reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Melania , Burczus to do dzieła.Ja juz działam.Jutro monitoring zobaczę co sie tam dzieje ile jaj i jaka kura ze mnie.

Kas90wiesz może była wada serduszka. Dlatego mogło sie serduszko zatrzymać albo ma gęstą krew. Na pewno powinna sprawdzić mutacje i laydana jedyne co mi na myśl przychodzi. Możesz jej doradzić w sprawie pochuwku żeby nie dała się sprawić.
Mam znajoma która donosiła ciążę do końca nawet dwie i jak odcięli pępowinę dziecko umarło nie znają przyczyny. Przed kolejną ciążą jeździła do Krakowa kolejna i jest ok.

reklama
Marthi zalezy co masz za problem. Ja mialam u hematologa morfologie, ferrytyne, zelazo, czynnik willebranda. Bede miec tez d-dimery. Mialam fibrynogen. Ale to powywiadzie i po stwierdzonej mutacji mthr.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to pierwsza wizyta, wiec nie mam nawet zbyt wiele badan zrobionych. Zatem zrobi pewnie ze mna wywiad, zleci jakies badania i będziemy działać dalej...

Marthi, do hematologa weź wszystkie swoje wyniki badań, jakie masz, przeglądnie, zrobi wywiad i ewentualnie zleci ci dodatkowe badania, nie rób sama nic wcześniej, bo moze się okazać, że niepotrzebnie.

Ktoś pytał o dr Sachę ;), no więc ja jestem po jednej serii szczepionek u dr i po drugim szczepieniu z dawcą

Tak tez wlasnie stwierdziłam. Poczekam do jutra do wizyty.

Przepraszam ze dzis nie odnoose sie do waszych postow ale u nas niefajnie. Byliśmy popołudniu prywatnie u pediatry bo temp. 38.8 była 3 doby. Wszystko gardło i spojówki rozwinęły się w zapalenie ucha wiec antybiotyk 8-10 dni no i butelki / smoczki odpadają bo go wtedy uszko boli a już nie wspomnę jaki jest"trudny" w tych dniach. Potem kontrola. Nie to dziecko. :( (starszy i tatuś tez chorzy woec szukajcie mnie u psychiatry :) a najbardziej wkurza ten ostatni :)

reklama
Przepraszam ze dzis nie odnoose sie do waszych postow ale u nas niefajnie. Byliśmy popołudniu prywatnie u pediatry bo temp. 38.8 była 3 doby. Wszystko gardło i spojówki rozwinęły się w zapalenie ucha wiec antybiotyk 8-10 dni no i butelki / smoczki odpadają bo go wtedy uszko boli a już nie wspomnę jaki jest"trudny" w tych dniach. Potem kontrola. Nie to dziecko. :( (starszy i tatuś tez chorzy woec szukajcie mnie u psychiatry :)
Biedna Foczusiu trzymaj się dzielnie!!!!! Przesyłam Ci dobra energię :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry