reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@motylek1234, trzymaj się!

@nafoczka, foczuniu, ja mam taką sprawę organizacyjną, tylko nie wiem gdzie to zgłosić :D przydałoby się coś zrobić ze sposobem dawania ocen przez telefon, bo bardzo często nam użytkowniczkom przy przesuwaniu strony klika się nieswiadomie jakas ocena. Ja ostatnio nazbierałam przypadkowych negatywów, a juz nie chcę ciągle dręczyć ludzi o odklikiwanie :D

Dzień dobry,
Obudziłam się z katarem, bolącym gardłem i kaszlem...super po prostu :(
Hej dziewczyny jestem w szpitalu obudziłam się niedawno z mokrymi matkami i wkładka prawdopodobnie wody mi się Sącza;(
Boże tylko nie to lekarz to podejrzewa dostałam zastrzyk domiesniowo nospe i wzięłam tabletkę na podtrzymanie ciąży nie robił usg dziwne tylko dopochwowa mnie badał blagam módlcie sie za moje maleństwo by było wszystko dobrze jestem w rozsypce;(
Motylku leż dużo, spokojnie. Jesteś w szpitalu pod dobrą opieką :) tulę

11dpo biel. Takze marne szanse na ten cykl.
Bea, czekam na zdjęcie twoich krech!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@bertha -przykro mi.
@bea25ta jak tam??
@susana co u ciebie??
Ja się kulam ,samopoczucie dobre ot dolegliwości typowo ciązowe,ale nie narzekam:-) :)
Pogoda piękna więc od rana korzystam :-p
We wtorek wizyta ale bez usg tylko badanie i gbs.
mówią mi ,że brzuszek się opuścił!!! i faktycznie od 2 tyg lepiej mi się oddycha,sama nie wiem?
Jak dam zdjęcie to skomentujecie? znacie się ?
Pozdrawiam Wszystkie kobitki.

@bertha -przykro mi.
@bea25ta jak tam??
@susana co u ciebie??
Ja się kulam ,samopoczucie dobre ot dolegliwości typowo ciązowe,ale nie narzekam:-) :)
Pogoda piękna więc od rana korzystam :-p
We wtorek wizyta ale bez usg tylko badanie i gbs.
mówią mi ,że brzuszek się opuścił!!! i faktycznie od 2 tyg lepiej mi się oddycha,sama nie wiem?
Jak dam zdjęcie to skomentujecie? znacie się ?
Pozdrawiam Wszystkie kobitki.
Skomentujemy zdjęcie, dawaj dawaj @lamia78 ;) uwielbiam oglądać "nasze" brzuszki :D

Hej dziewczyny jestem w szpitalu obudziłam się niedawno z mokrymi matkami i wkładka prawdopodobnie wody mi się Sącza;(
Boże tylko nie to lekarz to podejrzewa dostałam zastrzyk domiesniowo nospe i wzięłam tabletkę na podtrzymanie ciąży nie robił usg dziwne tylko dopochwowa mnie badał blagam módlcie sie za moje maleństwo by było wszystko dobrze jestem w rozsypce;(
Kochana trzymamy kciuki i modlimy sie musi byc dobrze nie denerwuj sie!!!

Kurde, a plan jaki teraz macie?

Teraz jeszcze mam dokończyć leczenie potencjalnego zapalenia - bo w histero wyszło endometrium polipowate. Skonczyłam antybiotyk, teraz mam globulki jakies kolejne i jak wymaz wyjdzie ok to w majowym cyklu zaczynam stymulację do in vitro.
Takze jeszcze 2 @ przede mną i procedura! Nie mogę sie doczekać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz jeszcze mam dokończyć leczenie potencjalnego zapalenia - bo w histero wyszło endometrium polipowate. Skonczyłam antybiotyk, teraz mam globulki jakies kolejne i jak wymaz wyjdzie ok to w majowym cyklu zaczynam stymulację do in vitro.
Takze jeszcze 2 @ przede mną i procedura! Nie mogę sie doczekać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki z całych sił za Ciebie [emoji110]jak u mnie MLR wyjdzie dobre to zaczynamy razem starania :)

Do góry