reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam się kochane wieczorową porą

Lamia jeszcze raz gratulacje
Asia i tobie również gratulacje
Same tu u nas ostatnio dobre nowiny ciążowe napawa i to mnie optymizmem

Czajak wizyta 14 grudnia. Ja homocysteine robię sama co pół roku tak mi genetyk kazała więc tego sie trzymam. Ja biorę colostrum i dziś kupiłam tą pregne tam jest zelazo jod wit d strawberka mi tu dobrze argumentowała dlaczego pregna. Pytałam o colostrum maline to powiedział że jak chcę to prosze to woda swiecona jak fondi pisała to biorę co mi tam .
Co do tych moich problemów z sercem klientka mi powiedziała ze potasu mi moze brak więc kupiłam sok z pomidorów piję dziennie i jest poprawa może trafiła w 10 popije tydzień i zobaczę może zbadam jeszcze ten potas
To chyba dokończenie to colostrum bo kiedyś kupiłam i zjadłam tylko parę tabletek. a ja femibion 1 jeszcze bo tam są Wit. B i d tez jest a jaka masz mutacje? nie cierpię brać leków dlatego boje się ze z tymi witaminami tez można przesadzić ja nawa przeciwbólowych nigdy nie łykać jak mnie coś bóli . ... tak już mam wole jedzeniem uzupelnic:) oj jeszcze miesiąc juz odliczam dni mam nadzieje ze w grudniu będą dobre wiadomości :)

reklama
Nafoczko .
Syn na schwał !!!
A ubranko chyba o formułowej Beatki .
Też super !
Sus akurat to nie od Beti ale to bez znaczenia bo liczy sie najmniejszy gest. Potwierdzam tez była od niej caaala paka :*
Kiedyś jeszcze jak byłam staraczka to sie tak symbolicznie "odwdzieczalam" dziewczynom ze starej gwardii i to wraca do Wikusia :)
Nafoczko dziekuje za te zdjecia. Motywujesz mnie, zebym nie rezygnowala z marzenia o rodzenstwie dla mojego synka:-*

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielko nawet nie wiesz jak trudna to była droga. U nas wyjątkowo to było skomplikowane i samej mi do tej pory w głowie się to nie mieści ale wszystko mam wynagrodzone a Wikus cóż.... delektuje się kazda chwila z nim ♡ i UBUSTWIAM ♡

Do góry