reklama
Sylwia, będzie dobrze. Ważne, że z maleństwem ok. Usg i testy się mylą, nie denerwuj się na zapas. Mój Patryk był do 8 miesiąca ciąży dziewczynką i co? Lekarz nie zauważył siusiaka?! Poczytaj, ile jest błędów w tych badaniach, choćby u Wikusia, który jest silny i zdrowiutki. Jeszcze raz powtarzam, będzie dobrze!Dziewczyny czekam na tel od lekarza .
Głowa mi pęka .
Czuję jakby to wszystko było poza mną .Jestem otępiała nie uroniłam nawet jednej łzy .
Nie wiem co mam myśleć i jak myśleć
a czemu tetno 180 jest za duze? z tego co pamietam moja cora tez takie miala w 12tygodniu na badaniu prenatalnym
avita biore caly czas colostrum ale skonczyli mi sie dwa dni temu i kupie w aptece wlodzi 1 jak pojade na mrl codziennie dwa razy
bylas na mrl? kiedy masz wyniki i wizyte u lekarza? patrz jak to leci
kwiatuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co slychac?
avita biore caly czas colostrum ale skonczyli mi sie dwa dni temu i kupie w aptece wlodzi 1 jak pojade na mrl codziennie dwa razy
kwiatuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co slychac?
Ostatnia edycja:
susana
Fanka BB :)
Mówi że max do 168 powinno być .a czemu tetno 180 jest za duze? z tego co pamietam moja cora tez takie miala w 12tygodniu na badaniu prenatalnym
Dalej nie mam żadnych wiadomości .
Dziewczynki,
Chwile mnie nie bylo, bo duzo sie dzialo....ale wracam do Was :-)
Suska
&&&&&&&&&& ja wiem, ze bedzie dobrze...tylko szkoda, ze takie stresy przechodzisz :-*
Gratuluje wszystkim nowym zaciazonym :-) z calego serducha zycze pieknie rosnacych bet!
Brzuchatkom przesylam buziaki :-*
A tym, ktore sie staraja....
Niech moc bedzie z Wami :-)!!!!
Chwile mnie nie bylo, bo duzo sie dzialo....ale wracam do Was :-)
Suska
&&&&&&&&&& ja wiem, ze bedzie dobrze...tylko szkoda, ze takie stresy przechodzisz :-*
Gratuluje wszystkim nowym zaciazonym :-) z calego serducha zycze pieknie rosnacych bet!
Brzuchatkom przesylam buziaki :-*
A tym, ktore sie staraja....
Niech moc bedzie z Wami :-)!!!!
A ja zapomniałam o colostrum. Teraz zacznę. MRL robiłam tyd. temu w środę a wizytę mam 15.06 oby były już wyniki. Mam tel. do babeczki i jak nie otrzymam ich do wizyty to będę dzwonić.
A co z bromkiem, bierzesz już?
No i kiedy jedziesz na histero?
nie biore bo chce miec za darmo prl robiona w szpitalu ale wezme napewno do razu po wynikach bo przez to mi sie opoznia miesiaczka dzis mam 33 dc i nic a 6 mam sie zglosic takze slabooo
odswiezam i odswiezam i ciszaaa od susany
odswiezam i odswiezam i ciszaaa od susany
Ostatnia edycja:
reklama
Susana czekamy razem z Toba!!!!
W ostatniej ciazy tez moja dzidzia miala takie tetno i lekarz mowil ze jest oki, moze tez sie denerwowalas.
Ja dzis mialam robiony zab kanalowo...dzieki bogu byl juz martwy i niemusialam brac znieczulenia dla kobiet w ciazy, jedno dobre to to ze wszystko mam za darmo[emoji4]
Choc tak panicznie sie boje dentysty musze wziasc i je naprawix bo to wstyd[emoji53]
W ostatniej ciazy tez moja dzidzia miala takie tetno i lekarz mowil ze jest oki, moze tez sie denerwowalas.
Ja dzis mialam robiony zab kanalowo...dzieki bogu byl juz martwy i niemusialam brac znieczulenia dla kobiet w ciazy, jedno dobre to to ze wszystko mam za darmo[emoji4]
Choc tak panicznie sie boje dentysty musze wziasc i je naprawix bo to wstyd[emoji53]
Podziel się: