reklama
Nikt sie nie znajdzie bo nie ma intralipidu w aptekach.jest w szpitalu ale nie ma kto zlecić. uwierz,że wyczerpałam wszelkie możliwości. I znajomości. A co do starań to powiedzmy że wcześniej nie było okazji. A owulacja wychodzila na jutro. A czemu?
@burczuś, szkoda kochana. Tak czy siak życzę powodzenia:* Pytam, bo ja nigdy nie umiem dokładnie określić sobie owu na przód i w związku z tym nie czekam do niej.
@magda1208, tak przypuszczałam, bo ja też źle zrozumiałam rozpiskę od mojej co do duphastonu zapis x-y oznacza widzocznie u lekarzy od do
Ostatnia edycja:
martaha123
Fanka BB :)
Mam pytanko do dziewczyn dr P. Czy jest opcja jakoś wcześniej się załapać na wizytę. Dzwoniłam i mam termin na 20 czerwca (!?) To jest wieczność...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
EvitaO
Aktywna w BB
@susana Super
Co do encortonu to napiszę , że po konsultacji telefonicznej Malina powiedział , że mam brać tak jak rozpisał czyli 8,9,10,11,12 dc i odstawić. Wznawiamy przy pozytywnym teście.
Więc co dziewczyna to inny przypadek.????
Hej Magda - tak, każda z nas ma trochę inaczej. Mi Malina zalecił encorton dopiero od pozytywnego testu, w czasie cyklu w ogóle go mam nie brać.
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
@burczuś intralipid kupowalam w aptece w Katowicach. Da sie zalatwic tylko apteki tego nie wiedza lub nie chca sie w to bawic. Obdzwonilam od groma aptek w opolskim, wroclawiu i Katowicach. Ostatecznie babka w Katowicach powiedziala mi jak to zalatwic. Musisz miec recepte na intralipid. No i takie zlecenie na zaptrzebowaie na wyroby medyczne i tomtez wypelnia lekarz. W ten sposob zaoszczedzilam duuzo peniazkow bo intralipid bralam w ciazy co 3,5-4tyg. Choc 4 pierwsze wzielama w klinikach bo nie wiedzialam jak to zalatwic to koszt w klinice 350-400 zl. A w aptece ok 50 zl aa sztuke o ile dobrze pamietam.Nikt sie nie znajdzie bo nie ma intralipidu w aptekach.jest w szpitalu ale nie ma kto zlecić. uwierz,że wyczerpałam wszelkie możliwości. I znajomości. A co do starań to powiedzmy że wcześniej nie było okazji. A owulacja wychodzila na jutro. A czemu?
@susana trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dzieciatko. Ciesze sie ze jest dobrze i niech tak juz zostanie.
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Podziel się: