reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

nafoczka - dziękuję za dodanie mojej historii do tak zacnego grona :)
Termin porodu podam jak zostanie ustalony :)

Na dobry początek dnia napisze Wam co wczoraj zrobilam, może się trochę usmiejecie, moja kumpela jak się dowiedziała co zrobiłam to sikala że śmiechu :) i powiedziała, że jestem wariatka :)
No więc tak, pewnie kojarzycie Agnieszkę Jastrzębska z dzień dobry TVN. Ona przedstawia plotki z show-biznesu. Jej fryzura, że tak powiem mi nie odpowiada, nie mogę patrzeć na jej ten kucyk. W związku z tym napisałam e-maila do redakcji dzień dobry TVN, żeby jakoś ja namówili do zmiany fryzury, żeby była zgodna z obowiązującymi trendami :rolleyes2:

Edition:
Ja też miałam szczepienia i tez biorę colostrum. Mam brac przez całą ciąże

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam problem i z zachodzeniem i z utrzymaniem. Poza tym mam swoje lata. Będę miała stymulację lametą. Zioła długo piję. Wezmę się za inne leki też a na razie odpoczywam wątrobę. Same zioła to za mało, ale brałam też inofem i wiem że mi się nawet cykle skróciły o 2 dni, więc wszystko razem do kupy i mam nadzieję na pozytywny efekt. Poczytaj tu trochę jak dziewczyny się badają i co biorą. Może cię to zainspiruje. Powodzenia
Destino, daj znać to zagrzewam swoje fluidki dla Was [emoji2]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, ma tyle co folik , a ja sam folik do połowy października brałam i jestem podtruta. Więc na razie tylko metyle,musze sie oczyscic :) Może każdy organizm ma inaczej, mnie zaniepokoilo to , że sikam na jaskrawozolto, prawie zielono. A ty kochana jakie masz stężenie kwasu, badalas może?
Nafoczka i mnie chcesz zgorszyc?! Hihi:D
Pregna ma chyba dwa rodzaje kwasu foliowego. Ten aktywny bodajże w dawce tylko 0,2 i zwykły kwas foliowy 0,4. Ja biorę ze względu na dha, d3 i jod.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczynki
dziś sądny dzień- prenatalne ,ale bez pappy ,gin powiedział że robić krew dzień szybciej a wczoraj w labo powiedzieli że wynik dopiero za kilka dni !!!! dzwoniłam do niego i kazał przyjść na usg a to nie jest tak że te badania trzeba mieć w tym samym momencie?? Jak to jest? SUSANA??
Jestem sparaliżowana strachem!!!
Gabiś steryd 8 mg biorę cały czas ,dziś pogadam o tym z ginem.
Odezwę się po badaniu .
Na tą chwilę nie jestem w stanie napisać nic więcej .:(

Witam dziewczynki
dziś sądny dzień- prenatalne ,ale bez pappy ,gin powiedział że robić krew dzień szybciej a wczoraj w labo powiedzieli że wynik dopiero za kilka dni !!!! dzwoniłam do niego i kazał przyjść na usg a to nie jest tak że te badania trzeba mieć w tym samym momencie?? Jak to jest? SUSANA??
Jestem sparaliżowana strachem!!!
Gabiś steryd 8 mg biorę cały czas ,dziś pogadam o tym z ginem.
Odezwę się po badaniu .
Na tą chwilę nie jestem w stanie napisać nic więcej .:(
Lamia głowa do góry. Byle usg było ok a krwią radze się aż tak nie przejmować ;)
Ja na wynik pappy czekalam 1,5 tygodnia

Lamia, będzie dobrze. Ja prenatalne mam w poniedziałek, też pewnie będę w strachu. Z tego co mi mówił krótko lekarz to bedzie usg i pobranie krwi.
Trzymam kciuki za Was i daj znać po wszystkim co i jak.
Będzie dobrze!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

lamia - u mnie w klinice jest tak, ze jak przyjedziesz rano oddać krew na pape to jest szansa, że wynik będzie na usg prenatalne. Kciuki zacisniete. O której masz usg?

reklama
Lamia
U mnie w labie pappe robiłam w ten sam dzień co usg .
Wynik był w ten sam dzień ale dziewczyny mają też po kilju dniach i wtedy się idzie i wyliczają ryzyko

Do góry