reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aga P. Super
Avita przepraszam, że pytam w jakim jesteś wieku ?. Czy możesz przybliżyć mi jak z dzieckiem z Trisomię. Pytam bo u mnie po zbadaniu mikromacierzy wyszła Trisomia chromosomu 10. ?

reklama
Beri 123 nie znam sie na tym,ale duzo czytalam na ten temat,i Twoje krwawienie zywa krwia moglo byc krwawieniem implantacyjnym,o ile moze zaistniec taka sytuacja,i nic zlego sie wtedy nie dzieje,chyba ze krwawisz nadal,ale jest nadzieja :-)
Lat mam 39, raczej nie implantacyjne bo to taka zywa krew. Mysle ze cos mi sie po lekach w cyklu namieszalo. Moze za malo progesteronu albo co....

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie leków nie wiem czy mam oprócz kwasu foliowego zażywać coś jeszcze na tym etapie .Czy leki w postaci metylowanej dostanę bez recepty.?Dziękuje

Magda co znaczy na tym etapie. Nie wiem na jakim levelu jesteś?? Kwas foliowy nie jest na receptę .Ciężko jest w ogóle dostać go w pl.Zamawiamy na iherb linki podawane były wielokrotnie na stronie ;-)

Dzień dobry :)
Nafoczka dasz radę :) chłopcy niedługo się wykuruję i będzie lepiej.
Bea chyba się pozamieniałyśmy na libido :D. Nie będę wnikać w szczegóły, ale dziś jestem obolała :D
Beri kiedyś miałam tak jak Ty i u mnie akurat była to implantacja
MIckey jak sie czujesz?
Aga czekamy na Ciebie i Urszulkę
Asia, Mała Czarna, co u Was?
Strawbelka gdzie się podziałas? jak się czujesz?
Riri?
Avita kochana, jesteś silna babka widzę. Czas ucieka, ale wierzę, że się uda
Bertha , mam nadzieję, że się nie załamujesz?
Doris jak u Was?
Sus fajnie, że jesteś częściej. Od razu lepiej :). Dla Ciebie :* :*
Kwiatuszek napisz co u Ciebie? jak się macie?

U mnie 13 dc, więc pewnie 2 dni do owu :). Działamy i liczymy na efekty.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Nafoczka dasz radę :) chłopcy niedługo się wykuruję i będzie lepiej.
Bea chyba się pozamieniałyśmy na libido :D. Nie będę wnikać w szczegóły, ale dziś jestem obolała :D
Beri kiedyś miałam tak jak Ty i u mnie akurat była to implantacja
MIckey jak sie czujesz?
Aga czekamy na Ciebie i Urszulkę
Asia, Mała Czarna, co u Was?
Strawbelka gdzie się podziałas? jak się czujesz?
Riri?
Avita kochana, jesteś silna babka widzę. Czas ucieka, ale wierzę, że się uda
Bertha , mam nadzieję, że się nie załamujesz?
Doris jak u Was?
Sus fajnie, że jesteś częściej. Od razu lepiej :). Dla Ciebie :* :*

U mnie 13 dc, więc pewnie 2 dni do owu :). Działamy i liczymy na efekty.
Czuję się dobrze, nie bolał brzuch od piątku, więc jest dobrze ale nie mam żadnych objawów ciążowych, staram się nie panikować bo i tak niczego nie zmienię, narazie muszę czekać
Tęczowa tylko nie szalej codziennie z mężem, żeby zdążył zatęsknić co 2 dzień zabierajcie się do robotki:p
Nafoczka życzę dużo siły i jeszcze więcej zdrówka

Witam się i ja poniedziałkowo.
Aga, czekamy na Ciebie i Ulę.

Fondie, Tobie już chyba 12 tydzień leci?
według om mam dziś 11t3 dzień a w wielkości dzidzia czyli crl dokładnie tydzień temu miało wymiar 10t6d czli jeśli tak samo rośnie to dziś z wielkością byłby 11tyd 6d.

Bentula nikt nie wie co się czuje jak się tego nie przeżyje. Wyobraź sobie ze miałam koleżankę co wpadła jak miała 18 lat. To moja rowiesniczka. I przygotowywali ślub z tym chłopakiem i ona straciła ciążę miała zasniad groniasty. I wyobraź sobie ze ja zapytałam poporonieniu czy dalej nadal ślub aktualny skoro dziecka nie ma. Do dziś mam wyrzuty sumienia za ten tekst ale zwyczajnie tego nie rozumiałam. Myślą wtedy ze to takie normalne pewnie żyję dalej a teraz widzę jak ta biedna dziewczyna musiała to przeżyć. Ja juz macha ręką na testy jakieś bo wiem ze nie rozumieją. Dodam dziewczyna ma dziś z tym samym chłopakiem 3 dzieci :)

reklama
Witajcie dziewczynki .

Beatka
Kiedy wizyta .
Melodramat odstawiony ?Pewnie doktorek zaraz cię położy do szpitala .Ty jesteś dobra w te klocki i wszystko umiesz wydoktorek.Czekam na dobre wieści od ciebie .

Avitka
Wiem że ten czas szybko umyka .
Sama przez ostatnie dwa lata byłam cztery razy w ciąży ......I dalej jestem w punkcie wyjścia bogatsza w bolesne doświadczenia .Rozumiem cię doskonale .
Może sprawdż tą drożność jak w tym cyklu ci nie wyjdzie .????

Nafoczka
Jak chłopcy ???
Nie doradzę w leczeniu bo już jakby nie wiem co się teraz u niemowlakóq stosuje ale rozumiem doskonale jak dzieci są chore ...nie mówiąc o tobie .
Moj maciuś też chorował jak miał dwa miesiące .
Zaraził sie ode mnie i z kataru zrobiło się zapalenie ucha .Potem ta infekcja wracała latami .
Zdrowiejcie szybciutko .
Całuski dla Was .

Doris
A u ciebie wszystko ok?
Nic nie piszesz .Jesteś już w domu .
Teraz chłodniej to chyba na działce nie siedzisz .
Małolaty pomagają przy braciszku??

Agusia
Napisz nam co u was bo się denerwujemy .

Julia
Jak się czujesz ???
Pisz więcej .U ciebie chłopczyk czy dziewczynka ??

Tęczowa
Bzykaj się ile wlezie :D

Cdn

Do góry