reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

witam
Kwiatuszek będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
Dzoł a czemu bierzesz acard aż 150?:szok:acard działa głównie przeciwpłytkowo lekarz tak Ci zalecił?
Mi przy acardzie 75 płytki spadły o około 100 tys zawsze miałam grubo ponad 300 tys teraz ponad 200 tys,ale trzeba uważać
Tola może pocieszysz oczy Nasze fotką bliżaniaków:):)
Bea byłaś u dr sprawdzić czy pękły jajca?
Hop hop Nafoczuś jak się miewacie?
Mickey my powolutku zdrowiejemy..
Mam tylko jeden prbolem..
Mój maluch wogole nie chce pić z butelki. Wcale a wcale. Jest ciągły płacz i odwracanie głowy. Okropnie mnie to stresuje i plecy mam całe mokre nie mówiąc o nerwach. Kiedyś pił ładnie, jak miał 5 tyg to zaczął gdy byłam z sepsa w szpitalu. Potem przy pierwszym katarze zrazil się i nie pił ale jakoś wywalczyłam mm 1x dziennie (dla zasady i wygody) Teraz jak miał zapalenie ucha to lekarz kazal tylko kp bo przy mm go bolało ucho gdy ciągnął. Niestety płacz na widok butelkipozostał. Ręce mi już opadają, nadzieja na butelkę nikla... i nie chodzi o mleko bo z lyzeczki i kubeczka pije ładnie. Chodzi o smoczek a mam już 4 rodzaje. Sama niewiem co zrobić. ..
O takie przyziemne rozterki ;)
A co tesciowa na to, to może nie będę pisać :D

reklama
Mickey wiem ze duzo, tu chyba zadna z nas tyle nie bierze. gin z nfz zalecil brac 150, teraz przy poronieniu pytalam prywatna ginke czy odstawic acard zeby mnie nie zalalo. a ona do mnie ze 75 ( nie wie ze chodze na nfz i tamten zalecil 150) to profilaktyczna dawka wiec nie musze ostawiac, bo jakbym brala 400 czy 500 to juz tak. wiec wiesz, jezeli 75 to profilaktyka to ja nie chce brac profilaktycznie tylko sie "wyleczyc" wiec slucham tego co mowi 150.
A w lutym pewnie immunolozka zleci jakies badania to przy okazji krew zrobie i zobacze co tam w trawie piszczy [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A na co dokładnie sie go bierze w trakcie ciąży?
Gratulacje Kwiatuszku:*
Intralipid to wyciąg z soi tak mi powiedziała moja lekarka i malina z nim tez o tym rozmawiałam bierze sie go na cytokiny bo pytałam Maline czy mogę brać w razie w powiedział że jeszcze nad tym pomyśli także coś w tym jest mi powiedzieli w/w lekarze ze to 34 tygodnia raz w miesiącu mozna przyjmować i przed owu i po potwierdzeniu ciąży

Tola
Dziękuję .Brałaś co 4 tygodnie ??

Pokaż nam tu twoje szczęścia .
Już pewnie urosły .Co u Ciebie ??
Jak się czujesz i jak sobie radzisz z dwoma maleństwami??

Tak bralam co 3,5-4tyg. Do 31tc.
U mnie ok. Dzieciaki ok. Ostatnimi czasy mocno absorbujace w dzien. Spac w dzien nie chca ani jesc za bardzo i przez to sa mocno marudne. Ciezko ich ogarnac a rak mi czasem brak. Przydalaby sie jeszcze jedna para rak czasem.
Bywa ciezko ale jestem bardzo szczesliwa

Kwiatuszek gratulacje [emoji8]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Intralipid to wyciąg z soi tak mi powiedziała moja lekarka i malina z nim tez o tym rozmawiałam bierze sie go na cytokiny bo pytałam Maline czy mogę brać w razie w powiedział że jeszcze nad tym pomyśli także coś w tym jest mi powiedzieli w/w lekarze ze to 34 tygodnia raz w miesiącu mozna przyjmować i przed owu i po potwierdzeniu ciąży
O właśnie te dziewczyny co biorą intralipid napiszcie na co to, z czego i jak długo to dopisze do wątku ;)

Do góry