reklama
Czarnuszki-zboczuszki?
Posikam się zaraz ze śmiechu przez Was
Dziewczyny ja Was w ogole nie kumam. Ja niby zboczucha?? Może i sny o romansie mam ale o bzykaniu ba i o orgazmach to już przesada więc zastanówcie się co za bzdury piszecie hihihi taki zarcik.
No proszę, kogo wy chcecie oszukać? Członek z daleka wyczuje jak kon owiesNafoczko .
Że niby ja do grona zboczuchów?????
Nigdy w życiu .....hmmmm
Gdyby nie mój m to pewnie zostałabym zakonnicą ......hihi
Tęczowa, piąteczka!wiecie ja wychowałam się wsród trójki braci także tego , ja to jestem przy nich mały świntuszek
Bea a Ty już tu się nie kamufluj
Madziu Klara jest cudna i chowaj ja bo u nas na forum póki co chłopaki jeszcze wiodą prymA oto prawie roczne Szczęście Zobacz załącznik 780943
Destino przytulam...
Niech wam się przyśni coś naj...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
Z trudem nadrobiłam czytanie, ostatnio tutaj w miare mało postów było a dziś szok.
Więc najpierw napiszę, że u mnie nic nowego, Maluch rośnie, śmieje się, przewraca na boczki. Jest cudowny.
Teraz odniosę się do tego co przeczytałam.
Co do wstawiania zdjęć, brzuszków, usg i naszych cudów jestem jak najbardziej ZA i nie dlatego że ja mam już swój cud przy sobie. Takie zdjęcia zawsze dodają nadziei.
Sprawa zdjęć już została wyjaśniona ale moje zdanie jesy takie, że nie może być tak ze jedna osoba nie chce to reszta zdjęć nie wstawi. Jeśli większość chce to wstawiamy.
Ja też była staraczką, pojawiałam się, znikałam z forum, zazdrościłam kolejnych pozytywnych testów ciążowych, załamywałam się, podnosiłam znów i wracałam zawsze ale nigdy nie przeszkadzały mi zdjęcia usg czy inne.
Co do Strawbelki - ja mam takie wrażenie, że nie chce tutaj niczego wstawiać, pokazywać itd od samego początku. Zdjęcia usg NIE, suwaczek NIE, zdjęcie brzuszka NIE - taka jest tajemnicza, :-), jej wybór.
Temat tabletek rzeczywiście się powtarza stale, czasami mam wrazenie, że jest w kółko to samo, wsyatrczy przejść na wątek Foczusi albo cofnąc się trochę w tył na tym wątku.
Tworzenie podwątków do wątków jest bez sensu i dobrze że zostało to wyjaśnione, bo byłoby takie skakanie po tematach.
Za jakiś czas wszystkie z nas będą miały swoje cudy przy sobie i wtedy założymy watek "mamusie po poronieniach nawykowych " ale to dopiero jak wszystkie urodzą :-)
Destino, pięknie piszesz, naprawdę! Lubię czytać Twoje posty. Tyle ciepła jest od Ciebie!
Avita, dasz radę? Ja strasznie czekałam aby poznać płeć :-)
Jubilatkom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Z trudem nadrobiłam czytanie, ostatnio tutaj w miare mało postów było a dziś szok.
Więc najpierw napiszę, że u mnie nic nowego, Maluch rośnie, śmieje się, przewraca na boczki. Jest cudowny.
Teraz odniosę się do tego co przeczytałam.
Co do wstawiania zdjęć, brzuszków, usg i naszych cudów jestem jak najbardziej ZA i nie dlatego że ja mam już swój cud przy sobie. Takie zdjęcia zawsze dodają nadziei.
Sprawa zdjęć już została wyjaśniona ale moje zdanie jesy takie, że nie może być tak ze jedna osoba nie chce to reszta zdjęć nie wstawi. Jeśli większość chce to wstawiamy.
Ja też była staraczką, pojawiałam się, znikałam z forum, zazdrościłam kolejnych pozytywnych testów ciążowych, załamywałam się, podnosiłam znów i wracałam zawsze ale nigdy nie przeszkadzały mi zdjęcia usg czy inne.
Co do Strawbelki - ja mam takie wrażenie, że nie chce tutaj niczego wstawiać, pokazywać itd od samego początku. Zdjęcia usg NIE, suwaczek NIE, zdjęcie brzuszka NIE - taka jest tajemnicza, :-), jej wybór.
Temat tabletek rzeczywiście się powtarza stale, czasami mam wrazenie, że jest w kółko to samo, wsyatrczy przejść na wątek Foczusi albo cofnąc się trochę w tył na tym wątku.
Tworzenie podwątków do wątków jest bez sensu i dobrze że zostało to wyjaśnione, bo byłoby takie skakanie po tematach.
Za jakiś czas wszystkie z nas będą miały swoje cudy przy sobie i wtedy założymy watek "mamusie po poronieniach nawykowych " ale to dopiero jak wszystkie urodzą :-)
Destino, pięknie piszesz, naprawdę! Lubię czytać Twoje posty. Tyle ciepła jest od Ciebie!
Avita, dasz radę? Ja strasznie czekałam aby poznać płeć :-)
Jubilatkom życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
czarna_mala
Fanka BB :)
Dziewczyny jubilatki, wszystkiego o czym marzycie - by się spełniło [emoji8]
Destino do Ciebie mam słabość, przez to Twoje piękne imię
Oooo nie i znowu środa Foczusiu...hahaha
Beri albo Bertha (mylę Was dwie [emoji12] ), któraś z Was pisała mi kiedyś o tym, że siemię lniane działa na endometrium i w połączeniu z migdałami i 400mg wit E dziennie w 7dc (dzień po skończeniu plamienia @) miałam endo 3mm! No u mnie to cud, bo ja 3mm potrafiłam mieć w okolicach owu czyli 15-17dc [emoji6] dziękuję za wskazówkę [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Destino do Ciebie mam słabość, przez to Twoje piękne imię
Oooo nie i znowu środa Foczusiu...hahaha
Beri albo Bertha (mylę Was dwie [emoji12] ), któraś z Was pisała mi kiedyś o tym, że siemię lniane działa na endometrium i w połączeniu z migdałami i 400mg wit E dziennie w 7dc (dzień po skończeniu plamienia @) miałam endo 3mm! No u mnie to cud, bo ja 3mm potrafiłam mieć w okolicach owu czyli 15-17dc [emoji6] dziękuję za wskazówkę [emoji8]
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Witam kochane
Macie racje z tym ze malo dzielimy sie ciazami...
Teczowa kochana mega mega gratuluje i oczywiscie zaciskam &&&&&& !
Magda zmartwilas mnie wpisem...mam nadzieje ze tak zle nie jest...
Dedtino przykro mi z powodu kotka...ale juz nie cierpi biedak..
Dobrze a wiec prosze:
Moj brzuch w 7 miesiacu
A to moj synus w 23tc nowszej fotki niemam
Milego dnia kochane[emoji6]
Ja cos juz spac niemoge...a dzis wczesnie ruszam na wizyte.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Macie racje z tym ze malo dzielimy sie ciazami...
Teczowa kochana mega mega gratuluje i oczywiscie zaciskam &&&&&& !
Magda zmartwilas mnie wpisem...mam nadzieje ze tak zle nie jest...
Dedtino przykro mi z powodu kotka...ale juz nie cierpi biedak..
Dobrze a wiec prosze:
Moj brzuch w 7 miesiacu
A to moj synus w 23tc nowszej fotki niemam
Milego dnia kochane[emoji6]
Ja cos juz spac niemoge...a dzis wczesnie ruszam na wizyte.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Załączniki
Julia cudo,cudo ,cudo. Ja kocham zdjęcia maluszków. Poszperalam po temacie gdzie Asia669 zostawiła zdj ale tamte inne obcych dzieci mnie nie radują.
Destino przykro mi kobieto szkoda że tyle od siebie mieszkamy zsbralabym cię do kina na lody albo piwo . Masz strasznie pod gorke ostatnio. Dobrze że jakoś dajesz radę. Buziaki dla babki nie do zdarcia
Destino przykro mi kobieto szkoda że tyle od siebie mieszkamy zsbralabym cię do kina na lody albo piwo . Masz strasznie pod gorke ostatnio. Dobrze że jakoś dajesz radę. Buziaki dla babki nie do zdarcia
reklama
Podziel się: