reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Motylek bardzo się cieszę że jest już lepiej i dzidzia żyje ale weź się ogarnij nie bądź ciepłe kluchy ( wybacz ) musisz bardziej walczyć o siebie o o dziecko !!! .
Ja ciebie czytam to normalne denerwujesz mnie !!! Ty nie wiesz tego , nie wiesz tamtego !!! Lekarz cię zbywa a ty nic z tym nie robisz nawet nie wiesz co to za woda ci leci co to w ogóle jest !!!

Ty masz być silne i asertywna to jest walka o życie twojego dziecka a ty się zachowujesz jakbyś przyszła do sklepu po chleb . Ty masz lekarza gnębić pytaniami masz do tego prawo !! A on musisz ci odpowiedzieć .
Kuźwa motylek weź się w garść !!!
Bo pojadę tam i cię własnoręcznie uduszę !!!

Bertha to twoje kreseczki czy Beatki bo się pogubiłam ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ovli lepiej nie mogłaś tego ubrać w słowa
motylek walcz to wkońcu Twoje upragnione dziecko

reklama
@asia669 brzuszek cudowny ♡ ale @lamia78 do twojego juz się przytulam :p

@motylek1234 papierki lakmusowe na pewno mają ale sama też kupisz bo ja tak kupowalam.
Te dwa zastrzyki domiesniowo to może być steryd. Posiewy ci pobierali żeby wykluczyć infekcje?

A wiecie że moje spotkanie (pamietacie) z @bea25ta było w jej owulację? :D nie wydaje wam się to podejrzane :p

@bertha mówi się trudno ale wiesz ze cykl nie był taki idealny na 100% i tak sobie to tłumacz :D

A teraz prywata ( @mickey* ) nie ma mnie trochę bo mam trochę depresyjke taka już coraz mniejsza ale jednak. Nic strasznego się nie stało bo są gorsze pewnie rzeczy. Chodzi o pracę. . tak w skrócie nie mam do czego wracac. Ludzie są bezwzględni i bardzo stracilam wiarę w jakakolwiek bezinteresowność i życzliwość (oprócz mojej :D ) W takich chwilach ciesze się ze mam dwóch synów, im zawsze będzie łatwiej, bez poronień, aż takiego leczenia bez wytykania macierzynstwa itp itd po prostu będzie im łatwiej ...
nafoczuś jak Ja Cię rozumiem, niechcę o tym pisać bo staram się do tego nie wracać...
w każdym razie wiem jak Ci ciężko..ale powiem tak masz tak wspaniałych 2 bąbelków że wiem że patrzysz na nich i od razu lżej robi się na serduchu i Oni są najważniejszym co Cię spotkało w życiu

@bea25ta teraz musi być już tylko dobrze:-)!!
@motylek1234 posłuchaj @ovli22 i innych dziewczyn dobrze radzą!!!
Ja latam do gina praktycznie co tydzień już mi nie chce szyiki badać bo to za często. Teraz nie byłam 2 tyg. i zaczynam świrować ale w środę mam wizytę u maliny to jakoś wytrzymam!!
Dopytaj o pessar to trochę uspokaja i czujesz się pewniej!!!

nafoczuś jak Ja Cię rozumiem, niechcę o tym pisać bo staram się do tego nie wracać...
w każdym razie wiem jak Ci ciężko..ale powiem tak masz tak wspaniałych 2 bąbelków że wiem że patrzysz na nich i od razu lżej robi się na serduchu i Oni są najważniejszym co Cię spotkało w życiu
Skarbie masz całkowitą rację ♡ mój babelek i ten trochę większy pierdzioch ;) to moje największe skarby i największa wygraną ♡ wiem jak Wam jest trudno :/
U mnie nie jest to do końca wina pracodawcy tylko tych "przyjaciol" którzy mu podpowiadają i to chyba najbardziej boli w ludziach.
Jedna z moich "nowych przyjaciolek" jak usłyszała całą historię to zapytała "ale jak można cie nie lubię? " (tez się zastanawiam :D ) jednak dla 100 zł zazdrości ludzie potrafią być podli.
Wiecie jakbym mogła z wami pracować czuła bym się szczęśliwa i spełniona :) :) :) może założę doradctwo psychologiczno-rachunkowe :p może jakiś konsulting? Pomysly?

Milej niedzieli moje kwiatuszki
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,034_qW_orig.gif
    81,7 KB · Wyświetleń: 573
A ja siedzę na kanapie objedzona i śpiąca.

Foczuniu... Tacy fałszywi "przyjaciele" są najgorsi... Głowa do góry Kochana.... A może to znak ze czeka Cię zmiana w życiu na lepsze!! :-*

Jak ja lubię taką pogodę!!!!

Bea25ta nie denerwuj się... Wiem co przeżywasz bo miałam tak samo jak Ty, się spokojnie objawy mogą się nagość albo ustępować Kochana :-*

reklama
No i sama musze napisać post pod postem :D
Halo, gdzie sie wszyscy podziali, opalacie się?
Zobacz załącznik 801166
a Ja mam dziś takiego lenia jakiego dawno nie miałam, jeszcze się tak napakowałam obiadem jak ta emoty z postu nafoczki :p
Ja siedzę w domu i macam sie czy mi objawy nie przeszły i sie martwię bo cyce nie bolą już :-(
bea poczekaj daj się rozkręcić objawom, oj pamiętam jak Ja swoje cyce męczyłam czy je czuje:D
bea to pierwszy cykl bez lametty?
@motylek1234 jak się czujesz?

Do góry