reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Czajak nie płacz kochana kup te witaminy metylowe i femibion natan i bierz te ja poprostu powiem Malinie ze je biore i nie biorę tego jego kwasu i niech się dzieje wola maliny. Jesli chodzi o homrmony warto zbadać te tarczycowe i prolaktyne ona jest odpowiedzialna za spoźniającą miesiaczkę tylko to się bada w jakiś dniach cyklu nie pamiętam jakich moze dziewczyny pamietają@porzeczka jakie hormony? Jestem zła bo dlaczego to malina olał. Znowu się porycze łam ucieszyłam się dwa dni i znów nerwy. Wątpię żebym teraz szybko to zbila
@magda1208 będzie dobrze
mała79
@czarna_mala , tak ręce napoczatku sa obrzmaiałe z rumieniem czerwonym , potem swędza, potem robią się takie gule podskórne i na koniec przebarwienia /siniaki u mnie to trwało jakiś tydzień po kązdym szczepieniu, ale podobno im większa reakcja tym lepiej............
@magda1208 musisz zaufać Malinie bo inaczej zwariujesz, przepisała ci 15 mg tego sterydu na zbicie NK to tak bierz jak zaleca
@Czajak coś mi się obiło o uszy że na wywołanie miesiączki możesz spróbowac polopirynę tylko taką mulsującą, możesz spróbowac mi kiedyś pomogło,
dla wypoczywających na feriach miłego urlopowania
A teraz pytanie ogólne do dziewczyn od Maliny - mozecie napisac jakie on zleca badania po szczepieniach oprócz MLR?????????????????????
@magda1208 musisz zaufać Malinie bo inaczej zwariujesz, przepisała ci 15 mg tego sterydu na zbicie NK to tak bierz jak zaleca
@Czajak coś mi się obiło o uszy że na wywołanie miesiączki możesz spróbowac polopirynę tylko taką mulsującą, możesz spróbowac mi kiedyś pomogło,
dla wypoczywających na feriach miłego urlopowania
A teraz pytanie ogólne do dziewczyn od Maliny - mozecie napisac jakie on zleca badania po szczepieniach oprócz MLR?????????????????????
@porzeczka badali mi w szpitalu jak byłam we wrześniu i malina twierdził że ok ale pamiętam ze ja jak sprawdzałam to wydawała mi się prolaktyny a za wysoko i pytałam go 3 razy. Tyło ze x tego wypisuje nie było norm podanych wiec nie byłam pewna. Tarczycy miałam parę razy nigdy mi nic nie wyszło. Ja to mam wrażenie ze coś innego mi jest bo od tej histeroskopii się nie badałam. A i prolaktyna się podnosi przy stresie sieć ciężki mi tego uniknąć. Zamawiala te co ci magda przesłała bo one się ze coś pomylilam.
Ale mam walentynki męża nie ma ja całą w stresie i jeszcze mam pogrzeb dzisiaj masakra.
Ale mam walentynki męża nie ma ja całą w stresie i jeszcze mam pogrzeb dzisiaj masakra.
Marthi
Marti na homocysteine dziewczyny pisaly ze sok z burakow. ja mam 8 a nikt mi nic na to nie poradzil ;-(
Bardzo mi przykro @dżoł a zmieniłaś dietę itd, aby faktycznie coś się w tym temacie ruszyło?
Czy myślisz, że Twoja homocysteina miała duży wpływ na Wasze niepowodzenia? Tych czynników jest tyle, że już głowa boli... Widziałam, że masz zespół antyfosfolipodowy - bierzesz na co dzień na to jakieś leki?
motylek1234
A powiem wam dziewczyny że jestem w 15 tygodniu ciąży wszystko jest ok dziś jadę na 17 po wyniki pappa denerwuje się z mężem..i też mamy 2 rocznicę ślubu zobaczymy czy uda mi się donieść ciążę
Porzeczka1234
reklama
Porzeczka1234
Podziel się: