reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@susana bardzo się cieszę że u Ciebie oki!!
@Czajak @Porzeczka1234 super że etap szczepień, mlr za Wami :-) Szybkiego zaciążenia Wam życzę!!!
@magda1208 masz priva
@fondie ja jednak zostaje dalej u maliny. Jakoś pewniej się czuję po wizycie u niego. A mõj miejcowy gin dopiero się ucieszył z mojej decyzji bo był chłopina wystraszony że zostaniwmy sami!!!!

Avita mnie nikt nie pytal o zdanie sam po 26tc powiedzial, ze czujemy sie z nala swietnie i oddaje nas w rece lekarza lokalnego:/ oczywiscie dzwonie do nego ze wszystkim. Teraz pytalam i ten steryd na plucka czywiscie powiedzial"tak to siwetny pomysl" do tego nawet na maila mi odpisal odnosnie tych 2700ddimerow co jet dziwne bo powiedzial ze wyniki sa ok:/ az sie boje kolejnemych ddimerow bo znow bede musiala dzwonic.

Dziewczyny szukam uspokojenia. Od wczoraj coś mnie rozkłada - kaszel, katar, dreszcze, temperatura powyżej 38 stopni, staram leczyć się domowymi sposobami, ale boję się ze to przeziębienie zaszkodzi Maluszkowi [emoji22]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Możesz sięgnąć po środki dla kobiet z serii *spam*.
Moja siostra przechorowała pierwsze 3 miesiące i z dzidzią ok:* A naprawde była non stop chora, bo córeczka z przedszkola choroby znosiła.

reklama
Do góry