reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja już po wizycie :-), Maluch waży 2650 g, pępowina raz wokół szyjki, nic się w tej kwestii nie zmieniło, pięknie pozował do zdjęć, wszystko dobrze, szyjka ponad 4 cm mocno trzyma. Wszystkie inne parametry w normie. Ktg co wtorek i czwartek od dziś, kolejna wizyta 21 czerwca, wtedy dostanę skierowanie do szpitala na 29 i 30 czerwca witam Malucha :-)
mały uśmiech dla Wszystkich Cioteczek z BB
mały uśmiech dla Wszystkich Cioteczek z BB
Załączniki
Juz po nic mi nie wykryli wszystko ok. Tylko jeszcze profil prolaktyny i koniec i jutro do domu.Fondie Ty już po zabiegu czy jeszcze czekasz?
Hej Wszystkim
Jakie piekne bejbiki te w ubrankach i te w brzuszkach no do calowania ;*
Susana ja wierzę że będzie ok. Nastrwszyli Cie głąby... Nie będę używać nie cenzuralnych słów...
Słuchajcie bo ja tak.egoistycznie, po poradę.. Nie dla mnie, pamiętacie jak pytałam wtedy o przyrost bthcg to było dla znajomej z bociana, poroniła wtedy po szczepieniu leczyla się u Pasnika, z mojej obserwacji olal ja trochę, jedno szczepienie a teraz każe jej przyjść za miesiąc... To jej pomoże.... Kobieta jest koło 40 i je st załamana.. I tu moje pytanie powiedzcie.mi bo ona mi opisała że ona prawie nie używa podpasek w czasie miesiączki, że ma coś zowulacja że nie narasta błona śluzową i nie ma się co zluszczac, i ciałko żółte nie pracuje i ma niski estradiol i podejrzewa że ma coś z komórkami jajowymi.. Za nią już 4 poronienia...miała może któraś podobny kłopot? Ktoś coś? Chciałabym jej pomóc....
Susana ja wierzę że będzie ok. Nastrwszyli Cie głąby... Nie będę używać nie cenzuralnych słów...
Słuchajcie bo ja tak.egoistycznie, po poradę.. Nie dla mnie, pamiętacie jak pytałam wtedy o przyrost bthcg to było dla znajomej z bociana, poroniła wtedy po szczepieniu leczyla się u Pasnika, z mojej obserwacji olal ja trochę, jedno szczepienie a teraz każe jej przyjść za miesiąc... To jej pomoże.... Kobieta jest koło 40 i je st załamana.. I tu moje pytanie powiedzcie.mi bo ona mi opisała że ona prawie nie używa podpasek w czasie miesiączki, że ma coś zowulacja że nie narasta błona śluzową i nie ma się co zluszczac, i ciałko żółte nie pracuje i ma niski estradiol i podejrzewa że ma coś z komórkami jajowymi.. Za nią już 4 poronienia...miała może któraś podobny kłopot? Ktoś coś? Chciałabym jej pomóc....
annemarie
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny,
podczytuje Was z krzakow,teraz niestety musze z nich wyjsc i was zapytac.
Kozystamy z dawczyni komorek,bedziemy podchodzic do kolejnego transferu,w miedzy czasie robimy badania immunologii.Kiedys wyszly u mnie ,lekko podwyzszone NK,chce je skontrolowac i zrobic jeszcze pare rzeczy.Wczoraj wysylalam krew do labo(leczymy sie w DE) i dzwonie do nich dzisiaj z zapytaniem,dlaczego nie przyslali probek dla mojego meza.W odp.uslyszalam ,ze w momencie kozystania komorek dawczyni nie ma sensu,robienia immunologi u mojego meza.
Nie rozumiem dlaczego?przeciez dalej kozystamy ze spermy mojego meza.
Mozecie mnie oswiecic?
dzieki
podczytuje Was z krzakow,teraz niestety musze z nich wyjsc i was zapytac.
Kozystamy z dawczyni komorek,bedziemy podchodzic do kolejnego transferu,w miedzy czasie robimy badania immunologii.Kiedys wyszly u mnie ,lekko podwyzszone NK,chce je skontrolowac i zrobic jeszcze pare rzeczy.Wczoraj wysylalam krew do labo(leczymy sie w DE) i dzwonie do nich dzisiaj z zapytaniem,dlaczego nie przyslali probek dla mojego meza.W odp.uslyszalam ,ze w momencie kozystania komorek dawczyni nie ma sensu,robienia immunologi u mojego meza.
Nie rozumiem dlaczego?przeciez dalej kozystamy ze spermy mojego meza.
Mozecie mnie oswiecic?
dzieki
annemarie
Sorry,ze sie wtrace...a badala AMH? bo moze klimakterium puka juz do drzwi.Hej Wszystkim
reklama
annemarie
A widzisz wtracaj wtracaj właśnie o to mi chodzi żeby ją jakoś nakierowac... Dzięki zapytam ja..
z drugiej strony piszesz ,ze jest po 4 poronieniach,czyli jakas produkcja jest,niskie AMH oznacza rezerwe,moze byc malo komorek ,ale moga byc super jakosci.Z tego co piszesz to caly system u niej powoli siada.A histeroskopie miala robiona? zapytaj...
Podziel się: