reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia do ktorego tyg bralas enkorton i kiedy zaczelas schodzic z dawki?
od 15 tyg schodziłam i 17 tc już nie brałam.
mam wyniki cukrzyca ok nie mam :D
ale anemia ,biorę na to tabletki ale widać nie pomagają!! no i znowu bakterie w moczu!!!! a gin mówi ,że przy luteinie to normalne i nic nie chce dać!!!

reklama
Ovli a w jakim dc robilas nk? Bo ja robilam na początku cyklu i wyszlo mi 20 %. Immunolozka mnie zjebala ze sama badania robie i sie w necie " ksztalce" i kazala zrobic pod koniec cyklu, 2-3 przed @ o ile jest reg. miesiaczka i da sie przewidziec date. No i tak tez zrobilam ( chyba w 25 dc) i wyszlo mi juz 16%. Wiec chyba cos w tym jest.
Kwiatuszek trzyman kciuki.

29 l., 3 aniołki, 0 dzieci
diagnoza: nk 16%, zesp. antyfosfol. (?)
leki: acard 150mg, encorton 20 mg, kw.fol. 5, jodid, prenatal uno choina, ovarin, od poz. testu clexane

Napisane na iPhone

Dzoł robiłam 2 tyg temu , nie wiem który to był dzień cyklu !! Pewnie jakiś 60 któryś !!!! Mam problem z miesiączką !!! . Jest nieregularny

Tutaj w Angli nie przykładają większej wagi do dni cyklu jak robią badania !!! Ale jak bede na wizycie zapytam o to . Podobno mma mieć te badania powtarzane . Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bentula, współczuje stresów i trzymam kciuki żeby od teraz było tylko nudno i dobrze. Posty i historia Fondie dają mi do myślenia...jak mam nadzieje widać już w stopce poroniłam 3 razy bez żadnych leków, teraz planowałam próbować na acardzie,clexanie,encortonie i metforminie ale jest to zestaw "skomponowany" przez dwóch lekarzy, a na encorton musiałam ich mocno namawiać. Mysle cały czas czy nie powinnam jechać do Łodzi i grzebać w immunologii ze względu na dodatnie ana (prof. Malinowski lub doc. Paśnik). A jednocześnie tak bardzo chce już spróbować, po ostatnim poronieniu czas na zielone światło mi się tak dłużył! (Teraz już wg prof. Jerzak mogę się starać, minęły 4 mce). Planuje włączyć encorton po owulacji. Burczuś, Mała79, widzę, ze prowadzi was docent Paśnik. Czy próbowalyscie wcześniej na żelaznym zestawie?

reklama
Foczko ja nie biorę intralipidu ale się tym interesuje bo byc może będę brała zobaczymy jak malina zarządzi także opisałam jak bym ewentualnie dawkowała i tak większość dawkuje podczas owu później po teście pozytywnym i albo do końca ciąży albo do 32-34 tygodnia co miesiąc on jest na nk i cytokiny ja nk mam w normie za to cytokiny zjebane także myślę ze nikt nic więcj nie napisze

Do góry