reklama
Kwiatuszek, modlitwa zapewniona.DziewcYny bardzo Was prosze o modlitwe. Leze na patologii ciazy ze skracajaca sie szyjka. U nas dopiero 29 tc 3d .dostam kroplowke z magnezem i zastrzyk na rozwoj pluc. Tak bardzo sie boje
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Modlitwa zapewniona! Trzymajcie się dzielnie!!! Będzie dobrze!!!DziewcYny bardzo Was prosze o modlitwe. Leze na patologii ciazy ze skracajaca sie szyjka. U nas dopiero 29 tc 3d .dostam kroplowke z magnezem i zastrzyk na rozwoj pluc. Tak bardzo sie boje
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Fanka BB :)
Czekam bo i tak mam 3 miesiace przerwy przed kolejnym podejsciem. A wyslala mnie moja hematolog ktora jest moim ordynatorem to jej kolezanka wiec i tak wizyta bedzie wczesniej niz normalne terminy na grudzien 2017. Jak juz sie moja ordynator zaangazowala to nie chcem isc prywatnie na wlasna reke bo sie jeszcze obrazi.gosia 321 ja chodze do dr Suchanek do invicty w gdańsku. tam nie ma kolejek, nie wiem czemu czekasz na wyznaczenie wizyty. koszt do 160 zł
A powiedz mi spoko ta lekarka ?? Chetnie kieruje na badania?? Jesli ja jestem po 2 niepowodzeniach w ivf i tez nigdy nie bylam w ciazy to chyba kwalifikuje sie do przebadania ?
dżoł
Rozumiem. Ja na nfz nie chodze bo predzej mi 40-stka stuknie nim sie doczekam wizyty. Co do lekarki to dobrze tlumaczy po co nalezy wykonac dane badanie, jak bedzie wygladac leczenie itp. Napisala mi jakie badania mam zrobic ale wszystko prywatnie. Z tych badan co mialam zrobione to na kom. nk i wit. B12 wdrozyla leki. Reszta niby ok. Najlepiej jeszcze powiedz ze od roku albo poltora nie wychodzi ( no chyba ze dluzej) bo to takie minimum aby podjac leczenie. Przepraszam ale nie doczytalam Twojej historii.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak o ciebie)) dzieki buziakiiiKwiatuszek Trzymaj się kochana będzie dobrze .
Czajak mam nadzieję , że to o mnie chodzi z tymi pozdrowieniami dla porzeczki.Trzymam kciuki za MRL.
marzycielka81
reklama
gosia321
Ja tez by poszla prywatnie ale skoro moge skorzystac z pomocy i isc na nfz to skorzystam. Jestem pracownikiem sluzby zdrowia nas zawsze troszke inaczej sie traktujeRozumiem. Ja na nfz nie chodze bo predzej mi 40-stka stuknie nim sie doczekam wizyty. Co do lekarki to dobrze tlumaczy po co nalezy wykonac dane badanie, jak bedzie wygladac leczenie itp. Napisala mi jakie badania mam zrobic ale wszystko prywatnie. Z tych badan co mialam zrobione to na kom. nk i wit. B12 wdrozyla leki. Reszta niby ok. Najlepiej jeszcze powiedz ze od roku albo poltora nie wychodzi ( no chyba ze dluzej) bo to takie minimum aby podjac leczenie. Przepraszam ale nie doczytalam Twojej historii.
Jak nie bedzie chciala zlecic mi badan trudno wtedy zaplace.
U nas starania od 6 lat ostatnie 2 lata to juz diagnostyka i ivf ale poniewaz glowny problem to nasienie to od gory do dolu przebadany byl m ja badam sie na wlasna reke
Podziel się: