Tylko czekam na prowokacjeTaaa taki nasz prywatny Hitler [emoji23] [emoji23] [emoji23]
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Foczusia [emoji8] [emoji23]Tylko czekam na prowokacje
Zobacz załącznik 800933
motylek1234
Hej dziewczyny jestem w szpitalu obudziłam się niedawno z mokrymi matkami i wkładka prawdopodobnie wody mi się Sącza;(
Boże tylko nie to lekarz to podejrzewa dostałam zastrzyk domiesniowo nospe i wzięłam tabletkę na podtrzymanie ciąży nie robił usg dziwne tylko dopochwowa mnie badał blagam módlcie sie za moje maleństwo by było wszystko dobrze jestem w rozsypce;(
Boże tylko nie to lekarz to podejrzewa dostałam zastrzyk domiesniowo nospe i wzięłam tabletkę na podtrzymanie ciąży nie robił usg dziwne tylko dopochwowa mnie badał blagam módlcie sie za moje maleństwo by było wszystko dobrze jestem w rozsypce;(
Motylek nie koniecznie muszą to być wody przy infekcji tez będą mokre majty. Gin przy badaniu gin powinien widzieć (moja od razu widziała ze infekcja a nie wody).Hej dziewczyny jestem w szpitalu obudziłam się niedawno z mokrymi matkami i wkładka prawdopodobnie wody mi się Sącza;(
Oby to nie bylo nic poważnego.
Ps czuwam
motylek1234
Nafoczka to nie wiem co to jest trochę leci jak leze tak się boje;(
Często chodzę tu mocz oddać dziwne co ?
Często chodzę tu mocz oddać dziwne co ?
Porzeczka1234
@motylek1234 jestem z Tobą nie chcę być nie miła bo pewnie jesteś zdenerwowana ale dlaczego mie zapytasz lekarza czy to wody czy co? Ja już bym 200 razy zapytała co to i jak szyjka i co robić?
motylek1234
Porzeczka podejrzewa że to wody on tylko badał dopochwowo wziernikiem cały czas leze przyjdzie na obchod poproszę go by mi zrobił usg dla spokoju
marzycielka81
Motylek 5 glebokich wdechow i spokoj. Popros zeby lekarz przyszedl i powiedzial co sie dzieje.
Bea super:-) kciuki zacisniete.
Nusia bardzo mi przykro.
Avita piekny brzusio.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Bea super:-) kciuki zacisniete.
Nusia bardzo mi przykro.
Avita piekny brzusio.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
Motyllku nie daj się zbyć zapytaj lekarza co to i co zamierza robić są takie papierki aby sprawdzić czy to wody trzymam za was kciuki i modlę się wszystko będzie dobrze
reklama
motylek1234
Ale on mi nic nie chce zrobić czekam na obchod ;(
Podziel się: