reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie bylo gratulacje dla strawberki
wpadam z nienajlepszymi wiadomosciami nie wiem czy pamietacie mam za soba 5 poronien 6 donoszona na zelaznym teraz zaliczylam wpadke niestety leki nie pomogly beta w 33dc 1300 pozniej juz zle przyrastala po 2 dniach przyrost o 300 jednostek teraz beta 6000 tys pecherzyk maly bez przeplywow czekam na poronienie

reklama
Bertha jeszcze raz Misiaczku sto lat! i oby na kolejne święta Mały człowieczek był z Wami!!!
Gogac współczuję. Czekasz na samoistne czy na zabieg?

Melduje ze 35 lat skończone! Tylko prezentu brak..

Miłego dnia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wszystkiego najlepszego, oby 2017rok był Twoim rokiem [emoji173] [emoji512] [emoji484] [emoji483] [emoji482] [emoji481] [emoji324] [emoji322] [emoji320] [emoji307]
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie bylo gratulacje dla strawberki
wpadam z nienajlepszymi wiadomosciami nie wiem czy pamietacie mam za soba 5 poronien 6 donoszona na zelaznym teraz zaliczylam wpadke niestety leki nie pomogly beta w 33dc 1300 pozniej juz zle przyrastala po 2 dniach przyrost o 300 jednostek teraz beta 6000 tys pecherzyk maly bez przeplywow czekam na poronienie
Gogacku przykro mi :( tulę :*

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Melduje ze 35 lat skończone! Tylko prezentu brak..

Miłego dnia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! A prezentu się doczekasz, być może już podwójnego. Tego Ci życzę z całego serca!

Gogac, strasznie mi przykro. A Ty 6 ciążę miałaś na jakich lekach? Miałaś szczepienia?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha wszystkiego dobrego i slonecznego jak dzisiejszy dzien. I oby kolejne proby zaowocowaly maluszkiem zdrowym i radosnym.

Gogacku pamietam. Czytalam twoja historie. Wspolczuje kolejnych strat. U nas nie bylo tylu prób. Kolejny raz nie udaje sie zajsc. Wciaz jestes u dr Jerzak? Tule cie mocno Kochana.

Nam tez sie nie udalo

Dziękuję dziewczyny jakos sie trzymam chociaz doluje mnie fakt ze o rodzeństwo nie bedzie łatwo. ..
kas byc moze leki za pozno wlaczone bo w donoszonej od 26dc teraz 32 to jednak jest 6 dni
chociaz mam dziwne przeczucie ze tutaj jakas wada genetyczna byla
asia ja sie juz nie szczepie bo mi po nich rosly nk
troche odpoczne i spróbuje jeszcze dołożyć intralipid

Hej, jestem tutaj nowa i troche Was podczytałam ale stron jest tyle że nie dam rady wszystkiego.Sa tu dziewczyny , którym udało donosić się ciąze po szczepieniach limfocytami męża. miałam 5 poronien na poczatku ciązy i jedną ciąże czwartą donoszona na zestawie żelaznym. jestem na etapie szczepień.

reklama
Bertha sto lat i spelnienia tego najwazniejszego marzenia [emoji320][emoji320][emoji512]

Gogac bardzo mi przykro [emoji20]

Destino uda sie tym razen i bedziesz miala wymarzony prezent na nowy rok [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Do góry