reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

nafoczka myślisz , ze to dzięki nim zaszłas?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
xBUBx same zioła mogą nie wystarczyć, ale na pewno nie szkodzą. Ja piję już jakiś czas - z tej samej łąki co Nafoczka :) - i wrócił mi śluz płodny, to super sprawa, jestem na granicy PCOS więc będę kontynuować. Zresztą razem z M, bo on też może je pić na lepsiejsze kijanki.

My prawdopodobnie od przyszłego miesiąca zabierzemy się za dzidzię na poważnie.

Destino ja ogólnie brałam jeszcze clo , ale następny cykl już bez niego.
A tak to pije miovarian i castangusa biorę , mam długą 1 faze , lekarzy już mam dość i chciałam właśnie tych ziół spróbować [emoji4]
Ogólnie to chyba u mnie z zachodzeniem nie ma problemu bo tak rok 2012 poronienie , rok 2013 poronienie a w 2014 urodzilam córkę .
W grudniu postanowlismy o drugiego babla i mi sie cykle rozpadły ...

wff2krhmvaem9yip.png

Ja mam problem i z zachodzeniem i z utrzymaniem. Poza tym mam swoje lata. Będę miała stymulację lametą. Zioła długo piję. Wezmę się za inne leki też a na razie odpoczywam wątrobę. Same zioła to za mało, ale brałam też inofem i wiem że mi się nawet cykle skróciły o 2 dni, więc wszystko razem do kupy i mam nadzieję na pozytywny efekt. Poczytaj tu trochę jak dziewczyny się badają i co biorą. Może cię to zainspiruje. Powodzenia

Bertha, ma tyle co folik , a ja sam folik do połowy października brałam i jestem podtruta. Więc na razie tylko metyle,musze sie oczyscic :) Może każdy organizm ma inaczej, mnie zaniepokoilo to , że sikam na jaskrawozolto, prawie zielono. A ty kochana jakie masz stężenie kwasu, badalas może?
Nafoczka i mnie chcesz zgorszyc?! Hihi:D

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny

Destino kochana na pewno się doczekasz brzuszka ja tez marzę o kopniakach takich o jakich pisze Fondi

Asiu brzuszek piekny szczuplutka jesteś ładnie wygląda taki odstajacy :)

Dziewczyny mam pytanie biorę metyle b6 34 mg jedną dziennie, b12 2500 mcg i kwas 1000 mcg i do tego inofem 2 saszetki dziennie na lepsze jajka itd coś jeszcze dodać ?chciałam pregne kupić ale nie wiem czy nie za dużo będzie. Wiem ze było milion pytań ale moglibyście ten ostatni raz napisać

Czajak czy po tych tabletkach od malinyczujesz się dobrze ? bo mi serducho wali jak szalone jak wezmę tak do godziny po chyba mi one nie służą
Porzeczka mi się nic nie dzieje po tych lekach dobrze się czuje. wizyte masz 14 grudnia tak jak ja? to może teraz jak będziemy na szczepionce to ci się uda do niego dostać żeby się tylko zapytać czy to może być od leków. Gdzie robiłaś poziom homocysteiny u Maliny? bo nie wiem czy zrobić u siebie czy u niego. ja biorę femibion 1 inofem i ten lek od niego ja z tymi witaminami to już mam taki metlik bo nie wiem czy jego czy was sluchac:) a colostrum tez bierzesz to na co? Bo Fondi kiedyś pisała ze to pomogą przy szczepieniach zwiększyć mlr ( nie widmo czy dobrze zrozumialam) brałam parę dni ale jak mi przepisał ten lek malina to odstawiłam bo powiedział ze ten lek pomoże z mlr. NAPISZ coś o tym ja to się boję tak dużo brać nie wiem sama Pozdrawiam wszystkie dziewczyny fajne brzuszki i dzieciaczki dzięki wam my staraczki:) mamy nadzieję na dzieciaczki:)))

Ostatnia edycja:
Bertha, ma tyle co folik , a ja sam folik do połowy października brałam i jestem podtruta. Więc na razie tylko metyle,musze sie oczyscic :) Może każdy organizm ma inaczej, mnie zaniepokoilo to , że sikam na jaskrawozolto, prawie zielono. A ty kochana jakie masz stężenie kwasu, badalas może?

Ja wlasnie nigdy nie badałam poziomu kwasu we krwi. Ale w sumie nie wiem czy to ma sens - wiem ze mam mutacje, łykam metylowe, a ze dodatkowo jest troche w pregnie plus zwyklego kwasu, to chyba jakos sobie poradzi organizm z kwasem, poprzez wlasnie wydalenie w moczu. Tez mam bardzo żółte siki... nie wiedziałam ze to moze byc od tego..

nafoczka myślisz , ze to dzięki nim zaszłas?

wff2krhmvaem9yip.png
xBUMx trudno powiedzieć bo my tu nafaszerowane jak indyk w dzień dziękczynienia :) tak, to prawda, z Destino mamy zioło z tej samej łąki :D
Proponuje poczytać ten wątek co link wklejałam wcześniej. Tam pisze co, kto, z kim i ile razy :p

W życiu :D :D :D podoba mi się patent

Ja avita i aga co rzadko zaglada bralysmy ze szczepionkami colostrum. Ja z avita dostalysmy po poerwszej serii zielone swiatlo a aga chyba po drugiej bo ona od chyba drugiej serii wlaczyla cooostrum jakos tak ale ona wogole miala mrl potem 60cos wiec ona tez brlaa polfinin nie chce pisa za nia ale tak troskze wychodzi.ze colostrum moze pomagac ja go bralam do jakos 10tyg az skknczylo mi sie opakowanie. Odwieczny problem naszego.forum-czy brac.colostrum przy szczepieniach heheh.nie za decyduje za ciebie bo sama sie motalam dlugo:) malina mowi ze to woda swiecona

reklama
Hellou moje Piękne w piątuniooooo [emoji38]
Zobacz załącznik 781171

A to my - rośniemy powoli.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczny bebzonik [emoji173] uwielbiam zdjęcia Waszych brzuszków [emoji7]
Czarna, Nafoczka, mojemu M sprzedałam informacje ze Środa - dzien loda, wiec wczoraj wbiegł do sypialni po prysznicu o 23:59 i mówi ze zdązył jeszcze, to do dzieła mówi do mnie :D Haha, nie da mi teraz spokoju!! :D
Hahahaha witam w gronie święta francuskiego co środa[emoji23]

Kobitki, takie rozmowy rozumiem :D i czekam na więcej. Niestety ja wam trochę będę smęcić. Coś nie umiem się pozbierać. Liczę na mojego przyjaciela - czas - zawsze mi pomaga.
Ja też wolę takie przyjazne forum (czasami offtopowe), niż oschłe, drętwe wałkowanie tych samych tematów ;) teraz przynajmniej wałkowanie tych samych tematów jest przeplatane wspólnym śmiechem i fotkami [emoji170]

No proszę lody zimowa pora tez sa w menu :p
No zwłaszcza zimową porą, ciepłe lody...prawda Sus? [emoji16]

Czarna, czekam na wieści o wyciskarce:D
Przepraszam, wstawię foto jak tylko mąż wstanie i zrobi hehe ;) wczoraj po pracy poszłam na zakupy, potem ugotowałam obiad, poszłam na pocztę wysłać siostrzenicy naklejki na "świeżaki", wróciłam Małż zrobił kolację, umyliśmy się i utknęliśmy w sypialni [emoji48] nie będzie co prawda z tego dzieci, ale przyjemności były hehehe

Wyciskarce do lodów ? :D
Dobrze że nie do cytrusów heheh

xBUBx same zioła mogą nie wystarczyć, ale na pewno nie szkodzą. Ja piję już jakiś czas - z tej samej łąki co Nafoczka :) - i wrócił mi śluz płodny, to super sprawa, jestem na granicy PCOS więc będę kontynuować. Zresztą razem z M, bo on też może je pić na lepsiejsze kijanki.
Ja też mam zioło od Nafoczki, w sumie to od Ciebie, ale mówiłaś że towar dilowany od Nafoczki [emoji13]

Ja mam problem i z zachodzeniem i z utrzymaniem. Poza tym mam swoje lata. Będę miała stymulację lametą. Zioła długo piję. Wezmę się za inne leki też a na razie odpoczywam wątrobę. Same zioła to za mało, ale brałam też inofem i wiem że mi się nawet cykle skróciły o 2 dni, więc wszystko razem do kupy i mam nadzieję na pozytywny efekt. Poczytaj tu trochę jak dziewczyny się badają i co biorą. Może cię to zainspiruje. Powodzenia
Nie widzę w podpisie czy miałaś badane p/c przeciwplemnikowe?

Miłego dnia ;)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Do góry