reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Helou [emoji8]
Witam, czy ktoras z dziewczyn ma odsprzedac clostilbegyt 1 opakownie? Pilnie potrzebuje aby kontynulowac kuracje a nie mam teraz mozliwosci jechac do prof ; bede wdzieczna prosze o kontakt joanna35@op.pl
Kurcze myślałam, że ja mam ale widocznie pozbyłam się wysyłając dalej :( znalazłam za to op. witaminy B12, myślałam że już skończyłam brać, a tu taka niespodzianka 2 listki jeszcze mam :D

Bea przestałam jeździć, bo ostatnio mam jakiś gorszy okres :( mam nadzieję, że niedługo odejdą w niepamięć ode mnie te czarne myśli ;)

Nie wiem co miałam jeszcze napisać...pustkę we łbie mam ostatnimi czasy, nie wiem co tak na mnie działa...letnie przesilenie czy cuś...

Dobranoc [emoji8]

Hej dziewczyny ale upał nie ma czym oddychać..
Modlę się za siebie i za was aby wszystko było po naszej myśli te zaciążone by urodziły szczęśliwie zdrowe fasolki
I te co się starają by mieli upragniony malutki cud

"nadzieja istnieje zawsze, do ostatniej chwili. Dlatego właśnie jest nadzieją. Nie możemy jej zobaczyć, ale ona jest dostatecznie blisko naszych twarzy, byśmy poczuli powiew poruszonego powietrza. Jest zawsze tuż obok i niekiedy udaje się nam ją schwytać i przytrzymać na tyle długo, by wygnała z nas strach"
Z porannym optymizmem na cały dzień ♡

Dziewczyny jak dzis zapomnialam wziasc euthyrox to sie cos stanie???
Jechalam na intralipid i zapomnialam wziasc, a wszystkie inne tabsy wzielam.

Witam was Wszystkie .
W środę o 23.00 urodził się martwo mój maleńki syneczek .
Urodziłam go siłami natury . w bólach jak moich dwóch synów .
Śliczny Cudowny ..tylko taki malutki ....
Przytuliłam go , pocałowałam i ochrzciłam .Dałam mu na imię Adaś .
Jestem już w domu teraz trzeba żyć dalej .Tylko jak ???? .Serce rozerwane na tysiąc kawałków .
Bardzo za nim tęsknię .

Strawbelka weź sobie teraz wchłonięcia sie mniej i tyle . Weź i czekaj 30 minut. Ogólnie tsh jest jak sinusoida nie zawsze jest taka sama ja mam dawki 2x100 i 5x 75mg i nie zawsze będzie taka sama na pewno nic się nie stanie kochana często tak robiłam.
Susana mocno ściskam bardzo mocno czas nie leczy ran ale uczy nas żyć dalej jesteś slna ..łezka mi poleciała .

A ja odkąd wiem ze mogę się starać jakieś doły łapie. Nie wiem czy jestem gotowa :( jak zajdę w ciążę znów ta niecierpiwosc znów ten lek strach matko nie można mnie uśpić na 9 miesięcy ?
Starać się będziemy jakoś nie specjalnie chyba... tylko nie chce żeby mój m musiał długo steryd brac:/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was Wszystkie .
W środę o 23.00 urodził się martwo mój maleńki syneczek .
Urodziłam go siłami natury . w bólach jak moich dwóch synów .
Śliczny Cudowny ..tylko taki malutki ....
Przytuliłam go , pocałowałam i ochrzciłam .Dałam mu na imię Adaś .
Jestem już w domu teraz trzeba żyć dalej .Tylko jak ???? .Serce rozerwane na tysiąc kawałków .
Bardzo za nim tęsknię .

Popłakałam się...w pracy....
Adasiu - odpoczywaj w spokoju Kochaniutki [*]

Susana - nie potrafię nic powiedzieć mądrego w takiej chwili. Przytulam Cię i całym sercem jestem z Tobą...:-( :(

Do góry