reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ale oni chyba tego w szpitalu nie mają a można samemu sobie zakupić by sprawdzić osobiście?
Wydaje mi się, że szpital powinien mieć. Ty kupisz w aptece takie papierki :) na chemii w szkole używaliśmy takich;) Motylku nie martw się na zapas, już tyle przeszłaś, może powinni zrobić Ci jakiś wymaz? Może to jakise grzybek albo drożdżak i dlatego więcej wydzieliny? Możliwości może być kilka, ale staraj się być spokojna, jesteś w szpitalu na szczęście [emoji8] a jak Twoje żelazo? Nie masz zaparć po suplementacji?

@lamia78 cudny brzusio, jeszcze wysoko. Pamiętasz jak planowalysmy się spotkać? Aaa, w którym szpitalu będziesz rodzić?
@motylek1234 a może to po prostu wydzielina ale w większej ilości? Ja miałam tak samo na tym etapie, ciągle zmieniałam wkładki i czułam jak leci...

P.S. Malutka w brzuszku ma czkawke... :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@lamia78 cudny brzusio, jeszcze wysoko. Pamiętasz jak planowalysmy się spotkać? Aaa, w którym szpitalu będziesz rodzić?
@motylek1234 a może to po prostu wydzielina ale w większej ilości? Ja miałam tak samo na tym etapie, ciągle zmieniałam wkładki i czułam jak leci...

P.S. Malutka w brzuszku ma czkawke... :-) :-)

A co mama zjadła takiego dobrego, że Niunia mam czkawkę? [emoji1]

Dzięki dziewczynki to dobrze bo jeszcze jest czas:tak:
@Gabiś jasne ze pamiętam. Pewnie ze możemy się spotkać ;)
Ja rodze w Toruniu na Bielanach. Mam dobre wspomienia:)

reklama
Czekoladke :-) :-) :-)

@bea25ta pokaż test...

Tak myślałam że to jakieś pyszności były ;)

A oto i test naszej ciężarnej Beatki ratatatam (ten z lewej to wczorajszy, a z prawej to dzisiejszy, jeszcze ciepły [emoji23] )
8e6ca1023dff61c5a90861d27b3ccf42.jpg

Do góry