reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja sie już melduję i piszę :D
Porzeczka już dużo napisała.
Intralipid bierzemy na obniżenie nk
Moje nk to 9
Czyli nie jest wielkie jak innych ale oprócz tego na wydruku z subbpopulavji limfocytów mam wszystko ponad normę!!!!!!
Limfocyty cytotoksyczne dużo podwyższone .
Ja nigdy nie badałam czy mi to pospadało w normy ale po intralipidzie. przedostatnia ciąża się utrzymała .Niestety jak wiadomo były wady genetyczne .:(I tu trzeba się zastanowić .Czy intalipid nie oszukał organizmu za bardzo ????
Ja wzięłam dwa intralipidy przed owu albo zaraz po .Tzn przez kolejne dwa mies przed staraniem żeby wyciszyć organizm .Potem zaraz po pozytywnym teście .Potem kontynuacja jest przeważnie co 4 tygodnie .
Za jednym razem dostaje się dwa intralipidy bo tak sie to bierze .
Ta kroplówka jest stosowana na oddziałach onkologicznych jako odrzywienie organizmu po chemioterapii.Ma ogrom kalorii .
Teraz też jestem na intralipidzie i mam nadzięję że wreszcie mi się uda urodzić zdrowego, różowego, wrzeszczącego bobasa .

Kwiatuszku gratulacje dle ciebie .

reklama
Kwiatuszek to juz..kurde jak ci zazdroszcze ja bym tez juz chciala miec termin porodu:) ja jak dzis pamietam jak czytalam twoje posty smutne o siostrach itp e dzieci maja zawsze mowilam, ze mnie sie wydaje ze ja mam ten problem z donoszeniem co ty :)
Ktora nastepna rodzi ? Ja juz sie poglubilam tyle tych ciaz:)
Susana ja chcialam ci tak od siebie napisac ze bardzo trzymam kciki za was ja pamietam jak bylysmy w parze i zadnej z nas nie wyszlo...mimo roznych spiec jakie mialyscie czasem na mnie ja ci mega kibicuje i mysle ze wkoncu sie uda !!!!ze to ten czas :) juz tyle nas urodzilo a zostaly z nami tylko nafoczka i doris a reszta z doskoku:)
Czesto tez mysle o tej co miala nick na "A"nie pamietam jaki miala ostatnia biochemiczna kojarzycie ? Sus wy chcialyscie byc razem w parze kojarzysz tak krotki chyba 4literowy nick ktos wie co u niej ?
Ja tam ciagle sie boje ta krzepliwosc mi spada a nikt nic nie zmienia ....troche mnie to martwi ale juz w lekarza sie nie bede bawic. Avita jak u Ciebie z krzepliwoscia ?

Kwiatuszek gratulacje:)

Fondie też mi krzepliwość spada ale Malina nic ostatnio na to nie mówił więc jest jak jest.
Zastrzyki robisz jeszcze w brzuch?!
A mnie gardło boli od nowa:( wczoraj było już oki a dziś zmowu źle. Nie wiem czy ten duomox za słaby, czy trzeba dłużej czekać na efekty działania!
Biorę dziś 3 dzień!
Miłej niedzieli!!

Witam,

Pracowity weekend mam i nawet nie mam czasu wejść i skrobnąć słówka.

Burczuniu kciukam za Ciebie :kciuki: może niedługo spotkamy się w kolejce u dr. Paśnika ;)

Kwiatuszku gratuluję :) piękne Słoneczko Wam zaświeciło po takiej walce [emoji173] jak córcia zareagowała?

Fondie Twoja ciąża to jak pendolino leci ;) kompletujesz wyprawkę powoli?

Avita Twoja ciąża też jakoś szybko leci :)

Co do wit. B6 to ja biorę 2x1

A my odebraliśmy ujemny wynik HBV małża...odetchnęłam z ulgą, może być dawcą szczepień :)

Pozdrawiam wszystkie i idę odmaczać hybrydkę :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Witam,

Pracowity weekend mam i nawet nie mam czasu wejść i skrobnąć słówka.

Burczuniu kciukam za Ciebie :kciuki: może niedługo spotkamy się w kolejce u dr. Paśnika ;)

Kwiatuszku gratuluję :) piękne Słoneczko [emoji173] jak córcia zareagowała?

Fondie Twoja ciąża to jak pendolino leci ;) kompletujesz wyprawkę powoli?

Avita Twoja ciąża też jakoś szybko leci :)

A my odebraliśmy ujemny wynik HBV małża...odetchnęłam z ulgą, może być dawcą szczepień :)

Pozdrawiam wszystkie i idę odmaczać hybrydkę :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Super, że wynik męża prawidłowy i możecie się szczepić[emoji2] Już bliżej niż dalej.

reklama
Do góry