reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ale tutaj cisza straszna...Wszystkie pochowały się w krzakach?:oo2:

Nafoczka, trzymajcie się ciepło, kochana i szybko waracaj do zdrowia. Mam nadzieję, że już lepiej. I wstrzymaj jeszcze kilka tygodni, bidulko...rzeczywiście chyba wszystkie dolegliwości świata Cię dopadają. Od dziś mówimy im dość i cieszymy się końcówką ciąży...

Doris, co u Ciebie oreczko?
Martyśka, jak beta? Miałaś mieć dziś wizytę?

U mnie dziś 14 dc. Wczoraj test owu pokazał grubą, drugą kreskę, śluz płodny w hurtowej ilości, jajniki bolały oba jak szalone i zaciągnęłam M. w wiadomym celu. :-p Biorę wisioła, koenzym z witaminą E i prenatal dha. Do tego Glucopage od 1,5 miesiąca, Acard i metyle? Może się uda w tym cyklu, zobaczymy...no właśnie, ile dni po owulce można testować, żeby wynik był wiarygodny? 12 dpo?
Beta spada[emoji53]koniec złudzeń...odstawiam clexan,encorton i duphaston i czekam na krwawienie[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już w domku jestem :) pierwsze co zrobiłam to wskoczyłam pod prysznic a potem pognałam do łóżka i spałam 5h :D

Sus no śliczna ta Wasza córeczka ;)

Beta spada[emoji53]koniec złudzeń...odstawiam clexan,encorton i duphaston i czekam na krwawienie[emoji53]

Martyna, strasznie mi przykro. To Twoja 6 ciąża i wszystkie kończyły się na wczesnym etapie? U kogo się leczysz? Może wlewy Ci pomogą jak Strawbelce i Sus. Tylko Encorton trzeba odstawiać stopniowo, nie odrazu wszystko.

Martyna, strasznie mi przykro. To Twoja 6 ciąża i wszystkie kończyły się na wczesnym etapie? U kogo się leczysz? Może wlewy Ci pomogą jak Strawbelce i Sus. Tylko Encorton trzeba odstawiać stopniowo, nie odrazu wszystko.
Tak 6 ciaza[emoji53]jedna bez leków dotarła do 7 tygodnia a wszystkie takie wczesne[emoji53]A encorton z 10 zejde do 5 przez parę dni i powinno byc chyba ok? A te wlewy to na jakiej podstawie?

Beata a to marchewkowe ciacho to trudne do zrobienia

Nie jest trudne ale mi się nie udało heh.Przekombinowałam. Podczas mieszania składników uznałam ,że mąki jest za dużo i dałam szklankę mniej przez co nie wciągło tłuszczu :( Ja nie jem mąż mówi ,że dobre ale tłuste śmieje się że potem będzie latał w kibelek :p . Następnym razem przepisu :D

PS. To jest jak biszkopt plus marchewka ,soda, orzechy lub rodzynki :)

Hej Czarna właśnie zastanawiałam się gdzie byłaś :p Mam doskonałą pamięć ,ale krótka :p

Tak 6 ciaza[emoji53]jedna bez leków dotarła do 7 tygodnia a wszystkie takie wczesne[emoji53]A encorton z 10 zejde do 5 przez parę dni i powinno byc chyba ok? A te wlewy to na jakiej podstawie?

To są wlewy z intrapidu. Kilku lekarzy je zaleca przy poronieniach nawykowych i jak widać u kilku naszych dziewczyn dały upragniony efekt :-) Patrz zdjęcie córeczki Sus :-) O szczegóły całej procedury poproś Sus.
Tak, Encorton stopniowo trzeba odstawiać, bo można sobie krzywdę zrobić.

Nie jest trudne ale mi się nie udało heh.Przekombinowałam. Podczas mieszania składników uznałam ,że mąki jest za dużo i dałam szklankę mniej przez co nie wciągło tłuszczu :( Ja nie jem mąż mówi ,że dobre ale tłuste śmieje się że potem będzie latał w kibelek :p . Następnym razem przepisu :D

PS. To jest jak biszkopt plus marchewka ,soda, orzechy lub rodzynki :)

Hej Czarna właśnie zastanawiałam się gdzie byłaś :p Mam doskonałą pamięć ,ale krótka :p

Jak to ma być biszkopt to klapa będzie u mnie - zakalec na bank!!! Może jednak zrobie kanapki na kolacje ;) to siė pewnie uda :)

BEATKA nie przekombinowalas tylko nafoczka pozazdrościla :D ciesz się ze Ci go myszy nie zjadły :D

Avita jak wrócę to ci napisze przepis na biszkopt który zawsze wychodzi (pomimo tego że jest teściowej ;p )

reklama
I co się działo, że tak krwawiłaś?
A ja mam awarię wody...72 h i jak czytam, że się kapałaś...królestwo za wodę :-/
Mam zaburzenia hormonalne w cyklu. 2 tyg za wcześnie dostałam miesiączki :( mam ostatnio dużo stresu w domu i w pracy. Zawsze miałam problemy z okresem jak mam sytuacje stresowe :(

Współczuję braku wody. Ja wodę w szpitalu miałam, ale jak weszłam w domu pod prysznic to dopiero wtedy poczułam się umyta :)

Hej Czarna właśnie zastanawiałam się gdzie byłaś[emoji14]Mam doskonałą pamięć ,ale krótka :p
No hej [emoji1] na NFZtowskich wczasach all inclusive byłam [emoji23]

Do góry