reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

nafoczka - dziękuję za dodanie mojej historii do tak zacnego grona :)
Termin porodu podam jak zostanie ustalony :)

Na dobry początek dnia napisze Wam co wczoraj zrobilam, może się trochę usmiejecie, moja kumpela jak się dowiedziała co zrobiłam to sikala że śmiechu :) i powiedziała, że jestem wariatka :)
No więc tak, pewnie kojarzycie Agnieszkę Jastrzębska z dzień dobry TVN. Ona przedstawia plotki z show-biznesu. Jej fryzura, że tak powiem mi nie odpowiada, nie mogę patrzeć na jej ten kucyk. W związku z tym napisałam e-maila do redakcji dzień dobry TVN, żeby jakoś ja namówili do zmiany fryzury, żeby była zgodna z obowiązującymi trendami :rolleyes2:

Edition:
Ja też miałam szczepienia i tez biorę colostrum. Mam brac przez całą ciąże

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam problem i z zachodzeniem i z utrzymaniem. Poza tym mam swoje lata. Będę miała stymulację lametą. Zioła długo piję. Wezmę się za inne leki też a na razie odpoczywam wątrobę. Same zioła to za mało, ale brałam też inofem i wiem że mi się nawet cykle skróciły o 2 dni, więc wszystko razem do kupy i mam nadzieję na pozytywny efekt. Poczytaj tu trochę jak dziewczyny się badają i co biorą. Może cię to zainspiruje. Powodzenia
Destino, daj znać to zagrzewam swoje fluidki dla Was [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, ma tyle co folik , a ja sam folik do połowy października brałam i jestem podtruta. Więc na razie tylko metyle,musze sie oczyscic :) Może każdy organizm ma inaczej, mnie zaniepokoilo to , że sikam na jaskrawozolto, prawie zielono. A ty kochana jakie masz stężenie kwasu, badalas może?
Nafoczka i mnie chcesz zgorszyc?! Hihi:D
Pregna ma chyba dwa rodzaje kwasu foliowego. Ten aktywny bodajże w dawce tylko 0,2 i zwykły kwas foliowy 0,4. Ja biorę ze względu na dha, d3 i jod.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki
dziś sądny dzień- prenatalne ,ale bez pappy ,gin powiedział że robić krew dzień szybciej a wczoraj w labo powiedzieli że wynik dopiero za kilka dni !!!! dzwoniłam do niego i kazał przyjść na usg a to nie jest tak że te badania trzeba mieć w tym samym momencie?? Jak to jest? SUSANA??
Jestem sparaliżowana strachem!!!
Gabiś steryd 8 mg biorę cały czas ,dziś pogadam o tym z ginem.
Odezwę się po badaniu .
Na tą chwilę nie jestem w stanie napisać nic więcej .:(

Witam dziewczynki
dziś sądny dzień- prenatalne ,ale bez pappy ,gin powiedział że robić krew dzień szybciej a wczoraj w labo powiedzieli że wynik dopiero za kilka dni !!!! dzwoniłam do niego i kazał przyjść na usg a to nie jest tak że te badania trzeba mieć w tym samym momencie?? Jak to jest? SUSANA??
Jestem sparaliżowana strachem!!!
Gabiś steryd 8 mg biorę cały czas ,dziś pogadam o tym z ginem.
Odezwę się po badaniu .
Na tą chwilę nie jestem w stanie napisać nic więcej .:(
Lamia głowa do góry. Byle usg było ok a krwią radze się aż tak nie przejmować ;)
Ja na wynik pappy czekalam 1,5 tygodnia

Lamia, będzie dobrze. Ja prenatalne mam w poniedziałek, też pewnie będę w strachu. Z tego co mi mówił krótko lekarz to bedzie usg i pobranie krwi.
Trzymam kciuki za Was i daj znać po wszystkim co i jak.
Będzie dobrze!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

lamia - u mnie w klinice jest tak, ze jak przyjedziesz rano oddać krew na pape to jest szansa, że wynik będzie na usg prenatalne. Kciuki zacisniete. O której masz usg?

reklama
Lamia
U mnie w labie pappe robiłam w ten sam dzień co usg .
Wynik był w ten sam dzień ale dziewczyny mają też po kilju dniach i wtedy się idzie i wyliczają ryzyko

Do góry