reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zanka bardzo Ci współczuje tego co przeszłaś. Powtórze po dziewczynach jedź do Łodzi do Malinowskiego!
Dzisiaj akurat była tu dyskusja o Malinowskim! Trzeba liczyć się u niego z dużymi kosztami ale zna się na rzeczy i jest miły i uprzejmy - po tych kilku wizytach tak go oceniam!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się serdecznie :)

zanka witaj [emoji253] ja sobie tak myślę, że Tobie potrzebny Malina. Hmm...wydaje mi się, że w pierwszej ciąży Leiden niestety w dużej mierze przyczynił się do straty dzieciątka, a później coś schrzaniło się w immunologii (o ile dobrze pamiętam to Fondie miała podobnie - pierwsza ciąża ok (dzięki Bogu), a potem coś schrzaniło się w immuno i traciła ciąże - tak powiedział Malina). Moja rada nie trać czasu na przypadkowych lekarzy, uderzaj od razu do specjalisty :) bardzo Ci współczuję :( nie wiem skąd czerpiesz siłę, ale takie uparte osoby jak Ty często osiągają swój cel i głęboko wierzę, że Tobie/Wam się to uda [emoji110][emoji8]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Zanka witaj. Bardzo mi przykro.

Kochane teraz ja potrzebuje Waszej opinii i pomocy. Mam wyniki badan z genesis. Mutacja a1298>c oraz wariant 4g-5g inhibitora aktywatora plazminogenu. Jak dalej?

Czy mozeci mi wstawic link na iherb zebym juz kupila witaminy metylowe

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Zanka, bardzo mi przykro, posłuchaj tutaj dziewczyn, jeśli was stać, udajcie się do Maliny. Czarna-mała, też myślę podobnie, kiedyś czytałam nawet, że organizm zapamiętuje i powiela reakcje immunologiczne na pewne czynniki, co się odnosi też do poronień nawykowych.

Zanka witaj. Bardzo mi przykro.

Kochane teraz ja potrzebuje Waszej opinii i pomocy. Mam wyniki badan z genesis. Mutacja a1298>c oraz wariant 4g-5g inhibitora aktywatora plazminogenu. Jak dalej?

Czy mozeci mi wstawic link na iherb zebym juz kupila witaminy metylowe

Oj, ja nie wiem co to to drugie- wariant 4g-5g inhibitora aktywatora plazminogenu.
A mutacja A1298c jest hetero czy homozygotyczna?

Zanka bardzo mi przykro duzo przeżyliście ja również polecam prof.Malinowskiego
Marzycielka ja również nie mam pojecia co oznacza wynik mutacji napisz dokładnie wszystko co masz na wyniku napisane

Bertha dzieki. Jeszcze kolejne pytania. Od kiedy brac acard i clexane? Encorton moj ginekolog uwaza, ze ana sie powtarza w 4 tygodniu ciazy i dopiero jak sie potwierdzi ANA2 bierze sie steryd. Czy ktoras z Was ma uczulenie na Acard i salicylany i ma mutacje? Jesli tak to jak to zostalo rozwiazane. To wszystko dla mnie bardzo wazne. Bo chce sie zaczac starac od nastepnego cyklu.

reklama
Bertha dzieki. Jeszcze kolejne pytania. Od kiedy brac acard i clexane? Encorton moj ginekolog uwaza, ze ana sie powtarza w 4 tygodniu ciazy i dopiero jak sie potwierdzi ANA2 bierze sie steryd. Czy ktoras z Was ma uczulenie na Acard i salicylany i ma mutacje? Jesli tak to jak to zostalo rozwiazane. To wszystko dla mnie bardzo wazne. Bo chce sie zaczac starac od nastepnego cyklu.

Ja mam brać acard i encorton od 12 dnia cyklu. A heparyne jakoś niewiele później, ale musze właśnie dopytać na następnej wizycie.

Do góry