reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Lamia czekamy na wieści. Trzymam kciuki i życzę zdrowia synkowi .
Fondie to ten lekarz to może jakaś alternatywa .Jak dziewczyny będą chciały to niech spróbują.

Dziękuję za wyjaśnienia,. Boże jak ja jeszcze mało wiem :-(
A czy to samo się tyczy Luteiny? Czy tylko Duphaston?
Gabis mi P. mówił ze tylko dupek a lutke miałam prawie do końca.
Chciałbym tylko Wam napisać, że jeśli na iherbie wybiera się najtańszą przesyłkę to nigdy nie ma cła. Paczki zawsze dochodzą chociaż czasami trzeba na nie trochę poczekać.

Być może, ja płaciłam ale pewnie albo takie moje szczęście albo ktoś z forum minął się z prawdą :)

Ja się cały czas śmieję z tego
emoji23.png
mało z tego to jeszcze przy każdym środowym święcie będę pamiętała o Tobie hahah
emoji1.png

Widziałam jak Wikuś głuży
emoji173.png
śliczny Czarnuszek z niego :) zapytam profilaktycznie, kiedy znowu "wypuszczasz" się do pracy?
emoji38.png

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Zawsze do usług :p. A w środę jak juz będziesz myśleć o mnie, to uważaj co robisz :D :D :D
U mnie nie tylko awaria w kompie ale też z pralka wiec na bogato ;-). Dziewczyny pewnie dziś nie napisza. A mnie juz kciuki bola. Ja za 3tyg będę wiedziała czy biegam dalej i dorzuc fitness czy odstawiam sport i na sport lozkowy się przestawiam ;-).

Mikey dobrze że jesteś :*

Magda cykl rozpoczyna się z pierwszym dniem miesiączki. ;-)
Bea ty juz lepiej łóżka pilnuj :*

Lamia Kwiatuszek Fondie Asia oby tak juz do szczęśliwego końca ♡

mialam kurna miec jutro wizyte u gina ale caly czas czekam na wyniki mutacji mthfr i balka s. dzwonilam do labo i beda w czwartek dopiero. i teraz mam pytanie do Was. czy gdyby cos w nich wyszlo " nie tak" to gin mi od razu przepisze jakies leki czy czeka sie z tym do ciazy ? nie wiem czy przelozyc wizyte na ten piatek czy isc w nastepna srode, wtedy kiedy mam miec monit po clo :frown:

• Stowtotka a ile rzeczy zamawialas na i herb ze nie mialas cła? Tam na stronie jest napisane że jeśli nie przekroczysz wagi ilus kg to cło nie będzie naliczane. Ja przy zakupie kwasu foliowego ,2opak wit b6 i opakowania wit b12 cła nie placilam a jedynie przesyłkę 11zl o ile dobrze pamiętam. Towar miał dojść po miesiącu a był po półtora tygodniu ;-) Szczerze polecam.
Foczka jak maz mi pralki nie nnaprawi to nie wiem jak będzie z siłą na igraszki

Lamia trzymam kciuki za chłopaka.

Dziewczyny, wszedł mi ból w lewy pośladek, ale to tak jakby uciskał mi jakiś nerw. Nie da się w ogóle chodzić :-( Miała któraś z Was taki ból w ciąży? Echh...jak nie urok to....

reklama
Do góry