reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beri 123 nie znam sie na tym,ale duzo czytalam na ten temat,i Twoje krwawienie zywa krwia moglo byc krwawieniem implantacyjnym,o ile moze zaistniec taka sytuacja,i nic zlego sie wtedy nie dzieje,chyba ze krwawisz nadal,ale jest nadzieja :-)

reklama
Beri ja w maju wylądowałam w szpitalu z krwawieniem w środku cyklu i z usg wynikło, że to zaburzenie cyklu miesiaczkowania i dostałam normalnej miesiączki ciut za wcześnie. Podobno hormony mi się pokićkały :D

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Bertha czemu idziesz wyciasc jajowod?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobił mi sie wodniak na jajowodzie :( czyli jajowód zniszczony...

Bertha bierzesz cos na śluz?Wiesiołek mam na myśli. Moje zakwasy hmm pierwszy tydzień było cudnie kolejnyasakra bo się przeforsowalam teraz w buty zainwestowałam i jest jeszcze lepiej.Tylko prawa noga jakby miała opaskę nad kostka i ciągle boli.

Nafoczka jemu nie mamzlotej rady dla skarbusiow ale mogę byc na 3 zmianę dla Was. Jaki rozmiar nosi Wikus teraz??

Avitka trzymamy kciuki za Ciebie. Strasznie Ci dopinguje.

W tym cyklu wlasnie nic nie brałam na śluz.. Planowaliśmy IUI wiec nie sądziłam ze Ali bedzie istotny. Ale dzisiaj śluz normalnie sie pojawił. Wiec w piątek jeszcze za wczesnie mogło byc. Dzisiaj 14dc. Jutro wizyta.

Bertha zycze powodzenia,Widzialam sie dzis ze znajomymi,znaja moj problem,chcialabym moc z kims o tym porozmawiac,ale ktos jak tego nie przezyl,nie zrozumie nas,czasami jestem bardzo samotna,nierozumiana,docinki kolezanek tego typu,po co bylo jej dziecko w tym wieku,i urodzilo sie chore,albo czekaja do konca,a potem nie maja,albo no widzisz,gdybys miala takie male to nie moglabys siedziec na imprezie na luzie,nic na to nie odpowiadam,jest mi przykro,smutno,obwiniam meza ze go nie ma,ze nie mam szansy,nawet teraz,wszystko zaplanowane,testy pozytywne,temp,okej,tylko sluzu plodnego brak,i co maz wyjechal,za kilka dni sluz plodny,pod koniec cyklu,wszystko do bani,ogolna rozpacz,a czas ucieka :-(

Bentula przytulam Ciė mocno!! Ja starsza od Ciebie jestem i staram się o drugie dziecko wciąż od 5 lat już. Przszłam i biochemicznæ i poród dziecka z trisomią i wiem też że czasu dla nas jest coraz mniej!!! Ty masz faktycznie trudniej jak męża nie masz w domu:(
A ludźmi staraj się nie przejmować co gadają. Przważnie chyba nie mają pojęcia co my przechodzimy!! Ja ostatnio na rodzinnej imprezce na kolejne zaczepki a czemu tylko jedno macie odpaliłam że miałabym więcej gdyby wszystkie moje dzieci żyły i teraz mam spokój chociaż z tym!
A mąż nie może jakoś tak poukładać sobie że ten płodny tyd. być w domu!?
może jakoś uda sië to zgrać!! Buziaczki :)
Mnie jak jest smutno to dostaje kopniaka od Beatki :) albo od Sus:) albo jeszcze od kogoś innego i jakoś mi lepiej. Tu na forum masz ogromne wsparcie i każda Cię rozumie

Bertha na śluz tak jak Beatka pisała jedz wiesiołka!! A tego wodniaka to nie da się inaczej pozbyć muszą Ci od razu wyciąć cały jajowód!!!?!?

Nafoczka moja siorka też robi Małej inhalacje z nebbudu i soli fizj. I pomaga nawet bardzo. :)

Ostatnia edycja:
  1. Bentula no można się wkurzac jak męża nie ma w domu wtedy kiedy trzeba ale to nie wiele da.Co jaki czas wyjeżdża?? Mój miał wyjechać do pracy na stałe za gramanice ale mowilam że kto mi dziecko zrobi??O i siedzimy w pl bez szansy na dziś dzień na dziecko i libido mi spadło ani seksu mi się nie chce bo po co jak dziecka nie będzie ;-) Mam nadzieję że to stan przejściowy.
  2. To plamienie w 21cyklu to może być czysty przypadek chyba że.. A ile masz lat Beri??
  3. Czarna ty nam nie złoć Foci bo kobieta i tak ma ciężko z jedzą teściową i nadkilogramami (deskami) nadwagi widzianymi przez jedze.
  4. Nie wiem skąd rte cyferki ale cóż to telefon.
  5. Moja jedza Helenka w piątek sprzata -sapie,dyszy.Mowie po co tak sprząta jak tylko woda przemywania meble w kuchni a maja ch ba ze 40lat jak tu cifa trzeba że szkoda się męczyć.Teściowa na to to weź i umyj.Ja:- - Ja sprzatam tylko wtedy kiedy mi ktoś za to dobrze zapłaci. Już więcej nie fuczala :-p. A nie zapomniała fuczala o przeciągu żebym drzwi zamknęła ja mowie że przeciąg jest wtedy kiedy jest ruch powietrza a dla niej kiedy drzwi i oko jest otwarte i idź zamknij.I nie poszlam musiała sobie okno zamknąć. Kiedy czuje że mi na głowę chce wejść to od razu bunt w domu. ;-)
AgnieszkaP pprzedstawia nam ksiezniczke Urszulke

Ostatnia edycja:
Bry, nie lubię poniedziałków...

[*]Czarna ty nam nie złoć Foci bo kobieta i tak ma ciężko z jedzą teściową i nadkilogramami (deskami) nadwagi widzianymi przez jedze.
Ooo już wyczaiła [emoji6] nic się tutaj nie ukryje [emoji1]
Bea Ty i niskie libido? Jakoś mi to nie pasuje [emoji12]
Dobra zbieram się do pracy, a jak mi się nie chce [emoji30]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Tydzień nie plamienoa zgodnie z zaleceniem.maliny dziś wlaczam acard i dziś pierwsza dłuższą "wycieczka" po mała.do przedszkola ale czeka wyjdcie mnie na 4piętro po.schodach. Trzymajcie.kciuki
Nafoczka ty plamilas 2tyg? Od 8do 10tyg? Wiadomo było czemu?
Ktoś ma jakieś wizyty dziś ?

reklama
Do góry