reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień Dobry
Ja juz nie śpię od 4, to i tak cud ze do 4 spałam. O 5 ma już przyjść położna ze swoimi atrakcjami typu lewatywa, wenflony itd.
Na Cc idę z planu na dziś trzecia wiec nie prędzej niż o 9 ale tu się zmienia jak w kalejdoskopie wszystko.
Juz nie mogę się doczekać. Chciałabym już być po i zobaczyć Olisia.
Proszę dziś o modlitwy i kciuki są nas, bo są nam bardzo potrzebne!!!
Buziaki [emoji8] dla Was Dziewczyny

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja chwilę o sobie, zmącę ten spokój i radość...ryczec mi się chce...Byłam u gina po recepty na Emcorton, Clexane i w sumie nie dostałam nic. Co więcej mam jutro zrobić test a najlepiej betę bo widzi jakiś pecherzyk, wszystko malutkie,pytał o objawy ciążowe. Suma sumarum, po leki mam przyjść jak wyjdzie test/nie dostanę okresu.... Mam brać Acard i Femibion, ale zero informacji ile tego Acardu, jak przyjmować...mam dość....
Pytał mnie czy robiłam już badania na mutacje MTHFR. I IO kazał się nie przejmować...brak mi słów. Nie wiem już co dalej. Jak tu zaufać?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tylko mogę podpowiedzieć z Acardem.Raz dziennie rano.
Zrób test i leć po leki. I głowa do góry.
Trzymam kciuki:)

Dzień Dobry
Ja juz nie śpię od 4, to i tak cud ze do 4 spałam. O 5 ma już przyjść położna ze swoimi atrakcjami typu lewatywa, wenflony itd.
Na Cc idę z planu na dziś trzecia wiec nie prędzej niż o 9 ale tu się zmienia jak w kalejdoskopie wszystko.
Juz nie mogę się doczekać. Chciałabym już być po i zobaczyć Olisia.
Proszę dziś o modlitwy i kciuki są nas, bo są nam bardzo potrzebne!!!
Buziaki [emoji8] dla Was Dziewczyny

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
Doris...wspieram duchowo...wirtualnie:)

Ja tylko mogę podpowiedzieć z Acardem.Raz dziennie rano.
Zrób test i leć po leki. I głowa do góry.
Trzymam kciuki:)

Zrobiłam test.
Pierwsze 5 minut - negatywny.
Za pół godz. coś mnie tknęło, spojrzałam i...jest druga kreska - bladzioch...Ale teraz to już nie wiem czy sobie nie wkręcam...
Wzięłam rano Acard.
Jedyne co, to chyba jutro wezmę wolne i rano pojadę na betę.

reklama
Porzeczka ja też brałam Polfilin. Mam jeszcze w domu chyba całe opakowanie - jeśli któraś z Was potrzebuje to piszcie na priv.

Gabiś jest coś na rzeczy tym bardziej że gin już widział pęcherzyk. Raczej jesteś w ciąży tylko ten Twój gin jest jednym z tych "mądrych inaczej". Już powinien Ci dać encorton. A heparynę masz?? Bo ja powinnam mieć jeszcze Fraxi 0,4 tylko muszę wysępić od mamy i nie wiem czy się nie przeterminowało.

Do góry