reklama
G
Gość
Gość
Boze Susana, az mi sie plakac chceWitam was Wszystkie .
W środę o 23.00 urodził się martwo mój maleńki syneczek .
Urodziłam go siłami natury . w bólach jak moich dwóch synów .
Śliczny Cudowny ..tylko taki malutki ....
Przytuliłam go , pocałowałam i ochrzciłam .Dałam mu na imię Adaś .
Jestem już w domu teraz trzeba żyć dalej .Tylko jak ???? .Serce rozerwane na tysiąc kawałków .
Bardzo za nim tęsknię .
Nawet nie chce sobie wyobrazac co Ty teraz przezywasz
Zycie jest niesprawiedliwe.
Moim fetyszem jest obecnie chodzenie w sukienkach bez majt eliminuje wszystko co ciśnie hehe żeby mi tak nie zostało
Nom ciekawe czy Ci tak zostanie jak mąż cię będzie ciągle pejczem chlastał to zaraz majtasy ubierzesz
Susanka. Pewnie czujesz sie przez ból taka malućka...ciężko jest .Chciałoby się napisać będzie dobrze ,z czasem siła bólu i tęsknoty maleje..Ciągle myślę o Tobie i trzymam Cię za rękę. Wiem ,że nie jest łatwo wrócić do zwykłego życia Pamiętaj jakich cudownych synów masz oddaj się teraz im całym sercem. Jesteś cudowną matką.
Adasiu buziaczki przesyłam do Ciebie do nieba.*****
ja pilam ale do 3dni po szczepionkce czyli do momentu kiedy mialam cos widoczne na rekach nie pilam.
a opowiesz tzn przypomnisz gdzie sie szczepilas i jak ?
Szczepiłam się w Łodzi, moje allo mlr 28, miałam 2 szczepionki
susana - nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co teraz czujesz Sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki, żebyś jakoś przetrwała ten trudny czas. Wierzę, że posklejasz Swoje serce i znajdziesz w Sobie siły do dalszych działań. Trzymaj się.
Susana Kochanie jestem calym sercem z Toba,tule Cie mocno[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Adas [*]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Adas [*]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Światełko do Nieba dla Malutkiego Adasia [*]
A Tobie Sus, dużooooooo siły w tym ciężkim czasie......
A Tobie Sus, dużooooooo siły w tym ciężkim czasie......
reklama
Podziel się: