reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana - moim zdaniem tetno nie takie straszne. Podobno jak sie nosi dziewczynke to jest wyzsze niz jak ma sie chlopca. U mnie to sie sprawdzilo i przy ciazy z corka i teraz przy synku. Nt 2 to ladny wynik. Norma do 2.5 jest. Jesli jest kosc nosowa. Nie stwierdzono fali zwrotnej to moim zdaniem jest ok. Pamietaj ze pappa to tylko statystyka a wiek na bank Ci wyniki zawyzy. Nie stresuj sie na zapas. Na forum jest dziewczyna co Nt miala ponad 4 i pappa wykazal prawdopodobienstwo Zd 1:9 [emoji47] zrobila amnio, ile nerwow i stresow. Urodzila zdrowa coreczke. Zreszta teraz ma juz tez i zdrowego synka.

Dziewczyny mi sie udalo, moj synek ma juz 5tyg i jest slodkim 5kg rozowym malym terrorysta[emoji6] wczoraj zrobilam ostatni zastrzyk z clexanu po 8 mcach klucia.
Zostal mi clexane 0.4 3opak i duphaston 2opak. Daty waznosci sa dlugie ale ja juz kolejnej ciazy nie planuje[emoji6] . Chetnie przekaze komus kto nie ma zalatwionych recept na "R" i musi placic 100%. Zainteresowane prosze o priv[emoji2]

Niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki i mocno Wam kibicuje.

reklama
Ja dziś tez bez dobrych wieści :( postanowiłam jechać do lekarza.. drugie oko tez juz mam z paciorkowcem, naprawdę dziewczyny ale nie radzę juz sobie :(

Sus ♡♡♡

Hej Kochane, ale coś na forum pechowo, nafoczko jak to z paciorkowcem, no poprostu masakra
Ja też nie ciekawie.. Napisałam di lekarza bo niewiem co się dzieje, z tymi wymiotami boję się odwodnic a tak wczoraj bolała mnie głowa że na wieczór to płakałam aż...wypiłam elekrrolity i mdłości puściły za to ból głowy się zwiększył, płakałam cały wieczór bo tak miałam w tamtej ciazy a ona wcale nie była zdrowa......

Ja nie mam wciąż wyników bo tego lekarza co mi robiłwczoraj usg dziecko się rozchoroeało i miało 40 stopni .
Może dzisiaj będą
Nafoczka przytulam

Dzien dobry,pomimo wszystko.
Ja sobie właśnie leżę w szpitalu pod kroplówką z tym lekiem in...coś tam. Zalecenia dostałam takie,że wchodzi heparyna,encorton i za dwa tyg powtórka wlewu. Boziulu...by to pomogło:(
Dziewczyny za Was też się modlę gorąco.

Nafoczka, Riri, Sus, przytulam, będzie dobrze.
Riri, nie doszukuj się złych symptomów. Mdłości i ból głowy to normalny objaw ciąży. Burza hormonów i zmienny nastrój też.

Nafoczka, wracaj do zdrowia :-)

Susana - przytulam mocno. Jak byłam w ciąży z Oliwią, to ona też miała wysokie tętno. Może faktycznie dużo stresu miałaś ostatnio i to dlatego. Na pewno jest wszystko dobrze. Ja trzymam kciuki i nie puszczam. :)
Nafoczko - trzymaj się dzielnie, i pisz co z oczkami :-)
Burczuś - ty też się trzymaj Kochana i wierz z całych sił w kruszynkę :-) dobrze, że masz ustawione leczenie :)
Riri - jak u Ciebie?
Julia - ja też boję się dentysty, dzisiaj mam wizytę razem z córką, ale chyba nie pojadę bo mała coś gorączkuje a poza tym nie wiem czy mogę wziąć znieczulenie po intensywnych przytulankach z mężem :tak:

Buziaki i pozdrowienia dla Wszystkich Dziewczyn :rolleyes:

reklama
Hej
Poczytałam co u Was i mocno trzymam Susana, Nafoczka dajcie koniecznie znać co u Was. A ja zabieram się za prasowanie ubranek, bo wczoraj przy tym upale nic nie zrobiłam.

Do góry