reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzien dobry!
super ze zaczynasz wakacje.. :) ale numer z ta koleżanka :D niezle :D mam nadzieje ze nie bedzie zbyt mecząca ;)
Ja mam dzisiaj dzien z teściami, przyjeżdzają w odwiedziny. :)
Siknelam sobie dzisiaj profilaktycznie ale jedna krecha oczywiście. To dopiero 8dpo. A ty kiedy testujesz albo juz testowalas?
Bea, a ty który masz dzisiaj dpo?

Ja mam dziś 9 dpo. Zatestuje w środe jak @ nie będzie wcześniej!!
Napiszcie jak to jest z tym dupkiem - jak biorę to @ może być większa i wcześniej, bo nie chce mieć niespodzianki!!
Beatka i Berta wcześnie testujecie chyba, może jeszcze raz w środę ze mną powtórzcie!! Ale by był numer jakby były trzy pozytywy!!! :-D:D:-D:D pomarzyć można!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam dziś 9 dpo. Zatestuje w środe jak @ nie będzie!!
Napiszcie jak to jest z tym dupkiem - jak biorę to @ może być większa i wcześniej, bo nie chce mieć niespodzianki!!
Beatka i Berta wcześnie testujecie chyba, może jeszcze raz w środę ze mną powtórzcie!! Ale by był numer jakby były trzy pozytywy!!! :-D:D:-D:D pomarzyć można!!

Hehe, byłoby ekstra!! :D
Póki bierzesz dupka to @ nie bedzie. Dopiero po skończeniu brania, jesli nie ma ciąży to po 2-3 dniach przychodzi @.

Avita testuj juz ja testowałam nie wiem wychodzi ze 10dpo w 9 zaczęłam plamic musisz szybko leki podać. Dla chyba zapozno byly leki.
Dziewczyny nic z tego nie będzie niby plamienia ustają ale biorę dalej po dwie luki bo jeszcze czasem brąz zobaczę. Ale czuje ze mija ze beta spada tak jakoś w sobie ale wiadomo nadzieja dokonca jest.
A teraz hit uczulenie na Fraxiparyne się zaczyna:) narazie tylko widzę lekkie czerwone ale wiem jak się zaczyna nie panikę bo nie znam bety a nawet jeśli cud będzie to do środy wytrzymam a malina musi coś wymyślić. Co najmniej 1400 dziś powinnam mieć bety jakoś na to się nie czuje :(

Avita testuj juz ja testowałam nie wiem wychodzi ze 10dpo w 9 zaczęłam plamic musisz szybko leki podać. Dla chyba zapozno byly leki.
Dziewczyny nic z tego nie będzie niby plamienia ustają ale biorę dalej po dwie luki bo jeszcze czasem brąz zobaczę. Ale czuje ze mija ze beta spada tak jakoś w sobie ale wiadomo nadzieja dokonca jest.
A teraz hit uczulenie na Fraxiparyne się zaczyna:) narazie tylko widzę lekkie czerwone ale wiem jak się zaczyna nie panikę bo nie znam bety a nawet jeśli cud będzie to do środy wytrzymam a malina musi coś wymyślić. Co najmniej 1400 dziś powinnam mieć bety jakoś na to się nie czuje :(
Fondie, gluptasie, ja tez bylam pewna ze moja beta spada, za kazdym razem jak ja robilam. I co teraz mi juz leci 18tc.
Bedzie dobrze. Beta napewno Ci rosnie.
Kurcze...nie moge sie doczekac Twojego usg. Ciekawe ile tam zobaczysz Fasolek[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka chciałabym mieć tyle radości z mojej ciazy i nadziei. Idę do kościoła potem na betę będę stała w kosciele jak zawsze kolo maluszka znajomej popatrzę na niego i tak jak zawsze chciałam go całować tak dziś w sercu ściśnie pewnie.
Strawbelka jeden niech będzie o y miał ciągle taka ładna betę nie potrzebuje więcej.

Juz w podwójne szczęście uwierzyłam i pewnie wiecej nie uwierzę. Jakoś mi smutno z rana idę zurek zrobić zamiast rosołu wniedziele a tak dla odmiany :p
Przepraszam za post pod postem ale coś się zawiesiło

edit: strawbelka przypomnij mi czemu ty plamilas czy krwawilas napoczatku? bo ty zniknelas na dlugo i nie wiem pamietam???

agnieszka ty tez jakos plamilas? od kiedy do kiedy i jaki byl powod?
musze sie czyms zaajc bo juz mi sie plakac powoli chce, u mnie wszyscy spia nawet pies z nocy jeszcze a ja gotuje obiad i wlosy susze :(
wczoraj wogoel bylo cos dziwnego bolalo mnie okropnie glowa (moze od niewyspania, moze od braku kawy bo pijalam dwie nie wiem) ale wzielam o 1 dopochwowo luteine i mi minelo to bylo dziwne

czy po luteinie macie takie zolte na bieliznie w sensie to od niej jakby sie kwalki taki zostaja tak?

Ostatnia edycja:
witam się niedzielnie
Fondie beta na pewno rośnie, zresztą ja uważam że przy takich betach poprostu zarodek jest mocny i oznacza ciąże która się rozwija i utrzymuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to teraz ja porusze temat śluzu...:D
ale jeszcze coś o becie ja bete miałam 7 w 26dc, niewiem który to był dzień po owu bo wtedy była póżniejj,3 dni póżniej około 270 noi i sie skończyło jak skończyło także myślę że takie bety wyższe oznaczają że jest dobrze:p
a teraz ja mam pytanie jak macie ze śluzem, sorry że tak bezpośrednio ale ja czuje że cos się u mnie poprzestawiało:growl:gdy starałam się o ciąże śluz był nieraz to wiedziałam od razu kiedy są dni płodne... a teraz zero, sucho jak na pustyni pomimo, że doktorek widzi że : o piękny śluz płodny i mi go pokazuje na monitorku a ja go nie czuje...o_O ma któraś z was tak?:o

Juz w podwójne szczęście uwierzyłam i pewnie wiecej nie uwierzę. Jakoś mi smutno z rana idę zurek zrobić zamiast rosołu wniedziele a tak dla odmiany[emoji14]Przepraszam za post pod postem ale coś się zawiesiło

edit: strawbelka przypomnij mi czemu ty plamilas czy krwawilas napoczatku? bo ty zniknelas na dlugo i nie wiem pamietam???

agnieszka ty tez jakos plamilas? od kiedy do kiedy i jaki byl powod?
musze sie czyms zaajc bo juz mi sie plakac powoli chce, u mnie wszyscy spia nawet pies z nocy jeszcze a ja gotuje obiad i wlosy susze :(
wczoraj wogoel bylo cos dziwnego bolalo mnie okropnie glowa (moze od niewyspania, moze od braku kawy bo pijalam dwie nie wiem) ale wzielam o 1 dopochwowo luteine i mi minelo to bylo dziwne

czy po luteinie macie takie zolte na bieliznie w sensie to od niej jakby sie kwalki taki zostaja tak?
Fondie, nie wiadomo czemu krwawilam, bo na usg nikt nie widzial zadnego krwiaka.
Ja tylko podejrzewam ze u mnie zagniezdzily sie 2 zarodki i tylko jeden potem przetrwal i stad to krwawienie, bo ono bylo takie jak na miesiaczke.
Potem zrobilo sie brazowo, a potem jakies czarne farfocle ze mnie wylatywaly.
Druga teoria, to moze za duzo estrofemu i moze endometrium mi przeroslo czy cos.
Trzecia teoria, to ze mialam tam jakies przekrwione naczynko i stad krwawienie, ale nie wiem bo widzial to tylko jeden gin, a drugi nie.

Co do lutki, to tez mam po niej zolto, ale ja podejrzewam ze cos zlapalam bo mnie czasem swedzi a czasem nie i nie wiem czy to podraznienie czy infekcja.
We wtorek ide do gina to mi tam zobaczy.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula no ja mam takie wiczne.suchosci.Albo odczucie mokra ale nic na bieliznie po prostu w srodku a ,ze sie badam codziennie to rez jakiegos sluzu sie doszukuje ale to nie to co kiedys ze bialko jaja to ja juz na bieliznie widzialam co sue swieci.

Fondie nie czarnowroz sobie bo wiesz jak to jest. Ja Ci glupia zazdroszcze aty doszukujesz sie ALE.

reklama
narobilam obiadu i znow troszke brazu tzn brazu juz nie ma od 1 lutki ale taki zolty jakby zlekka poswiata brazu nie wiem.
ja nie czuje sie ciazowo wogole. a nafocza i doris od razu sie czuly.
odnosnie sluzu ja mam zawsze sucho to nie pomoge. ale bierz wiesiolka do owu to poprawi sluz.
strawbelka czyli sa taki plamienia nie wiadomo skad. ale moje zqawsze to samooznaczalo:(

Do góry