reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

Julia -
te 2 piękne kreski musiały mieć potwierdzenie w becie :tak: Gratuluję :)

lamia78 - :(:(:(:(:(

Ja jak czytam i pytam i widze po sobie to najgorszy jest encorton ze wszystkiego. Pozostawia mega spustoszenoe

Kto nie ryzykuje ten nie pisze szampana ;) Zaznaczam, że brałam 10 miesięcy encortonu 10 mg i miesiąc 20 mg i jakoś się jeszcze trzymam ;)

Arda - kciukam, ja zwykle zresztą :)

asia669 - kciukam za starania, powodzenia

Ja jeszcze nie ustaliłam żadnego planu działania. Mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co robić, nie umiem podjąć żadnej decyzji :( :sad:

reklama
Martyska,chyba sie lekarz wzruszyl, bo od razu zagadalam o psyvhiatre, bo potrzebujemy zaswiadcxzenie do oa ;)

Lamia, za wczesnie!

Fondie, ja jiz krwi faktucznej ani brazowej nie mam dluzszy czas. Co najwyzej taki lekko zolto-pomaranczowy sluz na wkladce.

Hehe lilia ja brałam 20mg i 15 mg Encortonu obydwie ciążę stracone tsh jeszcze się reguluje ale następnym razem też wezmę encorton.:)
Przypomnij u kogo się leczysz

Martyska,chyba sie lekarz wzruszyl, bo od razu zagadalam o psyvhiatre, bo potrzebujemy zaswiadcxzenie do oa ;)

Lamia, za wczesnie!

Fondie, ja jiz krwi faktucznej ani brazowej nie mam dluzszy czas. Co najwyzej taki lekko zolto-pomaranczowy sluz na wkladce.
To moi nieugieci bo ja u niejednego poplakalam się z bezsilnosci[emoji53] ale co wpisał na jakiej podstawie ci dał?
Wczoraj byłam u psychologa pierwszy raz w życiu...ehhh życie dlaczego nas tak doswiadczasz?[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska, ja mam kartke od hematologa, ze mam brac w razie ciazy O,4. Podstawy do refundacji nie mam,bo juz pytalam wczesniej. Poprosilam o 0,6, nie zdazyl, kto mi zalecil.

Hehe lilia ja brałam 20mg i 15 mg Encortonu obydwie ciążę stracone tsh jeszcze się reguluje ale następnym razem też wezmę encorton.:)
Przypomnij u kogo się leczysz

dr Tomanek Provita - jeszcze. Ja jestem trochę skomplikowany przypadek. Za mną 6 transferów, jedna ciąża biochemiczna, przypadłości jak w stopce

Witam, w końcu chwila wytchnienia ;)

Bea, Mia każdy lekarz ma swoje utarte metody leczenia. Tak, ma szablon w który wpisuje wyniki a też oddzielnie pisze to co mu się nie podoba. U mnie wyniki się zmieniały i wielkość endometrium tez, niestety malala. Kilka wyników przegapił do szablonu :) ale trudno mu się dziwić, przy takiej teczce. Jestem upierdliwa , uzupełnilam i na kolejnej wizycie mu powiedziałam co jeszcze mam i wpisal :D i dopiero na... 15 wizycie, razem z monitoringiem mam wpisane "Facet" :*
Edit:
Tylko dodam, że jeśli nie rozważacie wyjazdów do Wwy czy Łodzi to musicie uwierzyć że dok.wam pomoże, dla mnie zrobił więcej niż wszyscy lokalni razem wzięci choć na taką masę pacjentek na pewno niepowodzenia są i u niego.

Tęczowa a cytologie masz w miarę aktualna?

Sus, Doris :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry