reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A propo też skutecznie pozbyłam się przegrody i zrostów. Jak macie pytania to proszę. Kto pyta nie błądzi.
Ja tez ja też :-)

Kochane jak.z ta przegrodą jest czy jeśli jest histeroskopia to czy odrazu ja wycinaja czy ja mozna stwierdzić na usg i tu pytania jak arluska ile trzeba doczekać ze staraniem czy boli ?

reklama
Przegrodę usuwalam trzy razy. I dopiero prof Pawelczyk z Poznania zrobił z nią porządek. W następnym miesiącu miałam histero kontrolne, a w następnym byłam w ciąży.
Idę pa... bo padam
Jutro się odezwie

Porzeczka ja jeszcze nie usuwałam,bo jescze nie mam potwierdzenia czy napewno muszę...
Żeby ją zdiagnozować najłatwiej zrobić hsg ,wtedy lekarz wszystko zobaczy dokładnie
Ja będę robić badanie Sis prywatnie,podaja sól fizjolog.do macicy i robią usg 4d

ja jestem drugi raz na żelaznym i teraz się udało:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)
Nie szczepiłam się i chyba bym się nie zaszczepiła, za bardzo kontrowersyjna ta metoda jak dla mnie.

Doris ja już jestem taka zdeterminowana że spróbuję wszystkiego...
3 razy poroniłam w przeciagu roku,ostatnia ciąża była blizniacza,u mnie ewidentnie "coś" zabija zarodki,nie mogę ryzykować i wierzyć,że się uda..
na zestawie już byłam

Witam Was.
po ostatnich smutnych wydarzeniach w mojej rodzinie jakoś ciężko mi to wszystko ogarnąć mam dziwne myśli i jest mu smutno ale chyba nadziei jeszcze nie tracę.

Nafoczka dasz radę już tak blisko do mety;)

Susana ściskam i życzę Ci dużo siły. Dobrze że możesz pracować i zająć myśli choć na chwilę czymś innym.

Witam nowe dziewczyny w naszym gronie Aniołkowych mamuś :(

A mój zuch idzie jutro jeszcze ze swoją drużyną na rajd pieszy - 5 km przez las -
zgłupieje chyba. Prosi mnie od tyg. żebym mu pozwoliła więc co miałam zrobić!?!?
Mój m się ze mnie śmieje i mõwi żebym się ubrała na zielono i udawała ruszające się drzewo!!!
Ale takich mamuś jak ja jest więcej :)

Strawbelko cieszę się że dałaś znać :) :)

Edit: ja też tak jak Fondie jestem po trzech szczepieniach (nic mi nie jest czuje się tak jak prze szczepieniami) i czekam na wynik mlr.

Ostatnia edycja:
doris aha czyli jakby sie nie udalo tak jak u mnie zrezygnowalabys z kolejnego dziecka bo zbyt kontrowersyjna metoda?mam przeciwlozyskowe, maz mam przeciwplemnikowe, hamowanie zero, na to tylko szczepienia sa nic innego nie pomoze..wlewy tylko na nk. Aha encorton obniza allo mrl ponoc wiec chyba nic innego by mi nie pomoglo jesli wogole cos pomoze. Tez tak mowilam jak zaczynalam pisac na tym forum i wszystko zmienilo sie w momencie ostaniej straty.
nowe dziewczyny witam serdecznie ja tez po szczepieniu u maliny czekam na wizyte mrl po 3 szczepieniach.
Porzeczka chciałam zapytać u jakiego lekarza leczylas sie na slasku?
zauwazylam, że te dziewczny co czytaja forum od poczatku trafiają do maliny.. nie wiem czy mi pomoze ale nie mam wyjscia przeszlam wszystkoooo dwa razy stracilam ciaze na zestawie a ostania nawet na intralipidzie(przy lekarzu konowale:p)

Witam Was.
po ostatnich smutnych wydarzeniach w mojej rodzinie jakoś ciężko mi to wszystko ogarnąć mam dziwne myśli i jest mu smutno ale chyba nadziei jeszcze nie tracę.

Nafoczka dasz radę już tak blisko do mety;)

Susana ściskam i życzę Ci dużo siły. Dobrze że możesz pracować i zająć myśli choć na chwilę czymś innym.

Witam nowe dziewczyny w naszym gronie Aniołkowych mamuś :(

A mój zuch idzie jutro jeszcze ze swoją drużyną na rajd pieszy - 5 km przez las - zgłupieje chyba. Prosi mnie od tyg. żebym mu pozwoliła więc co miałam zrobić!?!?
Mój m się ze mnie śmieje i mõwi żebym się ubrała na zielono i udawała ruszające się drzewo!!!
Ale takich mamuś jak ja jest więcej :)

Strawbelko cieszę się że dałaś znać :) :)

Ale mnie rozbawilaś z tym drzewem.

Dziękuję za info z przegrodami kochane pewnie zrobię histeroskopie bo teraz nie odważnę się bez tego podjąć jakieś próby bez wszystkich badań chociaż marzenie posiadania dziecka i poczucie znów ruchów jest moim największym pragnieniem.
Jakoś mi dziś lżej jak z wami pogadalam wirtualnie dziekuje wam bardzo liczę ze każda z nas się doczeka cudu donoszonej ciąży i placzu na porodówce.

doris aha czyli jakby sie nie udalo tak jak u mnie zrezygnowalabys z kolejnego dziecka bo zbyt kontrowersyjna metoda?mam przeciwlozyskowe, maz mam przeciwplemnikowe, hamowanie zero, na to tylko szczepienia sa nic innego nie pomoze..wlewy tylko na nk. Aha encorton obniza allo mrl ponoc wiec chyba nic innego by mi nie pomoglo jesli wogole cos pomoze. Tez tak mowilam jak zaczynalam pisac na tym forum i wszystko zmienilo sie w momencie ostaniej straty.
nowe dziewczyny witam serdecznie ja tez po szczepieniu u maliny czekam na wizyte mrl po 3 szczepieniach.
zauwazylam, że te dziewczny co czytaja forum od poczatku trafiają do maliny.. nie wiem czy mi pomoze ale nie mam wyjscia przeszlam wszystkoooo dwa razy stracilam ciaze na zestawie a ostania nawet na intralipidzie(przy lekarzu konowale:p)
Ja leczyłam się w klinice leczenia bezpłodność w gyncentrum dr serafin ale uwazam ze jest dobrym lekarzem po stracie córki troche straciłam do niego zaufanie i teraz prowadzila mnie dr Gajewska Kucharek bardzo dobra ale na porobieniach wysokich ciąż w ogóle sie chyba nie zna i bynajmiej tego nie ukrywa i tera poraz kolejny szukam jestem tym trochę zmeczona ale walczę bo co mi zostało

reklama

Fondi nie denerwuj się jak się komus udaje to nie bierze innych metod pod uwagę ja jestem otwarta nawet męża oswsjam z tym wszystkim. Każda z nas podejmuje indywidualne decyzję. I na pewno sie uda nie możesz w to wątpić

Do góry