reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

CD.
Fondie, ja dla mnie możesz marudzić, pisać, narzekać. Bardzo dobrze Cię rozumiem!
Dodam jeszcze coś odnośnie objawów
Mam czwórkę dzieci, w pierwszej ciąży żadnych objawów ciążowych, mocno krwawilam, odklejalo mi się łożysko w 15 tc, przelezalam prawie 2 miesiące w szpitalu
Druga ciąża - objawów brak, zero oszczędzania się, robiłam wszystko w tym dzwigalam dwuletnią córkę. Trzecia ciąża objawów mało, trochę wymiotowalam, raczej popołudniami, wszystko co mięsne mi smierdzialo. ogólnie nie było źle.
Kolejna ciąża strata - w 8 tc czułam się dobrze tylko sporo spałam, miałam lekkie bóle brzucha, Serduszka biło i nagle przestało. Betę badałam kilka razy jakoś na początku do wartości 14 tys potem przestałam.
Kolejne ciąże biochemiczne wiec wiadomo - bety niesie.
Ciąża ostatnia - beta wysoka, samopoczucie masakryczne: lekkie bóle jak na @, wymioty, ciągnięcia w brzuchu, byłam mega słaba, stale mi sie odbijalo, wszystko na raz.
Także jak widzisz prawie każda moja ciąża inna.
Jedyne co było tak samo to.ZAWSZE W KAŻDEJ CIAZY OD 8-9 DPO BQRDZO BOLAŁY MNIE CYCKI PO BOKACH.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
doris wlasnie te cyce dzis wnocy poczulam i to trzyma mnie przy nadziei:) ale pomyalam ze to zmiana lutki na dupka. Ale wczoraj spalam i nie czulam cycow dzis juz przy przekladaniu sie na bok czuje ciagle wlasnie po bokach .

edit: te twoje cdn jest fajne hehe:)

Fondie, muszę pisać na raty bo tu net słaby i albo jest albo go nie ma więc boję się ze WSZYSTKO zniknie.
A jeśli chodzi o cyce to pisze to nie Żeby Cię stresować ale dla mnie to żaden wyznacznik, bo bolały mnie zawsze w każdej ciąży, w tych Biochemicznych również i bolały jeszcze kilkanaście dni po stratach lub zabiegu.

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

mnie przestawaly wraz z poronieniem zawsze . nie wiem boje sie dzewczyny:(
Fondie, blagam. Chyba Ci sie nudzi.
Zaufaj nam. Ja tez swirowalam ze nie mam mdlisci i ze mnie cyce nie bola, a w ciazy dalej jestem.
Masz duzo lekow, one tez dzialaja na Twoj organizm i mozesz nie miec objawow takich jak w ciazy z corka.
Do tego mialas szczepienia, moze Twoj organizm sie zmienil.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Fondie sama mi kilka razy pisałaś że szczczepienia są dobre na wszystko. Oprócz tego bierzesz leki, zastrzyki, robisz wszystko żeby się udało!!!
Ciesz się, że tak szybko zaszłaś w ciąże i myśl pozytywnie, uda Ci się!!!!

Edit: zakładam kurtałe i idę powdychać trochę jodu bo z opalania to dziś nic nie będzie
:(

Fondie Ciebie się czasami czytać nie da .To gorzka prawda,ale taka jest .Za nim okazało się że jesteś w ciąży plakalaś że w nią nie zajdziesz , napisałam Ci wtedy to co będzie jak zajdziesz i wykrakalam :D Pomysł że Maleństwo też to przeżywa, mnie na to bardzo uczulali w szpitalu .Myśl pozytywnie dla siebie i Małego .Jesteś pod dobrą opieką i obstawiania lekami.Musisz wierzyć .A później tak ok.10 tygodnia polecam zakup dyrektora on uspokaja .I pamiętaj że każda z nas,mam po przejściach, przeżywa kolejne ciąże .A gdy Ty będziesz się zadręczać to zwariujesz.A i ja przez całą ciążę wymiotowalam raptem 5 razy.I miałam wstręt do wołowiny pod każdą postacią a i zjadłam pomidory na kilogramy .

Hej wam ja znów mam nieszczęsne dni; ( jakie to jest bolesne pół roku od straty 2 córki i nic same rozczarowania ale się modlę i wierzę w to że musi się udać ze wkoncu doczekam się własnego żywego dziecka przepraszam ale potrzebowałam się komuś wyzalic 3mam za was wszystkie kciuki!

Hej wam ja znów mam nieszczęsne dni; ( jakie to jest bolesne pół roku od straty 2 córki i nic same rozczarowania ale się modlę i wierzę w to że musi się udać ze wkoncu doczekam się własnego żywego dziecka przepraszam ale potrzebowałam się komuś wyzalic 3mam za was wszystkie kciuki!
Motylek a bylas u Maliny?
Bo kiedys pisalas ze umowilas do niego juz wizyte.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Strawbelka nie jeszcze nie byłam ale wierzę teraz tylko bioenergoterapeucie pomógł mojej siostry koleżance wierze ze nam też pomoże a wina leży po M stronie jego nasieniem ehh mam dola..

Do góry