reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czajak Słoneczko, możliwe, że dziś wszystko straciło sens. Też tak mam co jakiś czas. Jednak nie możesz się poddać. Poczytaj forum od początku, zwłaszcza wpisy Enyi. Może to ci pomoże. Pogadaj szczerze z Maliną i powiedz, że nie masz pieniędzy na resztę szczepień. Myślę, że da ci zielone światło. Z tego co pamiętam z wypowiedzi Enyi nie jesteście jedyne. Czasem ponoć tak się zdarza. Ja czytałam forum od początku w trakcie 2 poronienia. Dzięki temu dałam radę przeżyć, pozbierać się i od razu badałam i sprawdzałam i szukałam lekarzy. Wszystkie jesteśmy z tobą i za ciebie wierzymy.

Moje drogie, od 3 dni zbieram się by wam wszystkim odpowiedzieć na pytania, ale ciągle gdzieś biegnę.

Zobaczyłam piękne awatary Porzeczki i magdy1208, odpowiedziałam na ankietę Asi Ślusarczyk.
Tęczowa mam euthyroks i bromergon
Asia piękne dzieci i pies, może kiedyś wrzucę wam moje pocieszki, które zapełniają nam czas ( a propos kicia Kiara przeżyła :) )
Bertha twój pulpecik umaszczeniem wygląda jak mój kiedyśniejszy tygrysek. A siedzi jak moja kicia Kiri; co my byśmy bez nich zrobiły?
Mała czarna zazdraszczam wypadu w góry.i super widoków

Tak w skrócie:
Nie wiemy dlaczego panie z MOPsu tak zdecydowały. Nie chciały powiedzieć. A my nie dopytujemy. W środę testy psychologiczne.
Byłam kiedyś u świetnego gina. Miałam 18 lat. Zrobił mi USG i powiedział, że nie wszystkie cykle mam owulacyjne i słabe ciałko żółte i dlatego niestety na 80 % pierwsze dziecko poronię - któraś z was o to pytała. Przepraszam, że tak bezimiennie i w skrócie newsowym.
Za nami pierwszy krok, owulacja. Miałam stymulację lamettą i nie dostałam nic na wzmocnienie endometrium. Monitoring: poniedziałek 15 mm, środa 16 mm i w piątek CUD - 22 mm. Sobota pregnyl i czekamy... na kolejny krok i CUD !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Czajak Słoneczko, możliwe, że dziś wszystko straciło sens. Też tak mam co jakiś czas. Jednak nie możesz się poddać. Poczytaj forum od początku, zwłaszcza wpisy Enyi. Może to ci pomoże. Pogadaj szczerze z Maliną i powiedz, że nie masz pieniędzy na resztę szczepień. Myślę, że da ci zielone światło. Z tego co pamiętam z wypowiedzi Enyi nie jesteście jedyne. Czasem ponoć tak się zdarza. Ja czytałam forum od początku w trakcie 2 poronienia. Dzięki temu dałam radę przeżyć, pozbierać się i od razu badałam i sprawdzałam i szukałam lekarzy. Wszystkie jesteśmy z tobą i za ciebie wierzymy.

Moje drogie, od 3 dni zbieram się by wam wszystkim odpowiedzieć na pytania, ale ciągle gdzieś biegnę.

Zobaczyłam piękne awatary Porzeczki i magdy1208, odpowiedziałam na ankietę Asi Ślusarczyk.
Tęczowa mam euthyroks i bromergon
Asia piękne dzieci i pies, może kiedyś wrzucę wam moje pocieszki, które zapełniają nam czas ( a propos kicia Kiara przeżyła :) )
Bertha twój pulpecik umaszczeniem wygląda jak mój kiedyśniejszy tygrysek. A siedzi jak moja kicia Kiri; co my byśmy bez nich zrobiły?
Mała czarna zazdraszczam wypadu w góry.i super widoków

Tak w skrócie:
Nie wiemy dlaczego panie z MOPsu tak zdecydowały. Nie chciały powiedzieć. A my nie dopytujemy. W środę testy psychologiczne.
Byłam kiedyś u świetnego gina. Miałam 18 lat. Zrobił mi USG i powiedział, że nie wszystkie cykle mam owulacyjne i słabe ciałko żółte i dlatego niestety na 80 % pierwsze dziecko poronię - któraś z was o to pytała. Przepraszam, że tak bezimiennie i w skrócie newsowym.
Za nami pierwszy krok, owulacja. Miałam stymulację lamettą i nie dostałam nic na wzmocnienie endometrium. Monitoring: poniedziałek 15 mm, środa 16 mm i w piątek CUD - 22 mm. Sobota pregnyl i czekamy... na kolejny krok i CUD !!!
Destino dziękuję dzisiaj już nie mam siły boli mnie głowa od płaczu może jutro będzie lepiej to poczytam. Nie chce się nastawiać bo jak tylko mam lepsze dni i wieże ze się uda to zaraz wszystko się zmienia i złe wiadomości. Destino bardzo mocno trzymam kciuki ty tak zawsze pięknie piszesz będziecie mieć dzieciaczka wiem to bo jesteś bardzo silna wytrwała i taka dobra a dobro podobno wraca ściskam mocno:))

czajak kurde spokojnie teraz dostaniesz trzecia serie samych pulowanych i wtedy malina zdecyduje co dalej rozumiem ze ten na "p" lek juz dostalas?
enyja miala 3 serie i nie rusyzloa dziewcyznke urodizla glowa do gory

czajak kurde spokojnie teraz dostaniesz trzecia serie samych pulowanych i wtedy malina zdecyduje co dalej rozumiem ze ten na "p" lek juz dostalas?
enyja miala 3 serie i nie rusyzloa dziewcyznke urodizla glowa do gory
Tak dostałam ale wogole nie reaguje ani na lek ani na szczepienia spróbuję się doczytać jej wpisów ale nie dziś bo ledwo juz na oczy widzę. Dzięki Fondi... a jak się czujesz?

a dobrze ale codzinnie wkrecam sobie cos nowego typu..saczace sie wody..skracajca sie szyjka..za maly przyrost wagi..za Malone ruhow..codzinnie wkrecam sobie cos nowego:) co wyczytam Od razu mam:).a podobno.wszystko ok:)

Fondi napewno będzie dobrze jak lekarze mówią ze jest ok. Tak już mamy ze po takich przykrych doświadczeniach się boimy.trzymam kciuki. A ja na dodatek tego wszystkiego to mi się juz 8 dzień spuźnia okres masakra po tych szczepieniach zamiast być lepiej to jest coraz gorzej nie mam siły iść do pracy

Co ty mówisz coś jest nie tak z tymi szczepienia mi nie mam siły naprawdę miałam nadzieję że będzie ok. Ściskam cie mocno ja od wczoraj mam załamanie. Ale byłam pewna że tobie się uda myślałam że tylko ja tak mam. Doczytałam się wczoraj wpisów Enyi i jej dał zielone światło przy braku hamowania. Ale ja już się umówiłem na styczeń do swojej lekarki musze się skonsultować ona może mi to prościej wytłumaczy. Zobacz nie jesteś jedyna musimy się wspierać mi po tych lekach i szczepieniach wszystko się piepszy nie mam juz 8 dzien okresu brak słów. Przytulam cie i zbieraj siły na wizyte u Maliny bo ja już chce mieć przedstawiony dokładny plan. Buziakii i nie płacz bo ja dzisiaj nie mogę oczu otworzyć a to i tak nie pomoga

Ostatnia edycja:
Co ty mówisz coś jest nie tak z tymi szczepienia mi nie mam siły naprawdę miałam nadzieję że będzie ok. Ściskam cie mocno ja od wczoraj mam załamanie. Ale byłam pewna że tobie się uda myślałam że tylko ja tak mam. Doczytałam się wczoraj wpisów Enyi i jej dał zielone światło przy braku hamowania. Ale ja już się umówiłem na styczeń do swojej lekarki musze się skonsultować ona może mi to prościej wytłumaczy. Zobacz nie jesteś jedyna musimy się wspierać mi po tych lekach i szczepieniach wszystko się piepszy nie mam juz 8 dzien okresu brak słów. Przytulam cie i zbieraj siły na wizyte u Maliny bo ja już chce mieć przedstawiony dokładny plan. Buziakii i nie płacz bo ja dzisiaj nie mogę oczu otworzyć a to i tak nie pomoga
Czajak co ty będziesz robić będziesz dzwonisz do Maliny ja nie nie wiem czy się szczepić dalej mam juz dość szczerze powiedziawszy. Chyba tego 14 zgodzę nie na pullowane i tyle jak mrl nie podrosł to nie podrośnie kusi mnie aby zrobić u siebie bo jak robiłam to byl 28 a teraz niby nic sama nie wiem

reklama
Porzeczka ja mu powiem czy to jest jakiś sens mogę się zgodzić na ostatnie 3 albo 2 bo powiem mu ze jedna miałam pullowana on o tym nie wie ja i tak wiem ze mi nie wzrośnie w prokocimiu tez mieliśmy zero tez myślałam żeby tu zrobić ale zobacz ile jest osób którym wzrasta wiec coś w tym musi być ze nie reagujemy na to. Ty masz jeszcze resztę spoko wyników a ja mam prawie wszystkie te przeciwciala wiec u nas już wogole wszystko nie tak jak trzeba. Powiem mu ze chce wiedzieć co dalej a nie ze szczepimy i się zobaczy wtedy rozplanuje leczenie bo cały czas tak mówi i ja dalej nic nie wiem . Nie mam do niego żalu bo poprostu znaleźliśmy się w tych 20 paru procentach co się nie udaje tylko poprostu jestem zła bo ja wiem ze te 3 następne nic nie zmienia

Do góry