reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

porzeczka ja sie nie denerwuje na doris ja doris czesto popieram w jej toku myslenia czesto pomaga dziewczynom tylko ja tez uwazalam to za kontrowersyjne ale tonacy brzytwy sie chwyta oczywiscie, że kazda chce jak nalepiej i szuka nie wiedzialam, że to wyszlo jakbym sie wkurzala na doris hehehe
zle moze sie wyrazilam ale tak na naprawde im dluzej jestem u maliny tym bardziej jestem zadowolona z decyzji jaka podjelam leczac sie u niego. Juz zakonczmy temat :)

reklama
Porzeczka ty się ze mnie śmiej a ja bym chętnie tak zrobiła :( (chyba muszę siė leczyć jeszcze na głowe :( )

Fondie masz priva :)

Idę spać pa, pa

porzeczka ja sie nie denerwuje na doris ja doris czesto popieram w jej toku myslenia czesto pomaga dziewczynom tylko ja tez uwazalam to za kontrowersyjne ale tonacy brzytwy sie chwyta oczywiscie, że kazda chce jak nalepiej i szuka nie wiedzialam, że to wyszlo jakbym sie wkurzala na doris hehehe
zle moze sie wyrazilam ale tak na naprawde im dluzej jestem u maliny tym bardziej jestem zadowolona z decyzji jaka podjelam leczac sie u niego. Juz zakonczmy temat :)

Może źle to odebrałam twój wpis. Ja też wychodzę z twojego założenia tonący brzytwy się chwyta czasem myślę że juz tonę :-( i tylko malina mi pomoże zobaczymy. Coś juz w głowie mam poukladane jakiś plan. Dobranoc

Mój m się ze mnie śmieje i mõwi żebym się ubrała na zielono i udawała ruszające się drzewo!!!
Ale takich mamuś jak ja jest więcej :)

Hahaha zrobicie las świerkowy czy inny? Oj mamuśki ,mamuśki ;) Ja w przedszkolu też mówiłam że mogłabym być jak Big Sister i wiecznie ich tzn synunia podglądać :D.

Co do tematu przegrody. Ja z nią donosiłam ciążę to była 3 ciąża.Po 3 latach po porodzie zaczęliśmy starania o kolejne dziecko i 2 poroniłam na wczesnym etapie. Sami lekarze wahali się czy usuwać czy nie bo ciąża donoszona itp. Ja wiedziałam ,że wole ją usunąć i z pomocą dziewczyn z forum, żelaznego zestawu spróbuję kolejny raz. Po 1,5 tyg po usunięciu już dostałam zielone światło i działałam. Nie piknęło ;) Nie mam zleconej kontroli histeroskopowej tylko działać i zachodzić więc wybieram krótką drogę bo nie chcę brać tyle usypiaczy.

Nie zawsze przy histeroskopii usuną przegrodę mi najpierw zaglądnęłi histeroskopowo ,potwierdzili diagnozę a potem po kolejnej @ poszłam na histeroskopie z laparoskopią.

Hej dziewczyny powiem wam tak odkąd się modliła miałaś pasek założony na brzuchu i medalik noszę ze św Dominikiem zaszłam w ciaze chociaż starałam się 3 lata o dziecko i widzicie pomogło
Ale modliłam się i co nic Nicola 1 córka martwą wielowadzie 32 tydzień ciąży dalej się modliłam zaszła. W 2 ciążę i co 13 tydzień ciąży serduszko przestało bic wiecie jak sobie to wszystko tłumacze ze moja 1 córka czuła się sama i zabrała siostrzyczke do siebie ; ( nie wiem to mi jakoś pomaga ta myśl. ..; (
Myślę że jak teraz zajde będę brała heparyne i tabletki na podtrzymanie uda mi się donieść ciążę szczęśliwie mimo tej mutacji oraz podejrzenia zespołu antyfosfolipidowego...

Ja jestem wierzaca w kazdej ciazy modlilam sie coraz bardziej i odmawialam modlitwe ta co aga i do dominika a takze o dziecko.nienarodzone i modlilam sie nawet po 3razy dziennie ...najwyrazniej bog ma dla nas inny plan...i tak jak pisalam kiedys daje nam.na barki tyle ile jestesmy w stanie uniesc. Moze mialam nie miec dzieci ale dostalam jeden cud bo bym nie uniosla takiego ciezaru braku dziecka..nie wiem kazdy tlumaczy sobie tak, zeby bylo jak najlepiej dla nas i niech tak zostanie trza sobie radzic.

Fondie, Avita ciekawa jestem jakie wyjdzie Wam to mlr... trzymam kciuki żeby było wyyyysokie!
też zaczynałyście od 0%? na początkowych wątkach jest jedna z dziewczyn,której po szczepieniu jeszcze spadło..,ale chyba pozniej było ok,jeszcze nie doczytałam;) ale tego się najbardziej boję...
Powiedzcie mi,miałyście tak jak ja,bo swoje badania będę robić dopiero na 1-ym szczepieniu a wynik dostanę dopiero na 3-im...Profesor przepisał Wam dodatkowo jakieś leki,jeśli tak,to kiedy zaczęłyście je brać albo zaczniecie?

reklama
Kto sie zna na tarczycy???
Ostatnimi czasy tsh 2,1.
Dzis tsh 0,226 (norma od 0,35-4,5 chyba)
Biore euthyrox 50, a raz w tygodniu 75, do tego encorton.
Jeszcze 2 tyg temu tsh bylo 2,1
Ft3 i ft4 nie robilam dzis.
Zmniejszyc dawke, o ile? I za ile czasu znow zbadac tsh?
Fondie Ty jestes chyba dobra w tej tarczycy;)

Do góry