reklama
w lodzi malinowski zleca na poczatek 3 szczepienia, ale zeby do niego isc musisz zaplacic za wszystkie badania 6000 plus wizyta 300zł potem po miesiacu idziesz po wyniki i zleca ci serie trzech szczepien i potem badania mrl + te co wyszly zle jakies 1300zł +wizyta 300 jesli juz ruszylo to masz zleci i zielone swiatlo jesli nie dalej sie doszczepiach. u sachy w krakowie tyle badan nie trza robic ale szczepienie chyba odrobine drozsze, z jakiej czesci polski jestes?Fondie, a srednio ile trzeba zrobić?
bertha
Fanka BB :)
Fondie, blagam. Chyba Ci sie nudzi.
Zaufaj nam. Ja tez swirowalam ze nie mam mdlisci i ze mnie cyce nie bola, a w ciazy dalej jestem.
Masz duzo lekow, one tez dzialaja na Twoj organizm i mozesz nie miec objawow takich jak w ciazy z corka.
Do tego mialas szczepienia, moze Twoj organizm sie zmienil.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie to chciałam napisać - pamiętaj Fondie ze teraz jesteś w pierwszej ciąży po szczepieniach, z wyższym mrl. Moze twoj organizm zupełnie inaczej reagować juz na ciąże.
motylek1234
Czarna_mała wiara i tym ze przyjeżdżala i wierzyła z mężem. ..
U
użytkownik m
Gość
Witajcie dziewczynki,
Nafoczka cudnie że wróciłaś do swoich facecikówale zazdroszczę Ci tego miętoszenia cycuszków przez Wikusia
foczusiu pomóż od kiedy brałaś steryd i jaki ? ile miesięcy podczas starań?
Fondie Ty to jesteś szczęściara, życzę dużo siły i spokoju
Arluśka odezwij się co u Ciebie
Motylek dopiero teraz zrobiliście badania męża nasienia? i coś wyszło nie tak czy ten bioenergoterapeuta to wyczuł?
Nafoczka cudnie że wróciłaś do swoich facecikówale zazdroszczę Ci tego miętoszenia cycuszków przez Wikusia
Motylek dopiero teraz zrobiliście badania męża nasienia? i coś wyszło nie tak czy ten bioenergoterapeuta to wyczuł?
susana
Jeżeli masz potem pęcherzyk to tak jak Beti pisze , wiesz że wszystko wstyknęłaś do końca .
Tak wogóle to troche luzu z tymi zastrzykami .Ja robie setki w pracy i raz jest tak że jest siniak a potem 10 razy nie!!!...
Od tego się nie umiera a z brzuchem na wierzchu przecież Fondie nie chodzisz .
Tak wogóle to troche luzu z tymi zastrzykami .Ja robie setki w pracy i raz jest tak że jest siniak a potem 10 razy nie!!!...
Od tego się nie umiera a z brzuchem na wierzchu przecież Fondie nie chodzisz .
A ja np w obydwu straconych ból piersi, a w tej wogole nawet gin na wizycie pytał a ja żenić trochę czasem a jak przestawaly szalalam.. I też tez teraz czasem szaleje...Ale to nie jest wyznacznik prawidłowe ciąża, w poprzednich wymiotowalam od razu i co i też nie udało się... Także każda ciąża jest inna nie ma reguły naprawdę....
Moja siostra przy pierwszej czuła.sie okropnie, wymiotowala bóle głowy, a druga super mniejsze mdłości, a wyszła jej cukrzyca ciążowa, ogromny apetyt także nie stresuj się Fondie kiedy masz usg?
A Motylku ja tam zaufalabym medycynie... Wiadome wiara czyni cuda i wogole ale niewiesz że to.wina męża, skoro nie byłaś i nie potwierdzilas tego u lekarza... Pozatym niewiem czy strata dziecka na tak wysokim etapie ciąży to.wina plemnika....
Moja siostra przy pierwszej czuła.sie okropnie, wymiotowala bóle głowy, a druga super mniejsze mdłości, a wyszła jej cukrzyca ciążowa, ogromny apetyt także nie stresuj się Fondie kiedy masz usg?
A Motylku ja tam zaufalabym medycynie... Wiadome wiara czyni cuda i wogole ale niewiesz że to.wina męża, skoro nie byłaś i nie potwierdzilas tego u lekarza... Pozatym niewiem czy strata dziecka na tak wysokim etapie ciąży to.wina plemnika....
reklama
Wiedzialam ze ktos sie ucieszy ;p Paula nawet nie wiesz jak ja walczyłam o ten powrotWitajcie dziewczynki,
Co do sterydu to chciałam żeby było tak jak dok chciał czyli bez ale jak tyle nie wychodziło to dwa ostatnie cykle się złamałam. Ja brałam od owu do @ na poczet 10mg encortonu a potem 8mg metypredu ale to niby tak samo wychodzi a dok. go daje bo łagodniejszy w skutkach.
Bea ja zawsze pecherzyk wypuszczałam ale szczerze mówiąc w szpitalu nigdy tego nie robili i walił jak w koniaZa szybko wyciagnelas. Po wstrzyknieciu przetrzymaj 2-3sek. Pytalas tez o pecherzyk powietrza w strzykawce.Czytalam ostatnio ze on jest po to aby pchnac cala zawartosc strzykawki
Podziel się: