reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ovli a w jakim dc robilas nk? Bo ja robilam na początku cyklu i wyszlo mi 20 %. Immunolozka mnie zjebala ze sama badania robie i sie w necie " ksztalce" i kazala zrobic pod koniec cyklu, 2-3 przed @ o ile jest reg. miesiaczka i da sie przewidziec date. No i tak tez zrobilam ( chyba w 25 dc) i wyszlo mi juz 16%. Wiec chyba cos w tym jest.
Kwiatuszek trzyman kciuki.

29 l., 3 aniołki, 0 dzieci
diagnoza: nk 16%, zesp. antyfosfol. (?)
leki: acard 150mg, encorton 20 mg, kw.fol. 5, jodid, prenatal uno choina, ovarin, od poz. testu clexane

Napisane na iPhone

reklama
Kwiatuszku będzie wszystko dobrze .Moja córka urodziła się w 37 tygodniu i 2 dniu .I tylko profilaktycznie położyli ją do inkubatora na 1,5 dnia .A dlaczego tak nagłe ? Co się działo ?

witam
Kwiatuszek będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
Dzoł a czemu bierzesz acard aż 150?:szok:acard działa głównie przeciwpłytkowo lekarz tak Ci zalecił?
Mi przy acardzie 75 płytki spadły o około 100 tys zawsze miałam grubo ponad 300 tys teraz ponad 200 tys,ale trzeba uważać
Tola może pocieszysz oczy Nasze fotką bliżaniaków:):)
Bea byłaś u dr sprawdzić czy pękły jajca?
Hop hop Nafoczuś jak się miewacie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry