reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzwoniłam do Genesis w sprawie wyników, bo minęły 4 tygodnie, a Pani mi uprzejmie oświadcza, że jeśli robiłam na NFZ to czas oczekiwania jest dłuższy - 6 tygodni...:szok:
Zapytałam dlaczego - a odpowiedź brzmiała, że inaczej jest gdy ktoś płaci prywatnie, wtedy są to 4 tygodnie a pacjentów na NFZ mają dużo i to jest osobna kolejka, i czas oczekiwania się wydłuża...:errr:
Zastanawiam po kiego groma płacę składki na ubezpieczenie zdrowotne. Żenada.
A co do Genesis - to chyba była moja ostatnia usługa im zlecona. :wściekła/y:

Nafoczka sliczny synus[emoji4] zakochalam sie!!!

Doris ty juz pewnie jestes po i doxhodzisz do siebie[emoji4]
Mam nadzieje ze poszlo sprawnie[emoji4][emoji4]

Dziewczyny co sadzicie na temat detektora tetna?

Gabis kurde ja bylam zadowolona z ich uslug i na wyniki nieczekalam az tak dlugo. .w listopadzie ide tam z corka na badania w kierunku trombofili wrodzonej.
I zaciskam kciuki &&&&&&

Olivier waży 3710
Ma 56 cm .
Doris odpoczywa.
Dorisku gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!
IMG_20160701_064744.JPG

Załączniki

• IMG_20160701_064744.JPG
    IMG_20160701_064744.JPG
    340,3 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No Dorisku to mamy 1:1 WSPANIALE! !!
Dziewczyny mam nadzieje ze dajemy wam wiarę, nadzieje i kopa do przodu. Tyle stresu co mnie ta ciaza kosztowała od zjscia,po podejrzenie zespołu downa i te pikusy z szyjka... to nie liczy się już teraz nic!!! Mam ukochanego i wywalczonego księcia i racja zakochana jestem po uszy. Ciumkam, cmokam a nawet wacham jak ślicznie pachnie ♡♡♡
Być może nie każdej z nas jest to dane, tego nie obiecam ale wiem ze warto podjąć ten trud♡♡♡
Konsekwencje decyzji jeszcze będę musiała ponieść bo jeszcze z tego co zrozumiałam usunięcie całkiem szyjki czy coś. Nie ważne, trudno to co najważniejsze mam przy sobie!

Sus tylko o Tobie wciąż myślę ; (

Beatka wariatka z Ciebie. Prezentów Wikus dostał jakby conajmniej pół forum zrzutke robiło :D ale podziwiam Cię ze przyjechalas, ja powiem szczerze chyba bym nie dała rady! Zupelnie jakbysmy sie 100lat znaly. Dziękujemy ciociu!
PS tak brodka,pysie i chęć do cyca to geny taty :D

reklama
Do góry