reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

porzeczka ja sie nie denerwuje na doris ja doris czesto popieram w jej toku myslenia czesto pomaga dziewczynom tylko ja tez uwazalam to za kontrowersyjne ale tonacy brzytwy sie chwyta oczywiscie, że kazda chce jak nalepiej i szuka nie wiedzialam, że to wyszlo jakbym sie wkurzala na doris hehehe
zle moze sie wyrazilam ale tak na naprawde im dluzej jestem u maliny tym bardziej jestem zadowolona z decyzji jaka podjelam leczac sie u niego. Juz zakonczmy temat :)

reklama
Porzeczka ty się ze mnie śmiej a ja bym chętnie tak zrobiła :( (chyba muszę siė leczyć jeszcze na głowe :( )

Fondie masz priva :)

Idę spać pa, pa

porzeczka ja sie nie denerwuje na doris ja doris czesto popieram w jej toku myslenia czesto pomaga dziewczynom tylko ja tez uwazalam to za kontrowersyjne ale tonacy brzytwy sie chwyta oczywiscie, że kazda chce jak nalepiej i szuka nie wiedzialam, że to wyszlo jakbym sie wkurzala na doris hehehe
zle moze sie wyrazilam ale tak na naprawde im dluzej jestem u maliny tym bardziej jestem zadowolona z decyzji jaka podjelam leczac sie u niego. Juz zakonczmy temat :)

Może źle to odebrałam twój wpis. Ja też wychodzę z twojego założenia tonący brzytwy się chwyta czasem myślę że juz tonę :-( i tylko malina mi pomoże zobaczymy. Coś juz w głowie mam poukladane jakiś plan. Dobranoc

Mój m się ze mnie śmieje i mõwi żebym się ubrała na zielono i udawała ruszające się drzewo!!!
Ale takich mamuś jak ja jest więcej :)

Hahaha zrobicie las świerkowy czy inny? Oj mamuśki ,mamuśki ;) Ja w przedszkolu też mówiłam że mogłabym być jak Big Sister i wiecznie ich tzn synunia podglądać :D.

Co do tematu przegrody. Ja z nią donosiłam ciążę to była 3 ciąża.Po 3 latach po porodzie zaczęliśmy starania o kolejne dziecko i 2 poroniłam na wczesnym etapie. Sami lekarze wahali się czy usuwać czy nie bo ciąża donoszona itp. Ja wiedziałam ,że wole ją usunąć i z pomocą dziewczyn z forum, żelaznego zestawu spróbuję kolejny raz. Po 1,5 tyg po usunięciu już dostałam zielone światło i działałam. Nie piknęło ;) Nie mam zleconej kontroli histeroskopowej tylko działać i zachodzić więc wybieram krótką drogę bo nie chcę brać tyle usypiaczy.

Nie zawsze przy histeroskopii usuną przegrodę mi najpierw zaglądnęłi histeroskopowo ,potwierdzili diagnozę a potem po kolejnej @ poszłam na histeroskopie z laparoskopią.

Hej dziewczyny powiem wam tak odkąd się modliła miałaś pasek założony na brzuchu i medalik noszę ze św Dominikiem zaszłam w ciaze chociaż starałam się 3 lata o dziecko i widzicie pomogło
Ale modliłam się i co nic Nicola 1 córka martwą wielowadzie 32 tydzień ciąży dalej się modliłam zaszła. W 2 ciążę i co 13 tydzień ciąży serduszko przestało bic wiecie jak sobie to wszystko tłumacze ze moja 1 córka czuła się sama i zabrała siostrzyczke do siebie ; ( nie wiem to mi jakoś pomaga ta myśl. ..; (
Myślę że jak teraz zajde będę brała heparyne i tabletki na podtrzymanie uda mi się donieść ciążę szczęśliwie mimo tej mutacji oraz podejrzenia zespołu antyfosfolipidowego...

Ja jestem wierzaca w kazdej ciazy modlilam sie coraz bardziej i odmawialam modlitwe ta co aga i do dominika a takze o dziecko.nienarodzone i modlilam sie nawet po 3razy dziennie ...najwyrazniej bog ma dla nas inny plan...i tak jak pisalam kiedys daje nam.na barki tyle ile jestesmy w stanie uniesc. Moze mialam nie miec dzieci ale dostalam jeden cud bo bym nie uniosla takiego ciezaru braku dziecka..nie wiem kazdy tlumaczy sobie tak, zeby bylo jak najlepiej dla nas i niech tak zostanie trza sobie radzic.

Fondie, Avita ciekawa jestem jakie wyjdzie Wam to mlr... trzymam kciuki żeby było wyyyysokie!
też zaczynałyście od 0%? na początkowych wątkach jest jedna z dziewczyn,której po szczepieniu jeszcze spadło..,ale chyba pozniej było ok,jeszcze nie doczytałam;) ale tego się najbardziej boję...
Powiedzcie mi,miałyście tak jak ja,bo swoje badania będę robić dopiero na 1-ym szczepieniu a wynik dostanę dopiero na 3-im...Profesor przepisał Wam dodatkowo jakieś leki,jeśli tak,to kiedy zaczęłyście je brać albo zaczniecie?

reklama
Kto sie zna na tarczycy???
Ostatnimi czasy tsh 2,1.
Dzis tsh 0,226 (norma od 0,35-4,5 chyba)
Biore euthyrox 50, a raz w tygodniu 75, do tego encorton.
Jeszcze 2 tyg temu tsh bylo 2,1
Ft3 i ft4 nie robilam dzis.
Zmniejszyc dawke, o ile? I za ile czasu znow zbadac tsh?
Fondie Ty jestes chyba dobra w tej tarczycy;)

Do góry