reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Avitko i co, nie było tak strasznie?:)

Ponawiam pytanie do brzuchatek (Gabiś, Asia, Fondie?). Czy encorton nie reaguje źle przy mleku na śniadanie? :*

reklama
Witam się w piątuuuunio :)

Ponawiam pytanie do brzuchatek (Gabiś, Asia, Fondie?). Czy encorton nie reaguje źle przy mleku na śniadanie? :*

Kas nie słyszałam nigdy o czymś takim, że Encorton źle reaguje z mlekiem :) nie ma to raczej znaczenia :)

Czajak światełko dla Twojego Aniołka [*]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Nic mi o tym nie wiadomo.
Na początku ciąży jedyne śniadanie jakie mi "wchodziło" to kanapka z dżemem i mleko i nawet tym mlekiem popijałam tabletkę.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu
Dziękuję że pytasz.
U mnie po staremu .Praca dom
Chłopaki sie nie uczą .
Mąż raz kochany potem dziesięć razy mnie wkurzy .;)I czar pryska :-D
Raz mi sie chce dziecka ...a potem jak pomyślę o nadmiarze obowiązków albo kolejnym niepowodzeniu to już nie .Ot dzień tak, dzień tak .
A jak wyjdzie zobaczymy .
Napewno wam napiszę .:happy2:
Trzymam kciuki za właściwą decyzję. Jakąkolwiek podejmiesz będziemy Cię wspierać.
Chłopaki już tak mają. Mają ważniejsze rzeczy do roboty niż nauka. Taki wiek [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłeś naszym marzeniem Naszym największym spełnieniem A teraz nie ma Cię tu z nami nasz Aniołku ukochany. Może przyjdziesz znów w nocy Ukoić ból snem uroczym. Bym mogła być Mamą dla ciebie w niebie i tu na ziemi lecz już bez Ciebie. Rozdarte serca na pół nosimy nasz Aniołeczku tak bardzo tęsknimy.......... Kochamy 16.12.2015 ( Aniołek)
Czajak, światełko dla Aniołka [*]

Kas, ja niestety nie pomogę, bo nie biorę i nie brałam Encortonu.

Dzięki dziewczyny :) wolałam dopytac, bo wiem, że np antybiotyku nie powinno się z mlekiem, bo osłabia działanie. A lubię mleczne śniadania:)

Dziewczyny, odezwała się do mnie dziewczyna, której synek ma ARSE. Miał echo serca w łonie i po porodzie. Przy porodzie neonatolog i potem wizyta u kardiologa. W najgorszym wypadku operacja po narodzinach, jeśli naczynia się nie pozamykają. Ponadto dzieci z ARSĄ bardzo dużo ulewają. Podobno co 4 osoba ma taką wadę, ale wcześniej tego nie badano.

Dziewczyny, odezwała się do mnie dziewczyna, której synek ma ARSE. Miał echo serca w łonie i po porodzie. Przy porodzie neonatolog i potem wizyta u kardiologa. W najgorszym wypadku operacja po narodzinach, jeśli naczynia się nie pozamykają. Ponadto dzieci z ARSĄ bardzo dużo ulewają. Podobno co 4 osoba ma taką wadę, ale wcześniej tego nie badano.

No widzisz Asiu, nie ma tak źle. Nie znam tego pojęcia i nie wiem co to jest,ale oby strach miał tylko wielkie oczy:/
Czajak światełko:/

Melduje ze 35 lat skończone! Tylko prezentu brak..

Miłego dnia!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry