reklama
Aniołeczki u mnie tragedia syna w nocy zabrało pogotowie
z dzidzią ok serduszko bije
odezwę się wieczorem
Coś tu dzisiaj same wypadki, trzymajcie się. Czekamy na wieści jak się już ogarniesz.
Gratki za serduszko :-)
M
Magda82...
Gość
Lamia czekamy na wieści. Trzymam kciuki i życzę zdrowia synkowi .
Fondie to ten lekarz to może jakaś alternatywa .Jak dziewczyny będą chciały to niech spróbują.
Fondie to ten lekarz to może jakaś alternatywa .Jak dziewczyny będą chciały to niech spróbują.
Gabis mi P. mówił ze tylko dupek a lutke miałam prawie do końca.Dziękuję za wyjaśnienia,. Boże jak ja jeszcze mało wiem :-(
A czy to samo się tyczy Luteiny? Czy tylko Duphaston?
Chciałbym tylko Wam napisać, że jeśli na iherbie wybiera się najtańszą przesyłkę to nigdy nie ma cła. Paczki zawsze dochodzą chociaż czasami trzeba na nie trochę poczekać.
Być może, ja płaciłam ale pewnie albo takie moje szczęście albo ktoś z forum minął się z prawdą
Zawsze do usług . A w środę jak juz będziesz myśleć o mnie, to uważaj co robiszJa się cały czas śmieję z tegomało z tego to jeszcze przy każdym środowym święcie będę pamiętała o Tobie hahah
Widziałam jak Wikuś głużyśliczny Czarnuszek z niego zapytam profilaktycznie, kiedy znowu "wypuszczasz" się do pracy?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Bea ty juz lepiej łóżka pilnuj :*U mnie nie tylko awaria w kompie ale też z pralka wiec na bogato ;-). Dziewczyny pewnie dziś nie napisza. A mnie juz kciuki bola. Ja za 3tyg będę wiedziała czy biegam dalej i dorzuc fitness czy odstawiam sport i na sport lozkowy się przestawiam ;-).
Mikey dobrze że jesteś :*
Magda cykl rozpoczyna się z pierwszym dniem miesiączki. ;-)
Lamia Kwiatuszek Fondie Asia oby tak juz do szczęśliwego końca ♡
burczuś
Fanka BB :)
No to trzymajcie się dzielnie! zdrówka!Aniołeczki u mnie tragedia syna w nocy zabrało pogotowie
z dzidzią ok serduszko bije
odezwę się wieczorem
dżoł
Fanka BB :)
mialam kurna miec jutro wizyte u gina ale caly czas czekam na wyniki mutacji mthfr i balka s. dzwonilam do labo i beda w czwartek dopiero. i teraz mam pytanie do Was. czy gdyby cos w nich wyszlo " nie tak" to gin mi od razu przepisze jakies leki czy czeka sie z tym do ciazy ? nie wiem czy przelozyc wizyte na ten piatek czy isc w nastepna srode, wtedy kiedy mam miec monit po clo
- Stowtotka a ile rzeczy zamawialas na i herb ze nie mialas cła? Tam na stronie jest napisane że jeśli nie przekroczysz wagi ilus kg to cło nie będzie naliczane. Ja przy zakupie kwasu foliowego ,2opak wit b6 i opakowania wit b12 cła nie placilam a jedynie przesyłkę 11zl o ile dobrze pamiętam. Towar miał dojść po miesiącu a był po półtora tygodniu ;-) Szczerze polecam.
Lamia trzymam kciuki za chłopaka.
reklama
Podziel się: