Porzeczka1234
Fanka BB :)
Ale brzuś dla mnie tez jeszcze wysoko.
@asia669 super brzuszek
@motylek1234 czemu ci papierkiem nie sprawdzi czy wody skad on na oko wie czy to wydzielina czy wody?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale brzuś dla mnie tez jeszcze wysoko.
Ale oni chyba tego w szpitalu nie mają a można samemu sobie zakupić by sprawdzić osobiście?Może to po prostu jakaś wydzielina ciążowa? A jakby sprawdzili papierkiem lakmusowym czy to wody?
Wydaje mi się, że szpital powinien mieć. Ty kupisz w aptece takie papierki na chemii w szkole używaliśmy takich Motylku nie martw się na zapas, już tyle przeszłaś, może powinni zrobić Ci jakiś wymaz? Może to jakise grzybek albo drożdżak i dlatego więcej wydzieliny? Możliwości może być kilka, ale staraj się być spokojna, jesteś w szpitalu na szczęście [emoji8] a jak Twoje żelazo? Nie masz zaparć po suplementacji?Ale oni chyba tego w szpitalu nie mają a można samemu sobie zakupić by sprawdzić osobiście?
A co mama zjadła takiego dobrego, że Niunia mam czkawkę? [emoji1]@lamia78 cudny brzusio, jeszcze wysoko. Pamiętasz jak planowalysmy się spotkać? Aaa, w którym szpitalu będziesz rodzić?
@motylek1234 a może to po prostu wydzielina ale w większej ilości? Ja miałam tak samo na tym etapie, ciągle zmieniałam wkładki i czułam jak leci...
P.S. Malutka w brzuszku ma czkawke... :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nigdy zarodka nie widziałam...moja beta nigdy do tysiaka nie doszłaCudne brzuszki dziewczyny ja jeszcze nigdy nie miałam brzuszka nawet nie wiem jak to jest.
@motylek1234 wszystko będzie dobrze trzymaj się kochana.
Czekoladke :-) :-) :-)A co mama zjadła takiego dobrego, że Niunia mam czkawkę? [emoji1]
Tak myślałam że to jakieś pyszności były