dżoł
Fanka BB :)
Chyba nie tylko wg mojego gina heparyna po poz. tescie a nie przed [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc jednak coś się brzydkiego rozwinęło.Przepraszam ze dzis nie odnoose sie do waszych postow ale u nas niefajnie. Byliśmy popołudniu prywatnie u pediatry bo temp. 38.8 była 3 doby. Wszystko gardło i spojówki rozwinęły się w zapalenie ucha wiec antybiotyk 8-10 dni no i butelki / smoczki odpadają bo go wtedy uszko boli a już nie wspomnę jaki jest"trudny" w tych dniach. Potem kontrola. Nie to dziecko. (starszy i tatuś tez chorzy woec szukajcie mnie u psychiatry
Herbatę z miodem i cytryną oraz mleko z masłem czosnkiem i miodem - ja takie piłam :-)Nafoczko biedne te Twoje chłopaki i Ty też!!!
Szkoda że Mały nie uchronił się od antybiotyku bo to zawsze osłabia organizm, ale pewnie to mniejsze zło w tej chwili
Życzę Wam zdrówka!!
A ja też usmarkana po pas i rozkręca się gardełko!! Koszmar! Najadłam się czosnku brrr i śmierdze pewnie okrutnie a zaraz mam pić syrop z cebuli z czymś tam!!Leczenie mojego osobistego ordynatora
Jest jeszcze coś co mogę zjeść, wypić itp. żeby mi szybko to choróbsko przeszło!?!?
Może na telefonie mi nie wyswietla, sprawdzę na komputerze.Nie wiem co zrobiłam źle,wiadomosc jest od bentuli do gabis,tytuł immunologia ;-)
Cześć ! Jestem tu nowa i tak się zastanawiam czy będziesz na żelaznym zestawie czy jesteś po szczepieniach ?Ja juz po wizycie. W lutym lub na poczatku marca histeroskopia. Dostalam recepte na encorton, mam juz heparyne. Mam je brac od pozytywnego testu. Jesli wszystko bedzie ok to dostaniemy po zabiegu zielone swiatlo
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Gabis sprawdz jeszcze na poczcie,bywalo czasami ze na bb nie wyswietlalo wiadomosci.Może na telefonie mi nie wyswietla, sprawdzę na komputerze.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom