reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

♡♡♡za górami, za lasami..
received_10208438768914513.jpeg
Wyskoczyla sobie @Gabiś... z walentynkowymi pozdrowieniami ♡♡♡
PS ♡¤♡ cudo!

Załączniki

• received_10208438768914513.jpeg
    received_10208438768914513.jpeg
    116,9 KB · Wyświetleń: 104
reklama
@porzeczka jakie hormony? Jestem zła bo dlaczego to malina olał. Znowu się porycze łam ucieszyłam się dwa dni i znów nerwy. Wątpię żebym teraz szybko to zbila
@Czajak nie płacz kochana kup te witaminy metylowe i femibion natan i bierz te ja poprostu powiem Malinie ze je biore i nie biorę tego jego kwasu i niech się dzieje wola maliny. Jesli chodzi o homrmony warto zbadać te tarczycowe i prolaktyne ona jest odpowiedzialna za spoźniającą miesiaczkę tylko to się bada w jakiś dniach cyklu nie pamiętam jakich moze dziewczyny pamietają

@magda1208 będzie dobrze

@czarna_mala , tak ręce napoczatku sa obrzmaiałe z rumieniem czerwonym , potem swędza, potem robią się takie gule podskórne i na koniec przebarwienia /siniaki u mnie to trwało jakiś tydzień po kązdym szczepieniu, ale podobno im większa reakcja tym lepiej............
@magda1208 musisz zaufać Malinie bo inaczej zwariujesz, przepisała ci 15 mg tego sterydu na zbicie NK to tak bierz jak zaleca
@Czajak coś mi się obiło o uszy że na wywołanie miesiączki możesz spróbowac polopirynę tylko taką mulsującą, możesz spróbowac mi kiedyś pomogło,

dla wypoczywających na feriach miłego urlopowania

A teraz pytanie ogólne do dziewczyn od Maliny - mozecie napisac jakie on zleca badania po szczepieniach oprócz MLR?????????????????????

Marti na homocysteine dziewczyny pisaly ze sok z burakow. ja mam 8 a nikt mi nic na to nie poradzil ;-(

Wesolych walentynek ♡♡♡
received_10211709500793991.jpeg
Tym razem macie i Wikusia i mnie :p

Z kurzajka na oku, włosami i zęby dosc realistycznymi i paznokcie z butów wystają ale pupcia jak u Lopez.. ♡

Załączniki

• received_10211709500793991.jpeg
    received_10211709500793991.jpeg
    75,4 KB · Wyświetleń: 103
@porzeczka badali mi w szpitalu jak byłam we wrześniu i malina twierdził że ok ale pamiętam ze ja jak sprawdzałam to wydawała mi się prolaktyny a za wysoko i pytałam go 3 razy. Tyło ze x tego wypisuje nie było norm podanych wiec nie byłam pewna. Tarczycy miałam parę razy nigdy mi nic nie wyszło. Ja to mam wrażenie ze coś innego mi jest bo od tej histeroskopii się nie badałam. A i prolaktyna się podnosi przy stresie sieć ciężki mi tego uniknąć. Zamawiala te co ci magda przesłała bo one się ze coś pomylilam.
Ale mam walentynki męża nie ma ja całą w stresie i jeszcze mam pogrzeb dzisiaj masakra.

Marti na homocysteine dziewczyny pisaly ze sok z burakow. ja mam 8 a nikt mi nic na to nie poradzil ;-(

Bardzo mi przykro @dżoł a zmieniłaś dietę itd, aby faktycznie coś się w tym temacie ruszyło?
Czy myślisz, że Twoja homocysteina miała duży wpływ na Wasze niepowodzenia? Tych czynników jest tyle, że już głowa boli... Widziałam, że masz zespół antyfosfolipodowy - bierzesz na co dzień na to jakieś leki?

@Czajak tak sok z buraków jeszcze na homocysteine maja dziewczyny racje ja sobie tez dzis zrobie z jabłkiem i poczejaj niech postoi 30 min później wypij szklankę

reklama
Do góry