reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czesc olvi, co u ciebie?
Nawet nie wiecie, ile dla mnie znaczycie:*
Kas
Ty sie nie martw tym pęcholem
Czasami tak jest że jajko nie pęknie i potem nie ma po nim śladu .
Też raz tak miałam że pęcherzyk był 28 mm
I nie wiadomo dlaczego
Dzisiaj moja ginka mówi mi że owulacje miałam z prawego jajnika .
Czyli dwa razy pod rząd z tego samego i nawet nie czułam kiedy .
Róznie to jest z naszym organizmemb

Czesc olvi, co u ciebie?
Nawet nie wiecie, ile dla mnie znaczycie:*
Hej u mnie się nic nie zmieniło ! Oprócz tego , że zmieniłam lekarza i klinikę bo w tej poprzedniej powiedzieli mi że zrobili już wszysko co mogli zrobić i już wiecej nie wiedzą jak mi pomoc i wysłali mnie do lekarza od niepłodności ha ha ( a ja mam problem z utrzymaniem a nie z zajściem ) zrezygnowałam !!! Wiec poszukałem nowego lekarza od immunologi i 2 tygodnia temu miałam robione badania na immunologie plus komórki nk ( pierwszy raz miałam jej badane ) wiec teraz czekam na wynik ! Wizytę mam 3 lutego .

Nie udzielam się tutaj bo nie mam czym zabłysnąć ;)[emoji86][emoji86][emoji86] .

Ale czytam i jestem z wami .
I serdecznie wszystkie was pozdrawiam .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane bardzo Was prosze o modlitwe. Za godz albo 2 bede miec cc. Pomodlcie sie za nas, za malego zeby byl zdrowy i dal sobie rade. U nas 37tc 4dz

Trzymamy kciuki Kwiatuszku!!! [emoji173]
Badz dzielna!!! I pokaz nam jak najpredzej Twoje szczescie! [emoji7]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Do góry