O sama łatwiłam Z-3 bo on nie załatwił tego z księgowym.
Koniec tego teraz czeka mnie nowa praca, nowi ludzie i super maluszki ;)

reklama
Do góry