reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Witam się w piątuuuunio
Kas nie słyszałam nigdy o czymś takim, że Encorton źle reaguje z mlekiem nie ma to raczej znaczenia
Czajak światełko dla Twojego Aniołka [*]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Avitko i co, nie było tak strasznie?
Ponawiam pytanie do brzuchatek (Gabiś, Asia, Fondie?). Czy encorton nie reaguje źle przy mleku na śniadanie? :*
Kas nie słyszałam nigdy o czymś takim, że Encorton źle reaguje z mlekiem nie ma to raczej znaczenia
Czajak światełko dla Twojego Aniołka [*]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Nic mi o tym nie wiadomo.Avitko i co, nie było tak strasznie?
Ponawiam pytanie do brzuchatek (Gabiś, Asia, Fondie?). Czy encorton nie reaguje źle przy mleku na śniadanie? :*
Na początku ciąży jedyne śniadanie jakie mi "wchodziło" to kanapka z dżemem i mleko i nawet tym mlekiem popijałam tabletkę.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za właściwą decyzję. Jakąkolwiek podejmiesz będziemy Cię wspierać.Asiu
Dziękuję że pytasz.
U mnie po staremu .Praca dom
Chłopaki sie nie uczą .
Mąż raz kochany potem dziesięć razy mnie wkurzy .I czar pryska
Raz mi sie chce dziecka ...a potem jak pomyślę o nadmiarze obowiązków albo kolejnym niepowodzeniu to już nie .Ot dzień tak, dzień tak .
A jak wyjdzie zobaczymy .
Napewno wam napiszę .
Chłopaki już tak mają. Mają ważniejsze rzeczy do roboty niż nauka. Taki wiek [emoji12]
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Czajak, światełko dla Aniołka [*]Byłeś naszym marzeniem Naszym największym spełnieniem A teraz nie ma Cię tu z nami nasz Aniołku ukochany. Może przyjdziesz znów w nocy Ukoić ból snem uroczym. Bym mogła być Mamą dla ciebie w niebie i tu na ziemi lecz już bez Ciebie. Rozdarte serca na pół nosimy nasz Aniołeczku tak bardzo tęsknimy.......... Kochamy 16.12.2015 ( Aniołek)
Kas, ja niestety nie pomogę, bo nie biorę i nie brałam Encortonu.
Dziewczyny, odezwała się do mnie dziewczyna, której synek ma ARSE. Miał echo serca w łonie i po porodzie. Przy porodzie neonatolog i potem wizyta u kardiologa. W najgorszym wypadku operacja po narodzinach, jeśli naczynia się nie pozamykają. Ponadto dzieci z ARSĄ bardzo dużo ulewają. Podobno co 4 osoba ma taką wadę, ale wcześniej tego nie badano.
burczuś
Fanka BB :)
No widzisz Asiu, nie ma tak źle. Nie znam tego pojęcia i nie wiem co to jest,ale oby strach miał tylko wielkie oczy:/Dziewczyny, odezwała się do mnie dziewczyna, której synek ma ARSE. Miał echo serca w łonie i po porodzie. Przy porodzie neonatolog i potem wizyta u kardiologa. W najgorszym wypadku operacja po narodzinach, jeśli naczynia się nie pozamykają. Ponadto dzieci z ARSĄ bardzo dużo ulewają. Podobno co 4 osoba ma taką wadę, ale wcześniej tego nie badano.
Czajak światełko:/
reklama
Wszystkiego najlepszego Kochana!!!Melduje ze 35 lat skończone! Tylko prezentu brak..
Miłego dnia!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
A prezent jest już w drodze :-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: