reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja leżę z czerwoną kichawą - trzeci katar w tej ciąży!!! Jutro chyba do rodzinnego muszę iść bo gardło też mnie boli :-(
@bea25ta zrób bete jutro :-) a o dzidziola będziesz bała się do końca, nawet jak będą objawy i lekarz będzie mówił że jest oki - taki to nasz los!!! Głowa do góry!!!
@motylek1234 napisz jak u Ciebie!?
@nafoczka wiesz co moja szefowa też chyba myśli, że wezmę pół roku macierzyńskiego, chyba pora ją już uświadomić, że będzie to dużoooo dłużej, ile się da!!! Wiem jaką walkę toczę o to dziecko, dlatego chcę być w domu jak najdłużej!!!
Szukanie pracy to trudna sprawa ale jak Cię znamy z forum;-) jesteś silną i dzielną babeczką i pewnie znajdziesz coś lepszego!!
@fondie napiszesz do nas coś w końcu!!!???jak się czujesz, jak Mała...??
Miłego popołudnia dla wszyskich!!

reklama
Nafoczka takich ludzi jest mnóstwo !!! Albo i więcej !!! Dlatego ja mam bardzo ograniczony dostęp przyjaciół - fałszywe mordy - !! .
Niektórzy to by się dali pociąć za 10 zł dla nich nie jest ważna przyjaźń czy lojalność .

Właśnie zwiększyła ci się lista posłania tych ludzi do piekła ! !! I niech diabła robią w ch..a
A ty kochana nie przejmuj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , teraz przynajmniej wiesz jacy to ludzie . Czym prędzej się ujawnili tym lepiej , nie będziesz tracić dla nich swojego cennego czasu . Masz piękna wspaniała rodzine i tam przyjaźń jest najważniejsza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze mam pytanko jesli mam mutacje genu MTHR C667t mam metylowany kwas to wit b6 i b12 tez powinnam brac w formie metylowej? Bo lekarz przepisal mi zwykle i gdzie mozna je zamowic zeby dlugo nie czekac?

Witam się :)

1:0 dla przeziębienia :( leżę pod kocem i telepie mnie zimno :( boli mnie głowa i gardło, mam katar i kaszel...więc ogólnie czuję się do d...

Nafoczka takich ludzi jest mnóstwo !!! Albo i więcej !!! Dlatego ja mam bardzo ograniczony dostęp przyjaciół - fałszywe mordy - !! .
Niektórzy to by się dali pociąć za 10 zł dla nich nie jest ważna przyjaźń czy lojalność .

Właśnie zwiększyła ci się lista posłania tych ludzi do piekła ! !! I niech diabła robią w ch..a
A ty kochana nie przejmuj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , teraz przynajmniej wiesz jacy to ludzie . Czym prędzej się ujawnili tym lepiej , nie będziesz tracić dla nich swojego cennego czasu . Masz piękna wspaniała rodzine i tam przyjaźń jest najważniejsza .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To prawda, @nafoczka Foczusiu Hitlerusiu Mój Kochany [emoji8] nie przejmuj się już, bo od zamartwiania zmarchy się robią, a przecie nie o to tu chodzi :) jesteś fajną babką i szukaj terminu w połowie maja na spotkanie ze mną, bo, wtedy będę mieć owu [emoji1]

Ja tez niestety
w zadnej ciąży nie zobaczyłam zarodka, ale wracam wlasnie z weekendu nad morzem naladowana pozytywną energią od następnego cyklu zaczynamy starania pozdrawiam Was wszystkie :)
Ja też ruszam w kolejnym cyklu :) o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem ;)

Ja siedzę w domu i macam sie czy mi objawy nie przeszły i sie martwię bo cyce nie bolą już :-(
Beatko, ja na samym początku tez tak mialam! A od macania przestawaly bolec:D reraz bolą non stop i nawet nie sprawdzam, bo je czuje. Ale do 7 tyg. to raz bolal jeden, raz drugi, raz oba, raz wcale.
My bylismy ma lodach :) bez podtekstów:p

Hej wam wszystkim jutro zaczynam nową pracę zobaczymy jak będzie. Będę opiekować się maluszkami w żłobku. Wcześniej byłam wychowawca w grupie przedszkolnej ale jak pamiętacie mój pracodawca był a raczej jest nie szczery. Zapominał o moich zwolnieniach ZUS nie zanosił :( później dwa zgubił o_O sama łatwiłam Z-3 bo on nie załatwił tego z księgowym.
Koniec tego teraz czeka mnie nowa praca, nowi ludzie i super maluszki ;)

reklama
Do góry