Avitko ja mam rozpisane tak dzieki dziewczynom: - rano B6, południe B6 i kwas foliowy , wieczór b6i b 12. Ale b 6 biorę raz tak raz siak zależy ile tabletek mam w garści. Rano biorę acard i wiesiołek teraz lamette i bardzo rzadko encorton, w południe dodatkowo Wit d3 i pregne No i dupiki i lutki to wiesz ;-)
reklama
A my mamy bete 0,8 i zaczynajaca sie @.
Niechaj wszystkim zaswieci radosne slonce
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Niechaj wszystkim zaswieci radosne slonce
Dnia 15.12 na świat przyszła nasza córeczka Zosia, poród trwał dwie godz, nie kłamie, łącznie z dojazdem i dokentacja, w szpitalu jesteśmy jeszcze mała mi zolknie... Modlę się żeby przeszło.. Już mam.dosc tego szpitala ciężko idzie laktacja nikt nie pomaga.... Źle się mała przystawia za płytko a każdy ma cie w dupie... Anawet nie dają dokarmiac a dziecko płacze....
Serdeczne gratulacje z narodzin córeczki Zosi!Dnia 15.12 na świat przyszła nasza córeczka Zosia, poród trwał dwie godz, nie kłamie, łącznie z dojazdem i dokentacja, w szpitalu jesteśmy jeszcze mała mi zolknie... Modlę się żeby przeszło.. Już mam.dosc tego szpitala ciężko idzie laktacja nikt nie pomaga.... Źle się mała przystawia za płytko a każdy ma cie w dupie... Anawet nie dają dokarmiac a dziecko płacze....
Ja też miałam problemy przy pierwszym dziecku, ale jak wyszliśmy do domu to na spokojnie wszystkiego się nauczyliśmy. Trzymam kciuki, żeby żółtaczka szybko minęła i szybkiego powrotu do domku.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Fanka BB :)
Gratulacje buziaki dla Zosi [emoji8]Dnia 15.12 na świat przyszła nasza córeczka Zosia, poród trwał dwie godz, nie kłamie, łącznie z dojazdem i dokentacja, w szpitalu jesteśmy jeszcze mała mi zolknie... Modlę się żeby przeszło.. Już mam.dosc tego szpitala ciężko idzie laktacja nikt nie pomaga.... Źle się mała przystawia za płytko a każdy ma cie w dupie... Anawet nie dają dokarmiac a dziecko płacze....
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
susana
Fanka BB :)
Riri
Wrzaśnij , tupnij tam na te położne .
Od tego do jasnej ciasnej są żeby pomóc
SERDECZNIE GRATULUJE ZOSIEŃKI
UCAŁUJ JĄ MOCNO OD FORUMOWYCH CIOTEK
Taj jak Asia jak wrócisz do domu to spokojnie wszystko spokojnie poukładacie .A może takie nakładki na piersi do ssania pomogą?
Wrzaśnij , tupnij tam na te położne .
Od tego do jasnej ciasnej są żeby pomóc
SERDECZNIE GRATULUJE ZOSIEŃKI
UCAŁUJ JĄ MOCNO OD FORUMOWYCH CIOTEK
Taj jak Asia jak wrócisz do domu to spokojnie wszystko spokojnie poukładacie .A może takie nakładki na piersi do ssania pomogą?
Riri gratuluje coreczki. Poekne prezencik na gwiazdke. Buziaczki
Riri bardzo się cieszymy ♡♡♡Dnia 15.12 na świat przyszła nasza córeczka Zosia, poród trwał dwie godz, nie kłamie, łącznie z dojazdem i dokentacja, w szpitalu jesteśmy jeszcze mała mi zolknie... Modlę się żeby przeszło.. Już mam.dosc tego szpitala ciężko idzie laktacja nikt nie pomaga.... Źle się mała przystawia za płytko a każdy ma cie w dupie... Anawet nie dają dokarmiac a dziecko płacze....
Zoltaczka bardzo się nie przejmuj bo 70% dzieci ma i mój i Doris tez miał.
Co do laltacji to musisz spokojnie do tego podejść na zasadzie ze się uda poczatki są trudne do tego przy ssaniu bardziej boli brzuch bo macica się obkurcza. Po prostu pij i przystawiaj, o pomoc tez poproś. Ja poszlam bo Wikus nie chciał pic a miałam pełne cyce to go panie poszczypaly trochę tak ze się wnerwil i rozbudzil i w tej zlosci poszło. Potem nie raz go po stopach drapałam będzie dobrze :*
Ps i napisz mi proszę w ktorym tc urodzilas, bo chyba coś wcześniej?
reklama
Podziel się: