Susana - moim zdaniem tetno nie takie straszne. Podobno jak sie nosi dziewczynke to jest wyzsze niz jak ma sie chlopca. U mnie to sie sprawdzilo i przy ciazy z corka i teraz przy synku. Nt 2 to ladny wynik. Norma do 2.5 jest. Jesli jest kosc nosowa. Nie stwierdzono fali zwrotnej to moim zdaniem jest ok. Pamietaj ze pappa to tylko statystyka a wiek na bank Ci wyniki zawyzy. Nie stresuj sie na zapas. Na forum jest dziewczyna co Nt miala ponad 4 i pappa wykazal prawdopodobienstwo Zd 1:9 [emoji47] zrobila amnio, ile nerwow i stresow. Urodzila zdrowa coreczke. Zreszta teraz ma juz tez i zdrowego synka.
Dziewczyny mi sie udalo, moj synek ma juz 5tyg i jest slodkim 5kg rozowym malym terrorysta[emoji6] wczoraj zrobilam ostatni zastrzyk z clexanu po 8 mcach klucia.
Zostal mi clexane 0.4 3opak i duphaston 2opak. Daty waznosci sa dlugie ale ja juz kolejnej ciazy nie planuje[emoji6] . Chetnie przekaze komus kto nie ma zalatwionych recept na "R" i musi placic 100%. Zainteresowane prosze o priv[emoji2]
Niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki i mocno Wam kibicuje.
Dziewczyny mi sie udalo, moj synek ma juz 5tyg i jest slodkim 5kg rozowym malym terrorysta[emoji6] wczoraj zrobilam ostatni zastrzyk z clexanu po 8 mcach klucia.
Zostal mi clexane 0.4 3opak i duphaston 2opak. Daty waznosci sa dlugie ale ja juz kolejnej ciazy nie planuje[emoji6] . Chetnie przekaze komus kto nie ma zalatwionych recept na "R" i musi placic 100%. Zainteresowane prosze o priv[emoji2]
Niezmiennie trzymam za Was wszystkie kciuki i mocno Wam kibicuje.