reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
myślałam że heparyna.jest na przeplywy.
Pierwszy raz wkurzylam się na maline.
pojechałam do niego z wynikami badań prenatalnych. ...a on czemu nie robiłam u niego..mówię, że dzwonilam i pytałam pan w recepcji czy mogę u siebie robić i pytałam o plamienia. One odpowiedziały, że mige u siebie i coś tam poradziły na plamienia. Powiedział mi, że Panie są od rejestracji ..a panie w rejestracji mówią, że zawsze robi się u profesora. wkurzylam się sprzeczne info coś podają:/

Ja kariotypy robiłam jak czekałam na poronienie samoistne bo nie chciałam zgodzic sie na łyżeczkowanie to był mój 2 aniołek. lekarka powiedziała mi ze nie ma to znaczenia kiedy się robi wynik 0. Robiłam w prokocimiu

a problem jest taki, że na wynikach nie mam nic o zespole antyfosfolipidowym czyli nie mam przepływów a jak są źle to zaczyna się coraz gorzej rozwijać dzieciątko jest malutkie i może doprowadzić do zawału łożyska i on nie wie czy było robione bo mam tylko podstawowe dane.
a ją pamiętam że włączał przepływy na macicy w środku jakoś na pepeowinie i jakieś żyłe w serduszku i na dzieciatku takie coś dwukolorowe niebiesko czerwone ale nie wiem czy to to. Pytałam czy lekarże tego nigdy nie robią ? powiedział, że jak dobry giną to robi a jak nie to nie. Ją siedzialam 1h20i nie wiem czy robił bo się na tym nie znam cholera jasna. cdn

a problem jest taki, że na wynikach nie mam nic o zespole antyfosfolipidowym czyli nie mam przepływów a jak są źle to zaczyna się coraz gorzej rozwijać dzieciątko jest malutkie i może doprowadzić do zawału łożyska i on nie wie czy było robione bo mam tylko podstawowe dane.
a ją pamiętam że włączał przepływy na macicy w środku jakoś na pepeowinie i jakieś żyłe w serduszku i na dzieciatku takie coś dwukolorowe niebiesko czerwone ale nie wiem czy to to. Pytałam czy lekarże tego nigdy nie robią ? powiedział, że jak dobry giną to robi a jak nie to nie. Ją siedzialam 1h20i nie wiem czy robił bo się na tym nie znam cholera jasna. cdn
Fondie, na prenatalnych chyba kazdy lekarz sprawdza przeplywy.
Sprawdzal Ci czy masz pepowine potrojnie unaczyniona? Pewnie sprawdzal. I potem sprawdzaja przeplywy. Napewno Ci sprawdzali.

Swoja droga Malina to tez jest..... nie bede go obrazac....
Kasy tyle u niego zostawilas to mogl Ci sprawdzic te przeplywy jak mial watpliwosci.5 min by mu to zajelo.
Widac dla niego liczy sie kasa a nie pacjent!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny które miały poronienie bez łyżeczkowania bo brzuch boli mnie dość mocniej można wziąć nospe i np apap bo nie wiem czy wytrzymam jeszcze dłużej

zapytałam czy możemy teraz zrobić w związku z tym a on do mnie, że nie bo trzebabybylo całe badanie na nowo robić. i się zalamalam nie chce mieć zawału łożyska :( powiedział, że w 20tyg nie przepuści i u niego mam robić prenatalne.
mój m się wkurzyl i twierdzi, że tyle kasy co u niego wydaliśmy powinniśmy za darmo mieć to raz a dwa jeśli byłoby cos nie tak to pewnie by i tak zlecił.
wiem że na przepkywy jest heparyna a moneta ddimery wynoszą uwaga 0,27hahahah więc większej dawki mi nikt nie da. Dlatego pytam co na te przepływy mogę brać.
Dzieciątko jest tydzień starsze więc nie ma hipotrofii jak on mówi że sa skutkiem złych przepływów. I teraz znów się boję wiżyta u gina mam 24.10i wtedy dopiero zapytam o przepływy. kurde zawsze coś i czemu malina nie mógł ich zrobić cholera. Boję się :(
mój m mówi, że chodzi o kasę i że jakby były podstawy to by zlecił

reklama
zapytałam czy możemy teraz zrobić w związku z tym a on do mnie, że nie bo trzebabybylo całe badanie na nowo robić. i się zalamalam nie chce mieć zawału łożyska :( powiedział, że w 20tyg nie przepuści i u niego mam robić prenatalne.
mój m się wkurzyl i twierdzi, że tyle kasy co u niego wydaliśmy powinniśmy za darmo mieć to raz a dwa jeśli byłoby cos nie tak to pewnie by i tak zlecił.
wiem że na przepkywy jest heparyna a moneta ddimery wynoszą uwaga 0,27hahahah więc większej dawki mi nikt nie da. Dlatego pytam co na te przepływy mogę brać.
Dzieciątko jest tydzień starsze więc nie ma hipotrofii jak on mówi że sa skutkiem złych przepływów. I teraz znów się boję wiżyta u gina mam 24.10i wtedy dopiero zapytam o przepływy. kurde zawsze coś i czemu malina nie mógł ich zrobić cholera. Boję się :(
mój m mówi, że chodzi o kasę i że jakby były podstawy to by zlecił
Gowno prawda, cisnie Ci kity. Jak cale badanie trzeba powtorzyc? Tia...bo on by chcial jeszcze zgarnac kase za prenatalne.
Ja mialam przeplywy sprawdzane na prenatalnych, ale moj gin tez mi sprawdza na swoim usg.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry