reklama
G
Gość
Gość
Ten bladzioch Avity to chyba z testu owu, bo pisala ze taki bedzie robic[emoji6]Avita jak masz bledziocha to super .
Włącz koniecznie już dziś leki ; clexan i co tam jeszcze masz .
Tak na wszelki wypadek .
Trzymam kciuki
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Fanka BB :)
Doris gdzie się podziewasz?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Bladzioch był z testu ovu ale już wyblakł!
A ciążowy z rozpëdu też zrobiłam ale nic nie ma tylko że to za wcześnie bo 7 dpo - narazie tak się pocieszam!!
A brzuch delikatnie pobolewa - tyle ciąż a tak jeszcze nie miałam gdyby się udało!!!!
A ciążowy z rozpëdu też zrobiłam ale nic nie ma tylko że to za wcześnie bo 7 dpo - narazie tak się pocieszam!!
A brzuch delikatnie pobolewa - tyle ciąż a tak jeszcze nie miałam gdyby się udało!!!!
Ja terax mam fazę na jajka
A przed szczepieniami nie musiałaś robić? Ja pokazywałam Te i mi.uznal.... Bo.kolejne parę stowek na badania... To który teraz tydzień Fondie?
Avita też mi owulacyjne wychodziły a potem potwierdzaly ciążowe... Także też trzymam kciuki!!!!!
A przed szczepieniami nie musiałaś robić? Ja pokazywałam Te i mi.uznal.... Bo.kolejne parę stowek na badania... To który teraz tydzień Fondie?
Avita też mi owulacyjne wychodziły a potem potwierdzaly ciążowe... Także też trzymam kciuki!!!!!
Kas zrobisz jak uwazasz ale jak ja daje rady wytrzymać 10 mcy to ty tez dasz. Ja czekam na wizytę kontrola jak na noc po śluba
Kurcze!! Bedzie się działo;p
Czyli radzisz odczekać po całkowitym wyleczeniu ile? Tydzień, dwa? Pytam, bo lekarz powiedział, ze od wczoraj wystarczy 4 dni, co mnie zdziwiło. A nie chcę spieszyć się tylko po to, żeby na nowo się leczyć;p
Kas maz powinien dostac z Toba lek na grzybice. Moim zdaniem clotrimazol nie wystarczy. Nie mozesz skontaktowac sie z lekarzem i poprosic o lek dla meza?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie pytałam lekarza..., ale za kilka dni mamy wizytę u naszej dr i ją poproszę. Dzięki za radę
Fondie, bardzo mi przypominasz mnie samą! Też tak panikuję, gdy się czegoś boję i też potem mam momenty wielkiej siły i wiary. A gdy panikuję, to ciąglę muszę o tym mówić, zadręczam męża smsami co chwile, a piszę bardziej jakby do siebie. Życzę ci z całego serca wszystkiego cierpliwości i siły
Avita, mnie tydzień po owulacji przy obydwu ciążąch nie tyle pobolewał brzuch, co czułam kłócie i ciągnięcie, takie punktowe.
Ostatnia edycja:
reklama
Kas w zleceniach ze szpitala mam 2 tyg a ze ginowi urodziła się Agatka to jeszcze jego urlop ojcowski musze przeczekać.Kurcze!! Bedzie się działo;p
Czyli radzisz odczekać po całkowitym wyleczeniu ile? Tydzień, dwa? Pytam, bo lekarz powiedział, ze od wczoraj wystarczy 4 dni, co mnie zdziwiło. A nie chcę spieszyć się tylko po to, żeby na nowo
Mój M. Już się pytał czy widzę kolko nad jego głowa, w sensie aureole
A ja to gips?
Ostatnia edycja:
Podziel się: