reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny znalazłam znalazłam z imunologii takie badania jak: dopelniacz c3 minimalnie ponad normę,dopelniacz c4 w środku normy i ANA ujemny...
rozumiem że jeszcze mam zrobić NK i allo MLR i subpopulacje limfocytow tak? Coś jeszcze? Nie znam się totalnie na immunologii a chce wydebic z MedicoverA ile sie da...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Martyska może najpierw podejmij decyzję gdzie do lekarza potem idź na wizyte zrób badania sama na wlasna reke sobie ich nie odczytasz a nie każdy lekarz uznaje badania nie u siebie.
Avita jadę do łodzi na 3 szczepienie ...szybko ten czas leci :) miałam ci dawki napisać wiec ja wyjęłam genetyczce te Link do: Naturopatia Sanatum i powiedziała ze to dobre dawki jak biore 2x dziennie jeszcze zapisała sobie firmę bo mówi, zesolgara zawsze polecala ale dołożył by femibion natal ale ze względu na moja tarczyce to żebym dokupić zwykła metafoline. Mam dobrą homocysteinę wiec badać ja tylko co pół roku

Witam się z rana :)

Uzupełniając wypowiedź Fondie badanie NK i MLR odczytasz sama :) moje straty tez były za przełomie 7-9tc czyli takie serduszkowe. Mówię ci zapytaj tez lekarza o Ovitrele lub pregnyl one są w sumie na owu ale zawiaraja tez betę hcg która wzmacnia ciało juz na starcie. To taki jeden z prostszych sposobów.

Gabis dźwięki za przepis, ja się odezwę do ciebie po niego jak wyjdę choć pięć będę dopiero gdzieś za pół roku :D

Sus chciałabym zobaczyć ich miny!! Bezcenne :*

A ja wczoraj wieczorem czułam się źle po którejś kroplowce. Dostałam bólu w klatce piersiowej i pokrzywke na dekolcie, no i krew z nosa.. jednak myślę że dziś zacznie się nagonka na wychodzenie :(

Mają banany od ucha do ucha

No coś ty?? To cudownie . Myślałam ,że ten starszy Ci coś dotnie typu "starym się zachciało" oby zaraz nie miał takiej samej informacji dla Ciebie heh.

Dziewczyny teraz problem z rodzaju tych głupich :p

Na noc i rano aplikuje lutke dopochw. dzis sobie zapodaje a tam siedzi jeszcze ta z nocy hmm , Mam susz jak na pustynii i pewnie przez to nie może się rozpuścić. Nic się nie dzieje jak aplikuje już 2 a tamta tam jeszcze siedzi? Aaa i jeszcze drugie głupie bo wiecie ,że ja napaleniec jestem ale nie wiem jak się ma seks do tych tabletek tam :p

Buziaki dla tych co mają ubaw z mojego debilstwa heh

BEATKA ja też tak miałam i jakoś nie gdybalam :) Staruszka tylko w armate piekła moja lutka i się złościl :D
Teraz ta dzienna rozpuszcza się ładnie a ta z nocy tez się kiepsko wchłania i wypływa.
PS sprawdziłam Cię :p jest dobrze :)

BEATKA ja też tak miałam i jakoś nie gdybalam :) Staruszka tylko w armate piekła moja lutka i się złościl :D
Teraz ta dzienna rozpuszcza się ładnie a ta z nocy tez się kiepsko wchłania i wypływa.
PS sprawdziłam Cię :p jest dobrze :)

Uwielbiam Was... :-p czytać z rana, o armatach i innych działach :-) :) :biggrin2:

Buziaki :*

P.S. Zerknijcie na te moje CMV.....proszę...

Gabiś zerknąć zerknęłam ale sie nie znam. Przepis zabrałam i będę próbować na weekand. Nafoczka daj znać jak zostaniesz dłużej może na weekand cie zostawią i coś Co przemycę ;)

Oj to będę trzymać buzie na kłódkę jak mąż zacznie mieć z działem problemy heh . Powiem mu że pewnie się w pracy łajdaczy :p

Martyska niby dokładnie nie znaleźliśmy przyczyny ale wg teorii Dubra mój organizm atakował płód jako chorobę i robił wszystko żeby ją wydalić. Wszystko wskazuje że to trafna diagnoza gdyż ostatni płód oddałam do badań i był zdrowy a ja miałam jamę macicy pełną skrzepów i krwotok. Encorton miał zmylić mój układ immunologiczny i jak widać udało mu się. Ja jestem dziwnym przypadkiem bo przy naprawdę dobrych wynikach badań straciłam 5 ciąż.
Koszt wizyty u Dubra to 200zł już jest w tym usg. Wizyty są długie, ja w poniedz. byłam z godz. bardzo dokładnie robi usg ale to jest lekarz, który nie cacka się z pacjentem ale widzę że ma satysfakcję, że zaszłam już tak daleko.
Nafroczka już do domu? Może lepiej jak byś została jeszcze parę dni, zawsze więcej poleżysz.
Susana super że się ucieszyli, różnica wieku jest niemała ale też trzymam kciuki za dziewczynkę.

Cześć
Ale brechty z rana .
Syn się pyta co mi jest bo się w głos śmiać zaczęłam .
No przecież mu nie powiem co forumowe ciotki piszą a armatach i łajdactwie w pracy .:p
Mój Maciuś młodszy 10 razy sprawdzał wczoraj usg czy nie jest stare tylko ze świerzą datą .
A starszy wysłał zaraz zdjęcie swojej lady .Wolałabym aby przez najbliższe pare lat nie widzieć takiego zdjęcia od nich.....

Nafoczko
Może cię jeszcze potrzymają parę dni .
A jak się dzisiaj czujesz .??
Biegunka już ustała???

Ostatnia edycja:
reklama
Gabis miałaś cmv juz przechodziłas zostały przeciwciała które wolno spadają ja mam tak samo z tomsoplazmoza ja mam jeszcze większe jak twoje 250 bo ponad 300 nikt nigdy nie powiedział, że coś jest nie tak. Jesli sie martwisz powtórz za 3 tyg igg i igm i zobacz czy spada ale jest ok. Z tomsoplazmkzy oczyszcza organizm colostrum nie wiem jak z cmv ale on daje imunoglobuliny wiec nie zaszkodzi pewnie.
Wiele kobiet imiało cmv w ciazy i maja dzieci zdrowe wiec to mogłobyc jedna z przyczyn ale nie jedyna

Do góry