Porzeczka1234
Fanka BB :)
Spokojnie wszystko będzie dobrze juz za chwilę będzie obchód i wszystko się dowieszAle on mi nic nie chce zrobić czekam na obchod ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie wszystko będzie dobrze juz za chwilę będzie obchód i wszystko się dowieszAle on mi nic nie chce zrobić czekam na obchod ;(
Motylku leż dużo, spokojnie. Jesteś w szpitalu pod dobrą opieką tulęHej dziewczyny jestem w szpitalu obudziłam się niedawno z mokrymi matkami i wkładka prawdopodobnie wody mi się Sącza;(
Boże tylko nie to lekarz to podejrzewa dostałam zastrzyk domiesniowo nospe i wzięłam tabletkę na podtrzymanie ciąży nie robił usg dziwne tylko dopochwowa mnie badał blagam módlcie sie za moje maleństwo by było wszystko dobrze jestem w rozsypce;(
Kurde, a plan jaki teraz macie?11dpo biel. Takze marne szanse na ten cykl.
Bea, czekam na zdjęcie twoich krech!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Skomentujemy zdjęcie, dawaj dawaj @lamia78 uwielbiam oglądać "nasze" brzuszki@bertha -przykro mi.
@bea25ta jak tam??
@susana co u ciebie??
Ja się kulam ,samopoczucie dobre ot dolegliwości typowo ciązowe,ale nie narzekam
Pogoda piękna więc od rana korzystam
We wtorek wizyta ale bez usg tylko badanie i gbs.
mówią mi ,że brzuszek się opuścił!!! i faktycznie od 2 tyg lepiej mi się oddycha,sama nie wiem?
Jak dam zdjęcie to skomentujecie? znacie się ?
Pozdrawiam Wszystkie kobitki.
Kochana trzymamy kciuki i modlimy sie musi byc dobrze nie denerwuj sie!!!Hej dziewczyny jestem w szpitalu obudziłam się niedawno z mokrymi matkami i wkładka prawdopodobnie wody mi się Sącza;(
Boże tylko nie to lekarz to podejrzewa dostałam zastrzyk domiesniowo nospe i wzięłam tabletkę na podtrzymanie ciąży nie robił usg dziwne tylko dopochwowa mnie badał blagam módlcie sie za moje maleństwo by było wszystko dobrze jestem w rozsypce;(
Kurde, a plan jaki teraz macie?
Teraz jeszcze mam dokończyć leczenie potencjalnego zapalenia - bo w histero wyszło endometrium polipowate. Skonczyłam antybiotyk, teraz mam globulki jakies kolejne i jak wymaz wyjdzie ok to w majowym cyklu zaczynam stymulację do in vitro.
Takze jeszcze 2 @ przede mną i procedura! Nie mogę sie doczekać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom