reklama
Dałabyś radę.@kas90 podziwiam Cię ja nie wiem czy dałabym sobie sama w brzuch. Bo jak brałam insulinę to w nogę sie kułam a tam jeszcze krótsza igła niż twoja.
Ja na początku polegałam na mężu, nie byłam w stanie sama tego robić, panikowałam strasznie...ale gdy mąż wyjechał w delegację to z drżącymi rękami zrobiłam sobie sama.
A teraz mogę robić z zamkniętymi oczami. Zresztą tak to robię, bo mi brzusio z dzidzią zasłania widok :-) :-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Fanka BB :)
Heparyna jest na rozrzedzenie krwi(zespół antyfosfolipidowy). Jeśli masz wskazania, to przepisuje. Przepisać może m.inn. ginekolog, hematolg, immunologMam pytanie czy każdy lekarz zapisuje ta heparyne i w jakim celu?
@Magda82... właśnie się nad nim zastanawiałam możesz mi coś napisać o nim? Nie wiesz może jak on się odnosi do szczepień?
M
Magda82...
Gość
@Czajak to tak ogólnie niezbyt miły w obejściu człowiek,ale moim zdaniem skuteczny i to było dla mnie najważniejsze.Nie zaleca sterydów,a na szczepienia kieruje do doktora Sachy.Ja np.hiteroskopie miałam w szpitalu,gdzie on pracuje.Czasami przysypia na wizycie i trzeba na niego mieć sposób żeby się ocknął W czasie ciąży bardzo dba o swoje pacjentki i w każdej chwili możesz do niego przyjechać jeżeli cię coś niepokoi.Ogólnie jeżeli nastawiasz się na skuteczność i nie liczysz,że lekarz będzie miły to polecam.
@Magda82... dzięki ja się lecz u Malinowskiego mam lekarka tez z Krk. Tylko głównie mi chodziło o sterydy bo ona tez troszkę przeciwna a ja chyba będę słuchać maliny chciałam żeby ktoś mnie poprowadził tez tutaj wiec chyba u niej zostane bo ona tez z sacha współpracuje. jak mi się uda zajść
reklama
Kochana, fondie chodzila na początku i do Milewicza i Maliny, ale musiala z Milewicza zrezygnowac, bo z tego co pamiętam nie podobało mu się, że Malina ją prowadzi i przeciwny encortonowi byl.@Magda82... dzięki ja się lecz u Malinowskiego mam lekarka tez z Krk. Tylko głównie mi chodziło o sterydy bo ona tez troszkę przeciwna a ja chyba będę słuchać maliny chciałam żeby ktoś mnie poprowadził tez tutaj wiec chyba u niej zostane bo ona tez z sacha współpracuje. jak mi się uda zajść
Podziel się: